mandos Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Καλημέρα σε όλους! Έχω ένα U8800, με ICS4 εδώ και μερικές μέρες, από το οποίο σε γενικές γραμμές δεν έχω παράπονα. Εχθές μου έφεραν ένα παλιό SonyEricsson bluetooth αυτοκινήτου HCB-120, ωραίο εργαλείο, απίστευτη μπαταρία και πολύ πιο βολικό από τα ακουστικά (είχα το handsfree του u8800). Έχει δικά του κουμπιά μικρόφωνο και μεγάφωνο. Τα συνδέω (pair) και μπορώ να κάνω κλήσεις, μου δείχνει και τον χρόνο ομιλίας και τον αριθμό που μιλάω (δυστυχώς όχι όνομα) και όλα οκ. Μετά από λίγο ακούω έναν ήχο στο carkit και αποσυνδεόνται. Και τα δύο μένουν ανοιχτά και μόλις πατήσω το dial στο carkit κάνει reconnect, το οποιο παίρνει ~6-7 δευτερόλεπτα. Μετά απο λίγο ξανα-αποσυνδέονται. Το εικονίδιο στο android γίνεται γκρι από γαλάζιο. Το πρόβλημα είναι ότι αν χάσουν την σύνδεση οι εισερχόμενες χτυπάνε στο κινητό και όχι στο carkit. Αν πατήσω το dial στο carkit αυτό συνδέεται και παλι με το android και μπορώ να απαντήσω από εκεί (αν ο άλλος έχει μείνει ακόμα στην γραμμή). Δεν είδα κάποιο θέμα με το carkit στο google οπότε αναρωτιέμαι αν είναι θέμα του android. Ξέρει κανείς περισσότερες λεπτομέριες επί του θέματος? Στις ρυθμίσεις δεν είδα κάτι που να αφορά την σύνδεση. Σκέφτομαι μήπως να δοκιμάσω κάποια εφαρμογή σαν αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=papers.ch.autobluetooth&feature=search_result Σχόλια ευπρόσδεκτα!
arxaggelos Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Συνήθως το θέμα με την ξαφνική απώλεια σύνδεσης λύνεται αν ανοίξεις πρώτα το hf και στη συνέχεια ανοίξεις το bt στο κινητό και το συνδέσεις, και όχι ανάποδα. Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App
mandos Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 thnx arxaggelos, θα το δοκιμάσω στην επόμενη διαδρομή να δω πως θα συμπεριφερθεί Για την ιστορία το auto-bluetooth δεν έκανε τίποτα, μετά σειρά έχει αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=org.floodping.BluetoothKeepalive&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm9yZy5mbG9vZHBpbmcuQmx1ZXRvb3RoS2VlcGFsaXZlIl0. αλλά είναι με πληρωμή (παμφθηνο ευτυχώς)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα