panos9553 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Οσον αφορα το benchmark περιμενω τα σχολια περι των 27fps που επρεπε να βγαλει η 570 GTX και για τα 36 Fps (40 gameplay) τα οποια εβγαλε. Ενεργοποιησε και το dof ομως..και τρεξτο ξανα να δουμε...
CalaQuendiR Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Asrock Socket 1155 H77M ΤΙΜΗ 74.93 € Σε βλεπω συνεχεια να χαρακτηριζεις και να χρησιμοποιεις εκφρασεις του τυπου αγορινα και καλα μυαλα και τα υπολοιπα ενω εχεις παραδεχτει ηδη οτι εχεις κανει λαθη στην συνθεση. δεν το εψαξες και πολυ καλα μου φαινετε....... Tα αγορινα κτλπ ειναι απλα ο τροπος που μιλαω αν δεν σας αρεσει το κοβω δεν εχω problem.Και το μονο λαθος που εκανα οπως ειπα ηταν οτι δεν εψαξα μονος μου για σκληρο και εβαλα τον ιδιο με τους αλλους οποτε ναι οκ αυτο το δεχομαι, στο κουτι δεν εκανα λαθος το thermaltake του λεω να παρει. Η μητρικη που εβαλες την ειδα και εγω απλα sorry κιολας αλλα δεν θελω να μπω σε συγκριση των features και την ποιοτητα που δινει η ASUS στις μητρικες σε συγκριση με την ASrock. Εχω και γνωριζω πολλες κακες εμπειρες με την Asrock οποτε δεν προκειται να την προτινω ποτε μου. ΣΕ μητρικες σε πωλησεις αλλα και σε ποιοτητα δουλειας ειναι πρωτη η ASUS και δευτερη με μεγαλη διαφορα η Gigabyte παγκοσμιως αλλα δεν χρησιμοποιω αυτο ως κριτηριο αλλα τις εμπειριες μου και γνωστων μου. Οποτε δεν το παιρνω ως "λαθος" αυτο Και ειλικρινα αν προσπαθεις να βρεις τα λαθη μου πηγαινε στα πρωτα post και κατσε και αναλυσε τα λαθη των αλλων παιδιων που και τον 960 εβαλαν οπως και εσυ στην αρχη εναντι του ι3 και την 6850 η την 6870 εναντι της 560, και τον σκληρο τον 500ρι απο τους οποιους τον πηρα και εγω και αυτο ειναι το μοναδικο μου λαθος γιατι υπεθεσα ξαναλεω οτι θα εχουν ψαξει αυτοι (δυσκολο να μην δεις τον 750ρι ακριβως απο πανω σε πιο χαμηλη τιμη αλλα τελος παντων).
georger_volos Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Ε ωραια παλι στα λογια μου ερχεσαι . Εσυ του λες να βαλει 960Τ και 6870 ενω εγω του λεω να βαλει και Ι3 και 560 non ti ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ καλυτερα απο αυτα που προτεινεις σε επιδοσεις δεν μπορεις να το ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ Αυτο αμαν ??????? Επεξεργαστης http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=23494&cat=2&sub=370&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined Μητρικη http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=23894&cat=3&sub=369&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined Μνημη http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=21360&cat=4&sub=244&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined Τροφοδοτικο http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=29237&cat=17&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=3&step=2 Δισκος http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=8988&cat=6&sub=12&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined Καρτα Γραφικων http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=25264&cat=5&sub=137&pmanuf=0&sort=3&step=2 Dvd recorder http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=25531&cat=9&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined Κουτι http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=27567&cat=1&sub=152&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined Οριστε και με τις διορθωσεις και οταν λεω διορθωσεις εννοω, εβαλα και τον σκληρο τον δισκο σου τον 750ρι και το κουτακι σου οποτε απο τα 557 πεσαμε στα 541 ευχαριστημενος ? Οσον αφορα το benchmark περιμενω τα σχολια περι των 27fps που επρεπε να βγαλει η 570 GTX και για τα 36 Fps (40 gameplay) τα οποια εβγαλε. ο ι3 που προτείνεις ανήκει στο παρελθόν. >> όλα τα game πλέον γράφονται για τετραπύρηνους κ οι καινούργιες κονσόλες θα φοράνε 4πύρηνους ,μπορεί κ εξαπύρηνους..οπότε ο ι3 για games δεν.. σύστημα που στήνεται ενόψυ 2012 κ δεν είναι τουλάχιστον 4πύρηνο είναι λάθος.
