Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ερώτησή μου είναι λίγο περίεργη. Κάποιος γνωστός μας αρκετά μεγάλης ηλικίας και άσχετο με τους Η/Υ ψάχνει να αγοράσει ένα laptop κυρίως για επαγγελματικούς λόγους. Με ρώτησε συγκεκριμένα αν υπάρχει κάποια μάρκα laptop το οποίο να μην παρουσιάζει βλάβες και αυτό ήταν το μοναδικό κριτήριο που τον ενδιέφερε. Του είπα φυσικά οτι είναι αδύνατο να υπάρξει υπολογιστής ο οποίος να έχει μηδενική πιθανότητα να υποστεί βλάβη.

Ρωτάω λοιπόν για κάποιον που ξέρει ή έχει υπόψην του αν υπάρχει κάποια μάρκα laptop η οποία να παρουσιάζει τις λιγότερες βλάβες σε σχέση με άλλες μάρκες. Γενικά γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια έρευνα που να αναφέρει μάρκες από laptops με τις χαμηλότερες πιθανότητες να υποστούν βλάβη.

Δημοσ.

Προσωπικα εχω διαβασει πως τα toshiba βγαζουν τα λιγοτερα προβληματα.

Δεν ξερω βεβαια 100% αν ισχυει πραγματικα κατι τετοιο.

Δημοσ.

Δες κ τα Samsung είναι το μόνο που δεν είχα θεματακια και έχω περάσει απ'ολα.Το καλό με τα toshiba είναι ότι δεν στα πρήζουν έχει καλή εγγύηση.

Δημοσ.

Δες κ τα Samsung είναι το μόνο που δεν είχα θεματακια και έχω περάσει απ'ολα.Το καλό με τα toshiba είναι ότι δεν στα πρήζουν έχει καλή εγγύηση.

Οσον αφορα την κακη εγγυηση των samsung:

http://www.adslgr.com/forum/threads/599036-Samsung-Dell-Toshiba-%CE%AE-HP/page2

Δημοσ.

Μάλιστα. Toshiba satelite λοιπόν.

Οπως αναφερθηκε και παραπανω, satellite pro/tecra.

Τα απλα satellite εχουν απλη κατασκευη και ψιλοτσιμπανε απο θερμοκρασιες.

Δημοσ.

Πες του φιλου σου , οτι laptop και να αγορασει , να ασχοληθει με θεματα εγγυησης/επεκταση εγγυησης/αντικαταστασης σε περιπτωση βλαβης κτλ , να κανει backup καθημερινα ... Και το ακριβοτερο laptop να αγορασει μπορει να του βγει ελλατωματικο ...

Δημοσ.

Οσον αφορα την κακη εγγυηση των samsung:

http://www.adslgr.com/forum/threads/599036-Samsung-Dell-Toshiba-%CE%AE-HP/page2

Το καλό είναι όμως ότι δεν την χρειάστηκα για να την τσεκάρω ;) Ενώ με το cosmio που είχα πέρασα 2-3 φορές από Ιντεάλ. Γενικά συμφωνώ με την επιλογή Toshiba παρ'ολα αυτά ασχέτως όμως ανάμεσα σε Vaio Acer Hp Cosmio που περάσαν από τα χέρια μου το μόνο που δεν με προβλημάτισε ποτέ κ καθόλου ήταν το Samsung και από θόρυβο και από θερμοκρασίες,και από βλάβες οπότε αξίζει κάποιος να του ρίξει μια ματιά.

Δημοσ.

