Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

ΟΚ και εγω σου απεδειξα οτι το review που μου εδειξες ελεγε μπουρδες και στο ειπα πριν καν κανω το benchmark.Οποτε κατσε εσυ και αναπαρηγαγε οτι λενε τα reviews ετσι τυφλα

μου το απέδειξες με κλειστό το DOF? seriously? Δεν μπορεί τόσα να λένε μπούρδες (πιο πάνω σου linkαρα κι άλλο review από techpowerup), δεν είναι στραβός ο γιαλός...

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εν κατακλειδι η κουβεντα περι επιδοσεων τελειωνει εδω...απλα οταν προτεινεις κατι να προσεχεις τι λες απο εδω και περα και να μην τα μασας.

Δεν μασαω τιποτα φιλε μου ουτε χρειαζεται να προσεσω τιποτα.Ειμουν ο μονος που απο την αρχη ελεγα οτι η 560 non ti ειναι καλυτερη της 6870 πραγμα που τελικα αποδειχτικε οτι ισχυει και σε προκαλω να ψαξεις τα ποστ και να μου βρεις ενα μονο ατομο που να ειπε το ιδιο πραγμα.Ολοι προσπαθουσαν να την βγαλουν σκαρτη και πρωτοι πρωτοι οι κατοχοι των 6870 κτλπ επειδη πολυ απλα δεν τους συμφερε.Ετσι ξεκινησε η συζητηση δεν θα το ξαναπω αλλη φορα καθηστε και διαβαστε τα ποστ και δειτε τι ακριβως εχει υποθει

Δημοσ.

μου το απέδειξες με κλειστό το DOF? seriously? Δεν μπορεί τόσα να λένε μπούρδες (πιο πάνω σου linkαρα κι άλλο review από techpowerup), δεν είναι στραβός ο γιαλός...

http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/HD_7870_Direct_Cu_II/17.html

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ LINK ΔΕΝ εχουν ενεργοποιημενο το DOF ΑΛΛΙΩΣ θα το λεγανε και εχουν βγαλει οτι η 570 παιζει μονο με 22,1 ΕΝΩ το benchmark μου ΕΒΓΑΛΕ 36 FPS που παει να πει 40 FPS gameplay. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ και το DOF να ειναι ανοιχτο αν και αυτοι ΞΑΝΑΛΕΩ δεν το εχουν απο τα 40 αντε να πηγαινε στα 35fps η στα 30 fps ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ θα πηγαινε στα 22 ΔΗΛΑΔΗ 18 fps κατω ΔΗΛΑΔΗ 48 % αποδοση κατω μονο και μονο απο το DOF τα πιστευεις αυτα που ΛΕΣ ?

ΟΥΤΕ 3D ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ 22% ΣΕ ΠΑΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ

ΕΓΩ σου δειχνω πραγμα 100% σιγουρο δοκιμασμενο πριν απο 1 ωρα και μου λες το REVIEW που αν ΘΕΣ να σου αναλυσω τα συμφεροντα που εχει το καθε site που κανει αυτα τα ΤΕΣΤ αναλογος πια καρτα τεσταρει που στην προκιμενη ειναι η 7870 ΚΑΝΕ και εσυ pm να στα εξηγησω και αυτα

Και στην τελικη κατσε κατεβασε το game και καντω το benchmark αν συνεχιζεις και δεν καταλαβαινεις τι σου λεω!!!

BTW κατι που ειπες πριν οτι βγαζω παραπανω score επειδη εχω τoν επεξεργαστη μου OC δεν λεει κατι οσον αφορα την διαφορα μας στο unigine heaven (εκτος αν εχεις διπηρυνο που δεν νομιζω εφοσον εχεις την 570 λογικα θα εχεις κατι αντιστοιχο) ουτε το οτι ειναι αντι 730mhz οπως ειπες (αν την εχεις τοσο εσυ) την εχω 780mhz τα 50 mhz αντε να ηταν 1-2 fps πανω δεν θα ηταν 9 ΟΛΟΚΛΗΡΑ fps στα 45 δηλαδη 28% ΠΑΝΩ.

ΚΑι επειδη οντως κουραστηκα να εξηγω πραγματα που για μενα εννοούνται δεν προκειται να ξαναγραψω σε αυτο το ποστ οτι αλλο θελει καποιος να μου πει προσωπικα εμενα , ας μου κανει και αυτος PM συνήθισα ακομα δεν ηρθα.

