Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα ! Έχω για κουτί το Supercase LX-803 και αναρωτιέμαι αν η 6850 της Sapphire θα χωρέσει. Ευχαριστώ :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σιγουρα αφου εδω γραφει οτι ειναι για atx μητρικες Linkκαι η 6850 δεν την περναει σε μακρος την μητρικη εκτος την asus

Επεξ/σία από logitech
Δημοσ.

εγω παλι βρε παιδια γιατι με το κουτι cooler master elite 430 η gtx550 χορεσε με το ζορι δηλαδη εαν επερνα καμια 6870 δεν θα χωρουσε καν λογικα

Δημοσ.

εγω παλι βρε παιδια γιατι με το κουτι cooler master elite 430 η gtx550 χορεσε με το ζορι δηλαδη εαν επερνα καμια 6870 δεν θα χωρουσε καν λογικα

Θέλει κ μια διαχείριση γενικότερα έτσι ? Αν βάλεις ακριβώς απέναντι έναν δίσκο και μπροστά από αυτόν έχεις κ έναν ανεμιστήρα τότε πιθανόν να είσαι και ακριβώς.Τα κουτιά (midi) στην προκείμενη λίγο πολύ είναι υπολογισμένα κ σε standar διαστάσεις φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.. Εγώ έχω το Vento της Αsus ένα κουτί που είναι κ προηγούμενης γενιάς,κ παρ'ολα αυτά έχω την 6870 που είναι full size απέναντι της φυσικά όμως δεν χωράει ούτε 2,5"ρης.

Κάτι που θέλω να πω εδώ είναι να μην φοβάστε γενικά να κάνετε και αλλαγές στο εσωτερικό του κ παρεμβάσεις ίσα ίσα εγώ βρίσκω περιττά κ ανευ λόγου πολλά από αυτά.

Δημοσ.

ναι κοιταξε περιτα ειναι ας πουμε ειναι τα καλωδια, τα περισσοερα δεν χρειαζονται αλλα δεν ειναι αποσπομενα να τα βγαλω τα μαζεψα τα εβαλα μπροστα στους δισκους αλλα η συγκεκριμενη η καρτουλα για το κουτι μου μαλλον ειναι μεγαλη γιατι ενταξει μονο 42 εδωσα μαλον δεν πετυχα και το τελειο κουτι

Δημοσ.

Αν σχεδιάσεις το εσωτερικό σωστά, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μπορέσεις να μαζέψεις τα περισσευούμενα καλώδια σου πάνω η κάτω (θέση τροφοδοτικού) που συνήθως δίπλα του υπαρχει χώρος διαθέσιμος Κοίτα όσο για την τιμή μην το λες κ εγώ 50 ευρώ το πήρα,και νομίζω ότι αν δεν είσαι διατεθειμένος να πάρεις ένα των 150, καλύτερα να πάρεις ένα των 40 - 50 και μερικά εργαλεία να το συνεφερεις.. :-D

Δημοσ.

στην περιπτωση μου ειμαι τυχερος γιατι η μητρικη ειναι ατχ μεγαλη γιατι αν ητανε η μικρη ειναι σιγουρο οτι δεν θα χωρουσε η καρτα γραφικων το πρωβλημμα μου ειναι οτι η καρτα γραφικων βρισκει σχεδον στο σασι των δισκων οποτε αυτο ειναι ενα θεμμα κουτιου αρα αν ητανε λιγο μεγαλυτερη δεν θα χωρουσε, να βγαλεις το σασι αλλα που θα βιδωσεις τους δισκους και επισης ενα καλο που εχει το κουτι μου ειναι οτι το τροφοδοτικο μπανει απο κατω οποτε οπως μου ειπες εχω λιγο χωρο να μαζεψω τα καλωδια

Δημοσ.

εγω παντως χωρεσα ανετα την 6950 στο cm 430 και μενουν και περιπου 7-8 εκατοστα

δεν υπαρχει καρτα που να μην χωραει εκτος και αν θες cf η sli οπου ειναι αλλη περιπτωση γιατι κατεβαινεις και πιο κατω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...