Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,έχω πρόβλημα με το ασύρματο.Έχω το mac book pro 2012 δεν ξέρω αν φταίει αυτό και με πετάει συνέχεια από το wifi και κάνει όλο αναζήτηση δικτύων και πάλι από την αρχη.τι μπορώ να κάνω ?

Δημοσ.

α.αλλαγη καναλι στο wireless.

β.αλλαγη drivers αν υπαρχουν δεν ξερω πως παιζει το Mac.

γ.δοκιμη το ρουτερ σε G Mode και οχι n(αν υποστηριζει)

δ.διαφορετικο κλειδωμα.

ε.στην τελικη αλλο ρουτερ αφου αυτο ειναι σαπιδι.

ζ.αν τα εχει μακρια τα φερνει πιο κοντα.

στ.με αλλο laptop εχεις το ιδιο προβλημα?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

να ρωτησω κατι , πηρε ενας φιλος μου το συγκεκριμενο και εχει το εξης προβλημα :

Μολης το κλεισει και το αναψει παλι ο υπολογιστης δεν το βρησκει !! βρησκει ολα τα ασυρματα της γειτονιας αλλα αυτο δεν το βλεπει , μονο αν του κανει reset απο την αρχη !!

Πηραμε τηλ τον ΟΤΕ και μας ειπαν να το εχουμε μονιμος ανοιχτο !! :confused:

Παιζει κατι τετοιο η να το παμε πισω ?

Δημοσ.

α.νεους drivers στην ασυρματη καρτα.

β.δοκιμη με αλλο κλειδωμα.

γ.δοκιμη με καναλι αλλο πχ 1 η 6 η 11.

αυτα για αρχη.καλα νοημα δεν εχει να το κλεινει αλλα απο την αλλη ειναι παραξενο.

οταν δεν το βρισκει το pc με αλλη συσκευη η με κινητο το βρισκεται?αν μπεις μεσα στο μενου ειναι ανοιχτο το wireless η οχι?το λαμπακι μπροστα αναβει του wireless πανω στο ρουτερ???

δ.οση ωρα και να περιμενει και να κανει reboot Το pc δεν τοβρισκει?

Δημοσ.

μολης το κλεινει on - off το PC μετα δεν το βρησκει , (αλλα ασυρματα της γειτονιας βλεπει , αυτο ΟΧΙ) , το κινητο μου το βρησκει κανονικα !!!!!

Το ασυρματο ειναι φυσικα ΟΝ.

Το "δ" δεν το καταλαβα , αλλα ειπα οταν το κλεισει ( OFF ) και μετα το ανοιξει το PC δεν το βρησκει σαν ασυρματο δυκτιο. ( το κινητο μου το βρησκει !!)

Η καρτα ασυρματου δυκτιου ειναι σε laptop Dell .

Μου φενεται περιεργο να το κλεινεις και να χανεται μετα , ειναι λιγο παραλογο να ειναι μονιμος ανοιχτο !!!!

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,έχω πρόβλημα με το ασύρματο.Έχω το mac book pro 2012 δεν ξέρω αν φταίει αυτό και με πετάει συνέχεια από το wifi και κάνει όλο αναζήτηση δικτύων και πάλι από την αρχη.τι μπορώ να κάνω ?

α. αλλαξε channel το ρουτερ και δες μηπως φτιαξει, δες τι καναλια χρησιμοποιουνται στο χωρο σου και βαλε ενα που να ειναι ελευθερο, ειχα δουλεψει για λιγο καιρο το συγκεκριμενο ρουτερ και δεν μου παρουσιασε ποτε κατι τετοιο.

β. πεταξε το mac και παρε ενα pc να κανεις τη δουλεια σου :D

Δημοσ.

zte ειναιδεν περιμενω πολλα απο τον ρουτερ.ειναι λιγο παραξενο γιατι το Pc βρισκει κανονικα τα αλλα δικτυα αλλα και ταυτοχρονα το κινητο σου βρισκει κανονικα το ρουτερ.οποτε κατι σαν ασυμβατοτητα παιζει.δες νεους drivers για την καρτα δικτυου η νεο firmware για το ρουτερ.

και mac Να ειχες αν και εγω δεν τα συμπαθω εν τουτοις στο wifi οσα εχω πετυχει μια χαρα δουλευουν και γρηγορο connect με τον ρουτερ.

Δημοσ.

Εχω ακριβως το ιδιο και μαλιστα εξω απο το σπιτι (5 στα 5) και δεν μου παρουσιαζη κανενα προβλημα παροτι πιανω 23 δικτυα στην γειτονια μου.

Παντως οταν το κλεινω και το ανοιγω παλι θελει 2-3 λεπτα για να σεταριστει και να δωση ιντερνετ που μαλλον ειναι φυσιολογικο.

Δημοσ.

Εχω ακριβως το ιδιο και μαλιστα εξω απο το σπιτι (5 στα 5) και δεν μου παρουσιαζη κανενα προβλημα παροτι πιανω 23 δικτυα στην γειτονια μου.

Παντως οταν το κλεινω και το ανοιγω παλι θελει 2-3 λεπτα για να σεταριστει και να δωση ιντερνετ που μαλλον ειναι φυσιολογικο.

2 λεπτακια ειναι σχεδον νορμαλ.εξαρτατε ποση ωρα θελει για να bootarei.πχ το Thomson 784 που εχω θελει κανα λεπτο περιπου για να bootarei μετα 15-20 seconds για συγχρονισμο και 5-10 seconds να σηκωσει ιντερνετ και τηλεφωνο.αν τωρα καποιος εχει και καμια παραξενη γραμμη εκει ισως θελει παραπανο ωρα και βεβαια δεν ξερω και ποση ωρα θελει το ρουτερ για να bootarei.αλλα εφοσον το πιανει με το κινητο του κανονικα το δικτυο(εκτος αν το εχει κρατησει απλα στα favorites networks) σημαινει οτι το ρουτερ εχει bootarei κανονικα.αν εχει και ιντερνετ με το κινητο κανονικα τοτε κατι αλλο ειναι.εκει θελει δοκιμες καναλια κλειδωματα για να δει αν θα αλλαξει κατι.να το βαλει πχ σκετο g αν εχει και n για να δει τι θα γινει.παντως σαν ρουτερ ειναι οτι πληρωνεις παιρνεις α.τιποτα ιδιαιτερο.

Δημοσ.

Μπα! δεν πληρωνης υποτιθεται τιποτα γιατι το δινη η γουιντ δωρεαν.

Στο διλεπτο περιπου δουλευει και αυτο.

Τα μονα που αλλαξα ηταν ο κωδικος και τ ονομα δικτυου.

Δημοσ.

Μπα! δεν πληρωνης υποτιθεται τιποτα γιατι το δινη η γουιντ δωρεαν.

Στο διλεπτο περιπου δουλευει και αυτο.

Τα μονα που αλλαξα ηταν ο κωδικος και τ ονομα δικτυου.

ναι σχημα λογου το οτι πληρωνεις παιρνεις.οτι κοινως ειναι δωρεαν ρουτερ και μην περιμενεις κατι τρελο απο αυτο.κινεζικο ειναι δωρεαν ειναι.λιγες εταιρειες εχουν δωσει κατα καιρουςκαλα ρουτερ.πχ fritz,linksys,thomson(Λογω σταθεροτητας).οχι οτι δεν θα παιξει το zte αλλα δεν ειναι και το τελειο.ενα απλο Router ειναι μαζικης παραγωγης.φτηνο απλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...