Σχεδον ολες οι εταιρειες βγαζουν και consumer και επαγγελματικα μοντελα.Τα δευτερα,ειναι σαφως πιο ποιοτικα,πιο ανθεκτικα,εχουν καλυτερες εγγυησεις και σε γενικες γραμμες ειναι και πιο ακριβα. Ετσι η hp εχει την σειρα elitebook αλλα και την πιο φτηνη probook,η dell τα latitude αλλα και τα precision,η lenovo τα thinkpad,η toshiba τα tecra.Τωρα σιγουρα οτι πληρωνεις παιρνεις(ή και ακριβοπληρωνεις οπως στην περιπτωση των mac που αλλοι ορκιζονται για την αξιοπιστια τους κιαλλοι δεν θελουν ουτε να τα βλεπουν). Αλλα τουλαχιστον καλο ειναι να πληρωνεις αυτο που πραγματικα χρειαζεσαι κιοχι απλα επειδη κατι ειναι ακριβο ή δηθεν δεν χαλαει.Γιατι αν ειναι να χαλασει,θα χαλασει..

Και για μενα,πολυ σημαντικο ειναι η εγγυηση(π.χ. το elitebook πουχω ειχε 3 χρονια,ενω τα "απλα" hp μολις 1) αλλα και η εξυπηρετηση του service.Για παραδειγμα, τα sony φευγουν εξωτερικο σε περιπτωση βλαβης,κατι που εμενα δεν με ενθουσιασε.

Δημοσ.

Η ερώτησή μου είναι λίγο περίεργη. Κάποιος γνωστός μας αρκετά μεγάλης ηλικίας και άσχετο με τους Η/Υ ψάχνει να αγοράσει ένα laptop κυρίως για επαγγελματικούς λόγους. Με ρώτησε συγκεκριμένα αν υπάρχει κάποια μάρκα laptop το οποίο να μην παρουσιάζει βλάβες και αυτό ήταν το μοναδικό κριτήριο που τον ενδιέφερε. Του είπα φυσικά οτι είναι αδύνατο να υπάρξει υπολογιστής ο οποίος να έχει μηδενική πιθανότητα να υποστεί βλάβη.

Ρωτάω λοιπόν για κάποιον που ξέρει ή έχει υπόψην του αν υπάρχει κάποια μάρκα laptop η οποία να παρουσιάζει τις λιγότερες βλάβες σε σχέση με άλλες μάρκες. Γενικά γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια έρευνα που να αναφέρει μάρκες από laptops με τις χαμηλότερες πιθανότητες να υποστούν βλάβη.

Φίλε μου DELL και πάλι DELL ( Latidude D410 ) . Το έχω 6 χρόνια με μόνο μια αλλαγή μπαταρίας . Κανένα πρόβλημα.

Έχω περάσει από όλες τις μάρκες από το 84. Δες τους επαγγελματίες προγραμματιστές

τι Laptop χρησιμοποιούν και θα καταλάβεις

Δημοσ.

Από τη μικρή εμπειρία που έχω, κατέληξα πως τα toshiba βγάζουν τις λιγότερες ζημίες. Έιχε πέσει στα χέρια μου ένα 6ετίας παραμελημένο, μπιχλιασμένο, ελεεινό και δούλευε το σκυλί το μαύρο!!

Δημοσ.

Toshiba satellite πέρασαν 2 από τα χέρια μου το ένα έκαψε μητρική ολοκαίνουργιο και στο δεύτερο τηγανιζες πατάτες απο την αρχή που το είχα επίσης.. Σε απλή σειρά toshiba δεν θα πήγαινα με τίποτα .θα προτιμούσα κάποιο καλό Dell ίσως. Επειδή όμως δεινοπαθησα με τα θέματα ποιότητας προσανατολιστικα σε Mac και ησυχασα και ας είναι υποδεεστερο σε hardware απο ένα laptop στην ίδια τιμή. Η εμπειρία χρήσης είναι κατα πολύ ανώτερη!Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Φίλε μου DELL και πάλι DELL ( Latidude D410 ) . Το έχω 6 χρόνια με μόνο μια αλλαγή μπαταρίας . Κανένα πρόβλημα.

Έχω περάσει από όλες τις μάρκες από το 84. Δες τους επαγγελματίες προγραμματιστές

τι Laptop χρησιμοποιούν και θα καταλάβεις

και πολυ κατασκευη και πολυ καλο after sale

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...