Thanos1972 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δεν ηταν ο σκοπος μου να προσπαθησω να βρω τα λαθη σου αλλα για να τα τονισουμε τα κραυγαλεα λαθη της συνθεσης ηταν. το τροφοδοτικο και ο σκληρος. το κουτι,τι να κανουμε σε αυτο το budget εκει θα κινηθει στο 40ευρω. επισης η μητρικη ειναι κλασης ανωτερη.και εγω asus εχω αλλα φανταζομαι οτι ξερεις οτι οι asrock ειναι θυγατρικη της asus που τοσο υποστηριζεις.περα απο αυτο η μητρικη που εβαλες στο παλικαρι δεν ειχε αυτα που ειπαμε γιατι προτιμησες να βαλεις την 560 μεσα σε αντιθεση με την 6850.δεν ειναι το θεμα να προτεινουμε μεμονομενα κομματια αλλα συνθεση.και η συνθεση ηταν ανισσοροπη.δεν ειναι το λαθος ο 960Τ οπως λες η ο intel.το λαθος ηταν η συνθεση. μετα ξεφυγε πολυ το πραγμα με τους ισχυρισμους σου περι καρτας γραφικων και τον τροπο που μιλουσες και εγραφες.αλλο ο προφορικος λογος και αλλο ο γραπτος.ενοχλει πολλους πιστεψε με ο τροπος που μιλας.δεν σε γνωριζουν εδω μεσα απο χθες για να σε ξερουν το πως εισαι και να μην τους νοιαζει το πως μιλας. Τα περι αποδειξεως της δυναμης της καρτας σου και τα λοιπα,τι να τα κανω?βοηθανε καθολου τον ts?
CalaQuendiR Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Ενεργοποιησε και το dof ομως..και τρεξτο ξανα να δουμε... Δεν θα καθομαι να τρεχω 500 φορες το benchmark ,τα πραγματα ειναι απλα 27 fps υποτιθεται οτι επρεπε να βγαζει με 0 ΑΑ και με κλειστο DOF και εγω εβγαλα 36FPS(40 gameplay) και με χ4ΑΑ και με κλειστο DOF οποτε το οποιο νοημα ηταν να βγει βγηκε . ψαξε αν θες στο ιντερνετ ολοι με κλειστο DOF το τρεχουν ετσι και αλλιως και δεν οι αλλαγες ειναι μηδαμινές και κουραζει τσαμπα και βερεσέ την καρτα.
panos9553 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δεν θα καθομαι να τρεχω 500 φορες το benchmark ,τα πραγματα ειναι απλα 27 fps υποτιθεται οτι επρεπε να βγαζει με 0 ΑΑ και με κλειστο DOF και εγω εβγαλα 36FPS(40 gameplay) και με χ4ΑΑ και με κλειστο DOF οποτε το οποιο νοημα ηταν να βγει βγηκε . ψαξε αν θες στο ιντερνετ ολοι με κλειστο DOF το τρεχουν ετσι και αλλιως και δεν οι αλλαγες ειναι μηδαμινές και κουραζει τσαμπα και βερεσέ την καρτα. Επειδη πρεπει να προσεχουμε τι λεμε..Θα πω αυτα και τελος απο εμενα... Κοιτα εδω http://www.youtube.com/watch?v=4EcJw2aER3w μετα το 1:40 τι fps εχει η gtx 580 φαντασου τι θα γινοταν αν το anti-aliasing ηταν x16 ή x32..ή ακομα χειροτερα αν στη θεση της ηταν η gtx 560 που λες... Επισης κοιτα και εδω ποσα fps εχει η gtx 560(http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-680-review/18) Και μην ξεχναμε και το Battlefield 3 κοιτα εδω http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-680-review/21 τι κανει η gtx 560 Ti(φαντασου ποσα θα πιανει η gtx 560 non ti εδω ή ακομα χειροτερα αν ειχες x16 ή x32) Και ολα αυτα με drivers του προηγουμενου μηνα Εισαι καλυμενος ή χρειαζεται περεταιρω αναλυση?
CalaQuendiR Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δεν ηταν ο σκοπος μου να προσπαθησω να βρω τα λαθη σου αλλα για να τα τονισουμε τα κραυγαλεα λαθη της συνθεσης ηταν. το τροφοδοτικο και ο σκληρος. το κουτι,τι να κανουμε σε αυτο το budget εκει θα κινηθει στο 40ευρω. επισης η μητρικη ειναι κλασης ανωτερη.και εγω asus εχω αλλα φανταζομαι οτι ξερεις οτι οι asrock ειναι θυγατρικη της asus που τοσο υποστηριζεις.περα απο αυτο η μητρικη που εβαλες στο παλικαρι δεν ειχε αυτα που ειπαμε γιατι προτιμησες να βαλεις την 560 μεσα σε αντιθεση με την 6850.δεν ειναι το θεμα να προτεινουμε μεμονομενα κομματια αλλα συνθεση.και η συνθεση ηταν ανισσοροπη.δεν ειναι το λαθος ο 960Τ οπως λες η ο intel.το λαθος ηταν η συνθεση. μετα ξεφυγε πολυ το πραγμα με τους ισχυρισμους σου περι καρτας γραφικων και τον τροπο που μιλουσες και εγραφες.αλλο ο προφορικος λογος και αλλο ο γραπτος.ενοχλει πολλους πιστεψε με ο τροπος που μιλας.δεν σε γνωριζουν εδω μεσα απο χθες για να σε ξερουν το πως εισαι και να μην τους νοιαζει το πως μιλας. Τα περι αποδειξεως της δυναμης της καρτας σου και τα λοιπα,τι να τα κανω?βοηθανε καθολου τον ts? Το τελευταιο που ηθελα και πιστεψε με δεν ειχα ΚΑΜΙΑ αναγκη να κανω και δεν με ενδιαφερει ειναι να αποδειξω οτι η καρτα μου (μια απλη καρτα των 300 ευρω) ειναι καλη η δυνατη κτλπ ΑΝΑγκαστικα να το κανω με αυτα που εβλεπα να γραφονται περι ΑΑ και 560 , 470 κτλπ και ειπα απλα αν θελει κανεις να του δειξω για να πιστει ευχαριστως να το κανω . Οσον αφορα τα λαθη κτλπ ολη η συζήτηση λυπαμαι που στο λεω δεν ξεκινησε τουλαχιστον για το τροφοδοτικο (που απο την πρωτη στιγμη ειπα οτι δεν ξερω για τετοιου χαμηλου budget αλλα και το lc απο εμπειριες μου αν απλα εκανε την δουλεια του ηταν μια χαρα) ουτε για τον σκληρο.Ξεκινησε για την 560 εναντι της 6850 που μετα επειδη χρησιμοποιησα το επιχειρημα οτι πως γινεται να μην ειναι καλυτερη προταση κτλπ αφου νικαει και την 6870.Και μολις το ειπα αυτο ενας κατοχος μιας 6870 δεν μου αρεσει να κατονομαζω ατομα αλλα ο καθενας μπορει να καταλαβει αν διαβασει τα ποστ , ξεκινησε μια επιθεση και μετα καποιοι αλλοι κατοχοι ηρθαν και εγινε ολο αυτο το τζερτζελο για να φτασουμε τωρα 12σελιδα που ελπιζω να το καταλαβαν επιτελους οτι η 560 non ti >6870 απλα τα πραγματα. Τωρα για τα κομματια αυτα μια χαρα ηταν η μητρικη και πολυ ισορροπημενη με τα υπολοιπα αλλα ειπαμε αλλη γνωμη εχει ο ενας αλλη ο αλλος.Οσον αφορα το οτι εινα θυγατρικη της ASUS η Asrock ψαξε κατω απο ποιες συνθηκες εγινε η δημιουργια της θυγατρικης και ποιες ειναι οι σχεσεις τους και αν ξερεις καλα αγγλικα θα καταλαβεις αλλα σε παρακαλω μην το αναπτυξουμε και αυτοτο θεμα σε αυτο το topic στειλε μου και εσυ pm οπως κανανε καποιοι αλλοι αν θες να σου εξηγησω πως εχει το θεμα μεταξυ τους
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 BTW εγω την εχω μονο 782mhz clock δεν ξερω για σενα. το stock core clock είναι στα 730mhz, επίσης έχεις o/ced τον cpu σου ενώ εγώ αυτό τον καιρό παίζω πάλι σε stock Οσον αφορα to physx ok εκει το μπερδεψα οντως με αλλα benchmarks .Απλα το 27 που λενε εκει ειναι αδυνατον γιατι δεν γινεται να παιζω battlefield 3 , crysis 2 ktlp με 40+ fps ολη την ωρα και στο μετρο να βγαζουμε με την 570 μονο 27.Επειδη το εχω παιξει το metro παλια θα το θυμομουνα αν επαιζα μονο με 27fps οπως λενε αυτοι εκει και με καθολου ΑΑ οπως εγραφε το τεστ τους.Που σημαινει οτι αν το εβαζες στο χ2 η χ4 θα επαιζε με 10 fps ?λιγο κουλο για μενα. Αnyway κατεβαζω τωρα παλι το metro να τρεξω το benchmark του να δω ποσα θα βγαλω αλλα κατι μου λεει οτι θα βγαλω παραπανω απο 27 we will see.... δεν λέμε ότι δεν το παίζουν οι 560/570/580 με ΑΑ, αλλά το ότι το 16X MSAA είναι too much για αυτές σε αρκετά παιχνίδια Πρωτον δεν ειπα εγω οτι βγαζει η 570 27 Fps στο metro 2033 gameplay αλλα o Thresh που το ειδε και αυτος με τη σειρα του καπου αλλου.Επισης εκει που το ειδε δεν τρεχανε με χ4 ΑΑ αλλα χωρίς καθολου ΑΑ.Εγω αυτο που ειπα ειναι οτι επειδη το επαιζα σε full settings αποκλειεται να ηταν μονο με 20 fps ξερω γω ενω το ειχα στο χ4(επειδη δεν παει παραπανω).Με την λογικη του Thresh παλι επαναλαμβανω και οχι δικια μου αν η 570 βγαζει 27 fps ΧΩΡΙΣ AA παρακαλω τοτε η 560 TI βγαζει 20 και η 6870 βγαζει 14. Αν αυτο εσας σας φαινεται λογικο τι να πω. τα 27fps ήταν από το review του guru3d με ΑΑΑ μέσα (δλδ σε ποιότητα κοντά σε 4Χ MSAA), δεν είπα ότι είναι από την "δικιά" μου 570... http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/HD_7870_Direct_Cu_II/17.html δες από άλλο site review με 4Χ ΑΑ και όχι ΑΑΑ, ακόμα λιγότερα fps η GTX570... ΤΩΡΑ οσον αφορα τα αποτελεσματα του ΜΕΤΡΟ 2033 οριστε και ηταν ακριβως οπως το περιμενα ουτε καν 27 οπως υποστηριζε ο κυριος thresh και καποιοι αλλοι. Σε MAx settings 36FPS και στο gameplay ειναι σχεδον 3-4 fps παντα πανω απο το συγκεκριμμενο benchmark οποτε gameplay κοντα στα 40fps Oλο δικο σας. με το DOF Disabled? sorry αλλά δεν έχεις στο max τα settings τότε... μόνο 4X MSAA? πως και δεν το έκανες enhance ή override από το control panel της nvidia?
CalaQuendiR Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Επειδη πρεπει να προσεχουμε τι λεμε..Θα πω αυτα και τελος απο εμενα... Κοιτα εδω http://www.youtube.com/watch?v=4EcJw2aER3w μετα το 1:40 τι fps εχει η gtx 580 φαντασου τι θα γινοταν αν το anti-aliasing ηταν x16 ή x32..ή ακομα χειροτερα αν στη θεση της ηταν η gtx 560 που λες... Επισης κοιτα και εδω ποσα fps εχει η gtx 560(http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-680-review/18) Και μην ξεχναμε και το Battlefield 3 κοιτα εδω http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-680-review/21 τι κανει η gtx 560 Ti(φαντασου ποσα θα πιανει η gtx 560 non ti εδω ή ακομα χειροτερα αν ειχες x16 ή x32) Και ολα αυτα με drivers του προηγουμενου μηνα Εισαι καλυμενος ή χρειαζεται περεταιρω αναλυση? Πρώτον οσον αφορα το videaki δεν καταλαβαινω με την καμια ομως πως ποιανει 18 fps με την 580 οταν εγω δεν επεσα ποτε με την 570 κατω απο 25 οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη. Τωρα ολα τα αλλα περι χ 16 και χ32 που λες επειδη θα ηταν καλο να διαβαζεις η αν χρειαζεται να ξαναδιαβαζεις τα προηγουμενα ποστ αυτα αναφερθηκαν οταν η κουβεντα ηταν περι 560 non ti vs 6870 και ναι οκ μπορει να μην τα παιζει ολα ολα σε χ16 και σε χ32 αλλα 100 % παιζει καποια ακομα και σε χ32 οπως το lost planet 2 , batman και hawx .Εν κατακλειδι εκεινη την στιγμη ηθελα να ξεκαθαρισω οτι η 560 non ti ειναι καλυτερη απο την 6870 που καποια ατομα μεχρι τοτε δεν θελανε η δεν μπορουσαν να το καταλαβουν(καποιοι κατοχοι της 6870 ισως αυτο να επαιζε καποιο ρολο). Επισης λεχτηκαν σαν απαντηση σε ενα post το οποιο ελεγε οτι αυτες οι καρτες μπορουν να παιξουν παιχνιδια μονο με χ2 ΑΑ και αυτα με δυσκολα πραγμα κορυφαιου λαθους οταν ξαναλεω otan μια 560 non ti εχει 823mhz stock clocks και στα 1000mhz που την παει ο καθενας πανευκολα λειτουργει σαν μια 560 ΤΙ. Τωρα αν πιστευουν καποια ατομα η ακομα και εσυ οτι οι κατοχοι μιας 560 ΤΙ( αρα και οι κατοχοι των 470 GTX οι οποιες ειναι ιδιες με τις 560 ΤI) μπορουν να παιξουν μονο games με χ2 ΑΑ και ουτε καν να σκεφτονται τα χ16 η τα χ32 γιατι πολυ απλα ειναι unplayable επειδη δεν προκειται και ειλικρινα βαριεμαι να ανεβασω αλλα benchmarks ας μου κανεις εσυ η οποιος αλλος θελει pm να του δωσω MSN η SKYPE να μιλησουμε να του δειξω μπαμ μπαμ και αποτελεσματα και οτι αλλο θελει με 470 GTX και με 560 ΤΙ που γνωριζω ατομα που τις εχουν οι οποιες ξαναλες ειναι σαν μια 560 non ti με 1000mhz core περιπου εναντι του 823mhz που εχει σε stock.
nikos1982 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Πρώτον οσον αφορα το videaki δεν καταλαβαινω με την καμια ομως πως ποιανει 18 fps με την 580 οταν εγω δεν επεσα ποτε με την 570 κατω απο 25 οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη. Τωρα ολα τα αλλα περι χ 16 και χ32 που λες επειδη θα ηταν καλο να διαβαζεις η αν χρειαζεται να ξαναδιαβαζεις τα προηγουμενα ποστ αυτα αναφερθηκαν οταν η κουβεντα ηταν περι 560 non ti vs 6870 και ναι οκ μπορει να μην τα παιζει ολα ολα σε χ16 και σε χ32 αλλα 100 % παιζει καποια ακομα και σε χ32 οπως το lost planet 2 , batman και hawx .