Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Υπαρχει τροπος να δουμε σε υπολογιστη 3d ταινια με ειδικα γυαλια ??? Μηπως μς καποιο τροπο μπορουμε να μετατρεψουμε σε 3d και μια ταινια 2d και να την δουμε μετα ? Συγνωμη αν εχουν απαντηθει σχετικα ερωτηματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dibasic Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 http://www.tridef.com/user-guide/media-player Και ταινίες και παιχνίδια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 http://www.tridef.co...de/media-player Και ταινίες και παιχνίδια! Θελει γυαλια προφανως . Αλλα τι γυαλια ; τι οθονη ; καρτα γραφικων ; Υπαρχει τροπος να δουμε σε υπολογιστη 3d ταινια με ειδικα γυαλια ??? Μηπως μς καποιο τροπο μπορουμε να μετατρεψουμε σε 3d και μια ταινια 2d και να την δουμε μετα ? Συγνωμη αν εχουν απαντηθει σχετικα ερωτηματα... εγω ξερω αυτο ειναι πιο απλο για μετατροπη επιλεγης εσυ για τι γυαλια θα φορας αλλα δεν το εχω δοκιμασει εγω γιατι δεν εχω γυαλια ακομα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dibasic Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Απλά γυαλιά θέλει μπλε και κόκκινο δοκιμασμένο από εμένα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Απλά γυαλιά θέλει μπλε και κόκκινο δοκιμασμένο από εμένα! ΟΚ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Ευχαριστω.Μπορω να την δω σε lcd οθονη τηλεοραση συνδεδεμενη με home pc ? Για γυαλια καποιο link ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 εδω γυαλια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 εδω γυαλια . Ευχαριστω.Κανουν και τα φτηνιαρικα ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Ευχαριστω.Κανουν και τα φτηνιαρικα ??? λογικα ναι εγω δεν εχω δοκιμασει ακομα αλλα θελω συντομα να αγορασω και εγω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Το home pc ειναι με επεξεργαστη Athlon 7850 dual core 2.80 και καρτα γραφικων nvidia 9500GT με 2 γιγα μνημη και ειναι συνδεδεμενο με idmi με οθονη LG 47αρα full HD στα 100 Hz κανει σαν εξοπλισμος για 3d ταινιες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos789 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 φίλε η lg που έχεις υποστηρίζει τεχνολογία 3d? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 φίλε η lg που έχεις υποστηρίζει τεχνολογία 3d? Οχι ειναι τριετιας η tv. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα