Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κκαλησπερα

θελω να κανω το εξης θελω να πειραξω το ps3 dualshock 3 στο ps3 να δουλευει χωρis το wireless

και να συνεργαζετε μονο και μονο με το USB και να μην δουλευει και η μπαταρια!!!!

γνωριζει καποιος πωσ θα το κανω?

Δημοσ.

Κκαλησπερα

θελω να κανω το εξης θελω να πειραξω το ps3 dualshock 3 στο ps3 να δουλευει χωρis το wireless

και να συνεργαζετε μονο και μονο με το USB και να μην δουλευει και η μπαταρια!!!!

γνωριζει καποιος πωσ θα το κανω?

περιεργο, δεν νομιζω να γινεται huh.gif

Δημοσ.

εαν βγαλω την μπαταρια?

μετα καταφερω και βρω το cip του wireless και το χαλασω!!!

η να ανοιξω το ps3 και να κοψω το wireless απο το ps3

ειναι bluetooth η συνδεση μεταξυ μηχανηματος και χειρηστηριον!!!!

ο λογος ειναι πωσ ειναι για εφαρμοφη που εχω για ps3 να δουλευει με κερμα!!!!

και να εχει

apokleistikh συνδεση με το usb και να ειναι τα χειρηστιρια τησ sony!!!

Δημοσ.

εγω προσωπικα δεν υπηρχε περιπτωση να ακουμπησω το DS3 μου με κινδυνο να το καταστρεψω.

το εκανα μια φορα (το σκαπετησα και εγινε κομματια) και το μετανιωσα, τωρα δεν μου εχει πεσει ουτε λιγο κατω.

παρολαυτα ισως το ανοιγμα του joystick σου να το κατστρεψει, πρεπει να ξερεις αρκετα καλα πως να αφαιρεσεις την μπαταρια και ολα τα υπολοιπα κομποκλιτσια που λες οτι θελεις να αφαιρεσεις αλλα και παλι δεν ξερεις αν θα λειτουργει μετα.

Αλλα γτ ακριβως θελεις να αφαιρεσεις την ασυρματη συνδεση του DS3 σου με το PS3?

Κατι ειπες για κερμα αλλα δεν το καταλαβα :eek:

Δημοσ.

http://www.kesidisgames.gr/oi-kataskeyes-mas.html?page=shop.product_details&flypage=eny_fly_furniture.tpl&product_id=21&category_id=14

ειναι για κατι τετοιο αλλα οπως καταλαβες οι αλλοι κατασκεβαστες βαζουν τα παλια χειριστηρια!!!

αυτο το χρειαζεσε για καποιο μαγαζι σου (net,καφετερια κλπ)?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...