Εν κατακλειδι εκεινη την στιγμη ηθελα να ξεκαθαρισω οτι η 560 non ti ειναι καλυτερη απο την 6870 που καποια ατομα μεχρι τοτε δεν θελανε η δεν μπορουσαν να το καταλαβουν(καποιοι κατοχοι της 6870 ισως αυτο να επαιζε καποιο ρολο). Επισης λεχτηκαν σαν απαντηση σε ενα post το οποιο ελεγε οτι αυτες οι καρτες μπορουν να παιξουν παιχνιδια μονο με χ2 ΑΑ και αυτα με δυσκολα πραγμα κορυφαιου λαθους οταν ξαναλεω otan μια 560 non ti εχει 823mhz stock clocks και στα 1000mhz που την παει ο καθενας πανευκολα λειτουργει σαν μια 560 ΤΙ. Τωρα αν πιστευουν καποια ατομα η ακομα και εσυ οτι οι κατοχοι μιας 560 ΤΙ( αρα και οι κατοχοι των 470 GTX οι οποιες ειναι ιδιες με τις 560 ΤI) μπορουν να παιξουν μονο games με χ2 ΑΑ και ουτε καν να σκεφτονται τα χ16 η τα χ32 γιατι πολυ απλα ειναι unplayable επειδη δεν προκειται και ειλικρινα βαριεμαι να ανεβασω αλλα benchmarks ας μου κανεις εσυ η οποιος αλλος θελει pm να του δωσω MSN η SKYPE να μιλησουμε να του δειξω μπαμ μπαμ και αποτελεσματα και οτι αλλο θελει με 470 GTX και με 560 ΤΙ που γνωριζω ατομα που τις εχουν οι οποιες ξαναλες ειναι σαν μια 560 non ti με 1000mhz core περιπου εναντι του 823mhz που εχει σε stock. σε λιγο θα παραδεχτείς οτι εχεις κανει σε ολα λαθος...εχεις αρχίσει και παραδέχεσαι πολλα στα τελευταία σου ποστ.καλα το πας παντος
CalaQuendiR Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 με το DOF Disabled? sorry αλλά δεν έχεις στο max τα settings τότε... μόνο 4X MSAA? πως και δεν το έκανες enhance ή override από το control panel της nvidia? ΤΟ οverride το εχω διαλεγμενο παντα στις γενικες ρυθμισεις της nvidia που ισχυουν για ολα τα προγραμματα αυτο οποτε πρεπει να μετρησε και για αυτο. Απλα δεν μπορω να το αποδειξω γιατι δεν αναφερεται καπου στο benchmark result γιαυτο κιολας δεν εδωσα και συνεχεια στο θεμα. Τωρα αν θες τοσο πολυ να το τρεξω με DOF ανοιχτο τρεξτω εσυ που εχεις την ιδια καρτα με μενα και καπακι θα το ανεβασω και εγω.
panos9553 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Πρώτον οσον αφορα το videaki δεν καταλαβαινω με την καμια ομως πως ποιανει 18 fps με την 580 οταν εγω δεν επεσα ποτε με την 570 κατω απο 25 οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη. Τωρα ολα τα αλλα περι χ 16 και χ32 που λες επειδη θα ηταν καλο να διαβαζεις η αν χρειαζεται να ξαναδιαβαζεις τα προηγουμενα ποστ αυτα αναφερθηκαν οταν η κουβεντα ηταν περι 560 non ti vs 6870 και ναι οκ μπορει να μην τα παιζει ολα ολα σε χ16 και σε χ32 αλλα 100 % παιζει καποια ακομα και σε χ32 οπως το lost planet 2 , batman και hawx .Εν κατακλειδι εκεινη την στιγμη ηθελα να ξεκαθαρισω οτι η 560 non ti ειναι καλυτερη απο την 6870 που καποια ατομα μεχρι τοτε δεν θελανε η δεν μπορουσαν να το καταλαβουν(καποιοι κατοχοι της 6870 ισως αυτο να επαιζε καποιο ρολο). Επισης λεχτηκαν σαν απαντηση σε ενα post το οποιο ελεγε οτι αυτες οι καρτες μπορουν να παιξουν παιχνιδια μονο με χ2 ΑΑ και αυτα με δυσκολα πραγμα κορυφαιου λαθους οταν ξαναλεω otan μια 560 non ti εχει 823mhz stock clocks και στα 1000mhz που την παει ο καθενας πανευκολα λειτουργει σαν μια 560 ΤΙ. Τωρα αν πιστευουν καποια ατομα η ακομα και εσυ οτι οι κατοχοι μιας 560 ΤΙ( αρα και οι κατοχοι των 470 GTX οι οποιες ειναι ιδιες με τις 560 ΤI) μπορουν να παιξουν μονο games με χ2 ΑΑ και ουτε καν να σκεφτονται τα χ16 η τα χ32 γιατι πολυ απλα ειναι unplayable επειδη δεν προκειται και ειλικρινα βαριεμαι να ανεβασω αλλα benchmarks ας μου κανεις εσυ η οποιος αλλος θελει pm να του δωσω MSN η SKYPE να μιλησουμε να του δειξω μπαμ μπαμ και αποτελεσματα και οτι αλλο θελει με 470 GTX και με 560 ΤΙ που γνωριζω ατομα που τις εχουν οι οποιες ξαναλες ειναι σαν μια 560 non ti με 1000mhz core περιπου εναντι του 823mhz που εχει σε stock. Εν κατακλειδι η κουβεντα περι επιδοσεων τελειωνει εδω...απλα οταν προτεινεις κατι να προσεχεις τι λες απο εδω και περα και να μην τα μασας.