Δημοσ.

Δεν μασαω τιποτα φιλε μου ουτε χρειαζεται να προσεσω τιποτα.Ειμουν ο μονος που απο την αρχη ελεγα οτι η 560 non ti ειναι καλυτερη της 6870 πραγμα που τελικα αποδειχτικε οτι ισχυει και σε προκαλω να ψαξεις τα ποστ και να μου βρεις ενα μονο ατομο που να ειπε το ιδιο πραγμα.Ολοι προσπαθουσαν να την βγαλουν σκαρτη και πρωτοι πρωτοι οι κατοχοι των 6870 κτλπ επειδη πολυ απλα δεν τους συμφερε.Ετσι ξεκινησε η συζητηση δεν θα το ξαναπω αλλη φορα καθηστε και διαβαστε τα ποστ και δειτε τι ακριβως εχει υποθει

Απο την στιγμη που το benchmark που ετρεξες ειναι λαθος απλα δεν το δεχομαι..παει αυτο..

Εδω η gtx 560 ti πιανει 28 fps... http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-680-review/21 ποσα πιανει η gtx 560 αραγε?

• Super Moderators
Δημοσ.

http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/HD_7870_Direct_Cu_II/17.html

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ LINK ΔΕΝ εχουν ενεργοποιημενο το DOF ΑΛΛΙΩΣ θα το λεγανε και εχουν βγαλει οτι η 570 παιζει μονο με 22,1 ΕΝΩ το benchmark μου ΕΒΓΑΛΕ 36 FPS που παει να πει 40 FPS gameplay. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ και το DOF να ειναι ανοιχτο αν και αυτοι ΞΑΝΑΛΕΩ δεν το εχουν απο τα 40 αντε να πηγαινε στα 35fps η στα 30 fps ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ θα πηγαινε στα 22 ΔΗΛΑΔΗ 18 fps κατω ΔΗΛΑΔΗ 48 % αποδοση κατω μονο και μονο απο το DOF τα πιστευεις αυτα που ΛΕΣ ?

ΟΥΤΕ 3D ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ 22% ΣΕ ΠΑΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ

Τα Very High Settings δεν συμπεριλαμβάνουν το DOF μέσα? Ποια το συμπεριλαμβάνουν, τα Ultra Very High? Αν failαρε δλδ το guru3d και το techpower πιστεύεις ότι δεν θα υπάρχαν comments με αρνητικά σχόλια ή ότι δεν θα είχε γίνει βούκινο στα forums? Το βρίσκω αδύνατο...

Εδώ εσύ πίστευες στα αρχικά posts σου ότι η 560 η απλή παίζει ΟΛΑ τα games με 16Χ και 32Χ AA και ότι όταν ενεργοποιείς το Physx κερδίζεις 10fps, εμένα ρωτάς αν πιστεύω ότι το DOF ρίχνει τις επιδόσεις τόσο? :P

Δημοσ.

Επειδή τα ποστ υπάρχουν, ο φίλος έχει ισχυριστεί μέχρι στιγμής ότι:

1) Ο 2500Κ και ο 2600Κ είναι επεξεργαστές με τεχνολογία ολοκλήρωσης (google it) 45nm.

2) O 2500K Και ο 2600Κ είναι ivy bridge.

3) Η 560 η απλή παίζει τα πάντα με 16Χ και 32Χ ΑΑ

4) Το 1155 είναι chipset και όχι socket.

Και διερωτώμαι εγώ τώρα: γιατί αυτό το τοπικ υπάρχει ακόμα?

Δημοσ.

Επειδή τα ποστ υπάρχουν, ο φίλος έχει ισχυριστεί μέχρι στιγμής ότι:

1) Ο 2500Κ και ο 2600Κ είναι επεξεργαστές με τεχνολογία ολοκλήρωσης (google it) 45nm.

2) O 2500K Και ο 2600Κ είναι ivy bridge.

3) Η 560 η απλή παίζει τα πάντα με 16Χ και 32Χ ΑΑ

4) Το 1155 είναι chipset και όχι socket.

Και διερωτώμαι εγώ τώρα: γιατί αυτό το τοπικ υπάρχει ακόμα?

Και το οτι με physx enabled βγάζεις παραπάνω fps...μην το ξεχναμε κα αυτο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...