CalaQuendiR Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 σε λιγο θα παραδεχτείς οτι εχεις κανει σε ολα λαθος...εχεις αρχίσει και παραδέχεσαι πολλα στα τελευταία σου ποστ.καλα το πας παντος Τα λεω οσο πιο απλα μπορω και παιζει ρολο και σε ποια φαση της κουβεντας λεγονται καποια πραγματα ξερεις. Οταν εχεις να κανεις με 10 ατομα που σου λενε οτι κατι δεν ειναι ετσι ενω εσυ ξερες οτι ειναι αλλιως και τους δειχνεις reviews κτλπ τους εξηγεις και συνεχιζουν καποια στιγμη τα χανεις. Μην κοιτας εσυ τωρα που εχεις κανει 2-3 ποστ στο topic και τα διαβαζεις με την ηρεμια σου τα υπολοιπα . Ρωτα και εμενα που απαντουσα σε καθε εναν απο εσας επι 3 ωρες στο καπακι. Να μου πεις εσυ ηθελες να απαντησεις οκ το δεχομαι απλα δεν πιστευα ως που θα το τραβηξουν καποια ατομα αλλα και παλι σου εξηγω οτι λαθος εκανα. Οντως παιζει παιχνιδια και σε χ16 αλλα και σε χ32.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 ΤΟ οverride το εχω διαλεγμενο παντα στις γενικες ρυθμισεις της nvidia που ισχυουν για ολα τα προγραμματα αυτο οποτε πρεπει να μετρησε και για αυτο. Απλα δεν μπορω να το αποδειξω γιατι δεν αναφερεται καπου στο benchmark result γιαυτο κιολας δεν εδωσα και συνεχεια στο θεμα. Τωρα αν θες τοσο πολυ να το τρεξω με DOF ανοιχτο τρεξτω εσυ που εχεις την ιδια καρτα με μενα και καπακι θα το ανεβασω και εγω. Ποιος ο λόγος να το τρέξω? Για να δω ότι λένε ψέματα τα reviews ή για να αποδεχθεί ότι δεν ξέρω τι μου γίνεται επειδή θα βγάλω λιγότερα fps από την o/ced GTX570 σου? Καταρχάς δεν έχω εύκαιρο το game για να τρέξω το benchmark και δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω να το κατεβάσω τώρα από την στιγμή που το έχω τερματίσει και δεν πρόκειται να το ξαναπαίξω, για αυτό υπάρχουν τα reviews για να βλέπουμε πόσο πιάνει μια κάρτα...
CalaQuendiR Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Ποιος ο λόγος να το τρέξω? για να δω ότι λένε ψέματα τα reviews ή για να αποδεχθεί ότι δεν ξέρω τι μου γίνεται επειδή θα βγάλω λιγότερα fps από την o/ced GTX570 σου? Καταρχάς δεν έχω εύκαιρο το game για να τρέξω το benchmark και δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω να το κατεβάσω, για αυτό υπάρχουν τα reviews για να βλέπω πόσο πιάνει μια κάρτα... ΟΚ και εγω σου απεδειξα οτι το review που μου εδειξες ελεγε μπουρδες και στο ειπα πριν καν κανω το benchmark.Οποτε κατσε εσυ και αναπαρηγαγε οτι λενε τα reviews ετσι τυφλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα