Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ξερεις φανταζομαι οτι οι διαφορες μεταξυ 560 και 560ΤΙ δεν ειναι μονο στα ρολογια ε?γιατι εγω αλλα καταλαβαινω ετσι οπως τα γραφεις.edit εδω,λαθος μου.

Και στο κατω κατω,περιμενα σκορ απο απλη 560 εγω και φανταζομαι και οι υπολοιποι.τι μου ποσταρεις την 570 να δειξεις τι?οτι εχεις καλυτερη καρτα?και?

αφου με 560 ειπες οτι θα τρεξεις.

Παμε μια απο την αρχη τωρα με τα sites που θελεις.

απο το οχι και τοσο αξιοπιστο toms hardware Benchmark Results: Crysis 2 βλεπουμε οτι ειναι ισοδυναμες ετσι?με τρανταχτες διαφορες στο hawx 2 αλλα και στο formula.

για δες λιγο ομως το θεμα της καταναλωσης.

επισης ειναι λιγο πανω απο 10 euros πιο φθηνη με αριστο συστημα ψυξης ATI Radeon HD6870 1GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI Dual Mini-DP (XFX) ΤΙΜΗ 163.25 €

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.

Αμα εχεις όντως την 570 και δεν μπορεις να τα παιξεις ολα με 16 ΑΑ τοτε καλυτερα να την πεταξεις γιατι ειναι ελαττωματικό κομματι η να την επιστρεψεις.Αν νομιζεις οτι σε δουλευω η κατι τετοιο οποτε θες ελευθερα σου δειχνω καμια δεκαρια benchmarks και σε χ32 η Gameplay σε ΟΠΟΙΟ GAME θες εσυ να σου δειξω αν δεν τα παιζει ολα σε χ16 και σε χ32 ανετοτατα και με 3D ανοιχτο . Μπορεις να την επιστρεψεις και να παρεις new ποτε δεν ξερεις.

η κάρτα μου είναι μια χαρά, παίζει στα προβλεπόμενα FPS που βγάζουν όλα τα reviews των διάσημων sites στο internet...

http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-570-review/16

αν εσύ εδώ πιστεύεις ότι τα 27fps είναι μια χαρά (με ΑΑΑ που είναι κοντά στο 4Χ MSAA) τότε κανείς δεν μπορεί να σε πείσει για το αντίθετο...

αλλά ξέρω, τα reviews λένε μλκιες, μόνο τα δικά σου αποτελέσματα είναι τα σωστά...

Δημοσ.

Το ξερεις φανταζομαι οτι οι διαφορες μεταξυ 560 και 560ΤΙ δεν ειναι μονο στα ρολογια ε?γιατι εγω αλλα καταλαβαινω ετσι οπως τα γραφεις.edit εδω,λαθος μου.

Και στο κατω κατω,περιμενα σκορ απο απλη 560 εγω και φανταζομαι και οι υπολοιποι.τι μου ποσταρεις την 570 να δειξεις τι?οτι εχεις καλυτερη καρτα?και?

αφου με 560 ειπες οτι θα τρεξεις.

Παμε μια απο την αρχη τωρα με τα sites που θελεις.

απο το οχι και τοσο αξιοπιστο toms hardware Benchmark Results: Crysis 2 βλεπουμε οτι ειναι ισοδυναμες ετσι?με τρανταχτες διαφορες στο hawx 2 αλλα και στο formula.

για δες λιγο ομως το θεμα της καταναλωσης.

επισης ειναι λιγο πανω απο 10 euros πιο φθηνη με αριστο συστημα ψυξης ATI Radeon HD6870 1GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI Dual Mini-DP (XFX) ΤΙΜΗ 163.25 €

Καταρχας δεν ειπα πουθενα οτι θα το τρεξω με την 560 GTX η οτι εχω την 560 GTX . Καποιοι με ρωτησαν ποια καρτα εχω ειπα οτι εχω μια που κανει γυρω στα 300 ευρω και μπορω και τα παιζω ολα σε χ16 η σε χ32 και 3D ανοιχτο. ΜΕ ρωτησες να τρεξω benchmark και ετυχε να εχω την 570 GTX οποτε δεν καταλαβαινω που ειναι το περιεργο.

Πρωτον στο site που μου εστειλες στα περισσοτερα κερδιζει η 560 non ti και στο μονο που "χανει" αν και εμενα δεν μετραει ειναι το power consumption δηλαδη ελεος αν αυτο ειναι το κυριοτερο επιχειρημα να παρουμε καρτα σημερα .

Σε temps και στα περισσοτερα games την κερδιζει και αυτο υποστηριζα απο την αρχη του τopic και οντως αυτο βλεπουμε ισχυει. Εχω βαλει και αλλο review απο αλλο πιο "αξιοπιστο " site που και στα τεστ αλλα και στο τελος στα conclusion παραδεχονται οτι η 560 non ti ειναι better απο την 6870 ΚΑΙ ξαναλεω οτι οταν δυο μοντελα σου λεω εγω ειναι σχεδον τα ιδια κοιταμε τα δευτερευοντα πραγματα που προσφερουν οι εταιριες που στην προκιμενη φαση η NVIDIA προσφερει πολλες περισσοτερες δυνατοτητες απο την ATI οποτε γιαυτο λεω απο την αρχη οτι γενικα ειναι καλυτερη καρτα και ολοι οσοι εχουν την 6870 πεσαν να με φανε με 0 επιχειρήματα αγνοώντας απο την αλλη τα δικα μου.

BTW δεν ξερω αν το καταλαβες ολη η συζητηση ξεκινησε απο το γιατι προτεινα την 560 non ti που κανει 174 ευρω εναντι της 6850 στα 110 σαν πολυ καλυτερη επιλογη.ΚΑι ειπα οτι επειδη το παιδι ειχε τα χρηματα να την παρει γιατι να παει σε κατι υποδιαιστερο? ΜΕτα αναφερθηκε κατι για future proof προτασεις και ειπα πολυ απλα οτι , αφου η 560 non ti ειναι ιση και μερικες φορες καλυτερη απο την 6870 ειναι δυνατον να ειναι χειροτερη λυση απο την 6850 οχι μονο σε επιδοσεις αλλα και σε οτι αφορα το future proof ( που νομιζω οτι σημαινει παιρνεις το αντικειμενο που θα σου καλυψει για μεγαλυτερο χρονικο διαστειμμα αν δεν κανω λαθος ) και με το που εδωσα αυτο το επιχειρημα ολοι οσοι εχουν 6870 οι γενικα οι ατι fans ξεκινησαν επιθεση . Καταλαβες αγορινα μου ?

η κάρτα μου είναι μια χαρά, παίζει στα προβλεπόμενα FPS που βγάζουν όλα τα reviews των διάσημων sites στο internet...

http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-570-review/16

αν εσύ εδώ πιστεύεις ότι τα 27fps είναι μια χαρά (με ΑΑΑ που είναι κοντά στο 4Χ MSAA) τότε κανείς δεν μπορεί να σε πείσει για το αντίθετο...

Ρε καλο μου αγορι εσυ ειπες οτι δεν παιζεις καποια παιχνιδια ουτε καν σε χ16 ΑΑ και εγω σου λεω οτι για παραδειγμα το batman που δειχνει ολα τα special effects της nvidia σε χ32 το παιζω ανετοτατα και με 3D ανοιχτο οπως και το battlefield 3 kai to crysis 2 ktl οποτε ειναι αδυνατον να παιζεις το metro 2033 ( που ειναι κακοφτιαγμενο παιχνιδι και κακο για συγκρισεις οπως ολοι γνωριζουν αλλα anyway) με 27 fps .ΕΠΙΣΗΣ για να σου εξηγησω το benchmark που μου εδειξες ΠΡΩΤΟΝ ειναι του 2010 με τους τοτε drivers που λογο του κακοστησιματος του METRO απο τοτε εχουν βγει ΠΑΡΑ πολυ καλυτεροι drivers ειδικα λογο του Metro οποτε να ενας ακομα λογος που δεν παιζει τωρα να βγαζεις τοσο. ΚΑΙ δευτερον ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕΣ λεει PHYSX OFF που αυτο σημαινει οτι εχουν απενεργοποιησει το PHYSX μονο και μονο για να ειναι "δικαιη" η συγκριση της 570 GTX με τα αντιστοιχα μοντελα της ATI αλλιως κατα καποιους θα ηταν αδικη η συγκριση ( προσωπικα δεν καταλαβαινω γιατι θα ηταν αδικη οταν ειναι μια δυνατοτητα που σου προσφερει η ιδια η εταρια αλλα οκ παω πασο) ΑΝ ανοιξουν το PHYSX η 570 GTX οπως και η 580 θα βγαλουν σχεδον 10 FPS ΠΑΡΑΠΑΝΩ .Τωρα ΔΥο πραγματα παιζουν: Η εσυ ενω εχεις την 570 παιζεις με physx κλειστο για δικους σου αγνωστους λογους και βγαζεις 27 fps( αν και αυτο δεν γινεται μονο και μονο λογο των drivers ) H απλα δεν ξερεις τιποτα απο τις καρτες της NVIDIA και την 570 στην κανανε δωρο γιατι αν υποθεσουμε οτι πριν την παρεις ειχες κανει ερευνα και ειχες δει οντως τα υπερ της δεν θα τα ελεγες αυτα τα πραγματα.

BTW κανε και εσυ μια στιγμη το unigine heaven to τεστ και ανεβασε το score σου να δουμε αν οντως αυτα που λες ισχυουν (λογικα με την 570 θα βγαλεις περιπου οσο εγω) 5 λεπτα θα σου παρει.

Επισης ευχαριστω οσους μου εστειλαν PM και παραδεχτηκαν οτι εχω δικιο σε καποια πραγματα και οτι ειπαμε μελι γαλα :rolleyes:

Δημοσ.

Oxi δεν το ηξερα αυτο το τροφοδοτικο και γενικα δεν τα παω καλα με τα πολυ low budget τροφοδοτικα .

ΘΑ τρεξω και το dirt 3 αλλα μηπως θα μπορουσες να μου πεις ποσο βγαζεις εσυ με την 6970 που θεωρειται δυνατη καρτα ?

Για να μην υπαρχουν αλλες παρεξηγησεις ρωταω να μου πεις.

Lepa = enermax ;)

• Super Moderators
Δημοσ.

Ρε καλο μου αγορι εσυ ειπες οτι δεν παιζεις καποια παιχνιδια ουτε καν σε χ16 ΑΑ και εγω σου λεω οτι για παραδειγμα το batman που δειχνει ολα τα special effects της nvidia σε χ32 το παιζω ανετοτατα και με 3D ανοιχτο οπως και το battlefield 3 kai to crysis 2 ktl οποτε ειναι αδυνατον να παιζεις το metro 2033 ( που ειναι κακοφτιαγμενο παιχνιδι και κακο για συγκρισεις οπως ολοι γνωριζουν αλλα anyway) με 27 fps

BTW κανε και εσυ μια στιγμη το unigine heaven to τεστ και ανεβασε το score σου να δουμε αν οντως αυτα που λες ισχυουν (λογικα με την 570 θα βγαλεις περιπου οσο εγω) 5 λεπτα θα σου παρει.

ναι καμάρι μου, γιατί το 16X AA το βάζουμε με Multisampling, αν νομίζεις εσύ ότι με αυτό στο τέρμα παίζεις τα πάντα με 560 smoothly τότε ας πετάξουμε την GTX680 στα σκουπίδια...

επίσης στο post σου που quotαρα είπες ότι "Πρωτον η 560 τα παιζει ολα χωρις 3D σε χ16 100% οπως και σε χ32". Όταν γράφεις ΟΛΑ δεν εννοείς ΟΛΑ? γιατί το Metro 2033 είναι εκτός? Υπάρχουν και αρκετά άλλα games που δεν παίζουν smoothly με τέρμα ΑΑ...

Το αποτέλεσμα στο Heaven είναι με ρυθμισμένα τα 3D Settings του Nvidia Control Panel (ForceWare 296.10) σε "quality" settings (πχ Texture Filtering High Quality, Ambient Occlusion Anti-Aliasing Transparency Multisampling etc etc), stock clocks παντού ofc...

ΚΑΙ δευτερον ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕΣ λεει PHYSX OFF που αυτο σημαινει οτι εχουν απενεργοποιησει το PHYSX μονο και μονο για να ειναι "δικαιη" η συγκριση της 570 GTX με τα αντιστοιχα μοντελα της ATI αλλιως κατα καποιους θα ηταν αδικη η συγκριση ( προσωπικα δεν καταλαβαινω γιατι θα ηταν αδικη οταν ειναι μια δυνατοτητα που σου προσφερει η ιδια η εταρια αλλα οκ παω πασο) ΑΝ ανοιξουν το PHYSX η 570 GTX οπως και η 580 θα βγαλουν σχεδον 10 FPS ΠΑΡΑΠΑΝΩ .Τωρα ΔΥο πραγματα παιζουν: Η εσυ ενω εχεις την 570 παιζεις με physx κλειστο για δικους σου αγνωστους λογους και βγαζεις 27 fps( αν και αυτο δεν γινεται μονο και μονο λογο των drivers ) H απλα δεν ξερεις τιποτα απο τις καρτες της NVIDIA και την 570 στην κανανε δωρο γιατι αν υποθεσουμε οτι πριν την παρεις ειχες κανει ερευνα και ειχες δει οντως τα υπερ της δεν θα τα ελεγες αυτα τα πραγματα.

δλδ με τo physx enabled βγάζεις παραπάνω fps, περίεργο γιατί στο Batman Arkham City πχ όσο πιο high ρυθμίζεις το physx τόσο σου ζητάει να έχεις dedicated vga (πχ GTX570 + GTX460 για physx) για να αναλαμβάνει τα physx :rolleyes:

κάτι μου λέει ότι μπερδεύεις το 3D Mark Vantage με τα games επειδή το πρώτο βγάζει μεγαλύτερο score με τo physx enabled...

unigine_20120408_0134.html

Δημοσ.

post-159102-0-85814800-1333840239_thumb.jpg

εμενα οι φτωχες μου 6850 ειναι μαπα δλδ να της αλλαξω τη λες?να παρω την 570 σου να παιξο τα παντα max out 3d physx κτλ....

• Super Moderators
Δημοσ.

Το physx δίνει πάρα πολλά fps... ειδικά Σάββατο βράδυ :rolleyes:

καλά το βράδυ του Σαββάτου η POV γίνεται θυγατρική της Nvidia, πρώτα... :rolleyes:

Δημοσ.

ΑΝ ανοιξουν το PHYSX η 570 GTX οπως και η 580 θα βγαλουν σχεδον 10 FPS ΠΑΡΑΠΑΝΩ .Τωρα ΔΥο πραγματα παιζουν: Η εσυ ενω εχεις την 570 παιζεις με physx κλειστο για δικους σου αγνωστους λογους και βγαζεις 27 fps( αν και αυτο δεν γινεται μονο και μονο λογο των drivers ) H απλα δεν ξερεις τιποτα απο τις καρτες της NVIDIA και την 570 στην κανανε δωρο γιατι αν υποθεσουμε οτι πριν την παρεις ειχες κανει ερευνα και ειχες δει οντως τα υπερ της δεν θα τα ελεγες αυτα τα πραγματα.

Epic fail. Όταν ενεργοποιείς το PhysX, εφαρμόζονται νέα πιο απαιτητικά physics calculations. Δες ένα συγκριτικό με PhysX ON/Off. Επίσης, το Batman (όπως και όλα τα PhysX games) χρησιμοποιούν έκδοση μικρότερης της 3.0. Η 3.0 προσφέρει καλύτερο multi-threading με αποτέλεσμα να έχουμε και - overall - καλύτερες επιδόσεις στα παιχνίδια μας. Ένας από τους λόγους που σέρνεται το Batman με PhysX ON, είναι αυτός. Ο δεύτερος είναι ότι έχουν χώσει ένα κάρο αχρείαστα physics calculations. Γενικά, το PhysX στο Batman είναι κακογραμμένο όσο δεν πάει και γι' αυτό είναι καλύτερο να παίζουν (ακόμα κι οι Nvidia users) το παιχνίδι με αυτό απενεργοποιημένο.

Δημοσ.

post-159102-0-85814800-1333840239_thumb.jpg

εμενα οι φτωχες μου 6850 ειναι μαπα δλδ να της αλλαξω τη λες?να παρω την 570 σου να παιξο τα παντα max out 3d physx κτλ....

Μονος σου λες οτι ειναι μαπα εγω δεν ειπα τιποτα.

Δημοσ.

Μονος σου λες οτι ειναι μαπα εγω δεν ειπα τιποτα.

εισαι λιγο..ουτε τα αστεία καταλαβαίνεις ουτε τι χαζομαρουλες λες καταλαβαίνεις...δεν πηραζει :rolleyes:

Δημοσ.

καλά το βράδυ του Σαββάτου η POV γίνεται θυγατρική της Nvidia, πρώτα... :rolleyes:

Τοσα ξερεις τοσα λες , ψαξτο ρε αγορι μου λιγο και μετα μιλα μην γραφεις οτι να ναι για να κανεις κατι εδω και 2 χρονια περιπου την εχει αγορασει η nvidia.

BTW στο unigine engine gia 570GTX βγαζεις πολυ λιγα fps (36fps) για ψαξτω λιγο , για σενα το λεω μπας και εχει προβλημα η καρτα η δεν εχουν περαστει καλα οι drivers

εισαι λιγο..ουτε τα αστεία καταλαβαίνεις ουτε τι χαζομαρουλες λες καταλαβαίνεις...δεν πηραζει :rolleyes:

Το καταλαβα αγορι μου το "αστειο" σου αλλα ηταν εντελως ατοπο και αστοχο δεν εχουμε ολοι την ιδια αισθηση του χιουμορ

Τωρα για να το ληγουμε σιγα σιγα γιατι εχει καταντησει πολυ κουραστικο

το ολο θεμα να ξανα υπενθυμισω ολα ξεκινησαν λογο αυτου .

BTW δεν ξερω αν το καταλαβες ολη η συζητηση ξεκινησε απο το γιατι προτεινα την 560 non ti που κανει 174 ευρω εναντι της 6850 στα 110 σαν πολυ καλυτερη επιλογη.ΚΑι ειπα οτι επειδη το παιδι ειχε τα χρηματα να την παρει γιατι να παει σε κατι υποδιαιστερο? ΜΕτα αναφερθηκε κατι για future proof προτασεις και ειπα πολυ απλα οτι , αφου η 560 non ti ειναι ιση και μερικες φορες καλυτερη απο την 6870 ειναι δυνατον να ειναι χειροτερη λυση απο την 6850 οχι μονο σε επιδοσεις αλλα και σε οτι αφορα το future proof ( που νομιζω οτι σημαινει παιρνεις το αντικειμενο που θα σου καλυψει για μεγαλυτερο χρονικο διαστειμμα αν δεν κανω λαθος ) και με το που εδωσα αυτο το επιχειρημα ολοι οσοι εχουν 6870 οι γενικα οι ατι fans ξεκινησαν επιθεση.

Η γνωμη σας πανω σε αυτο τελικα ποια ειναι ? Ειναι τελικα πιο καλη η 560 νον ΤΙ απο την 6870 το ληξαμε αυτο ? Η οπως ειπαν καποιοι ειναι η 560 νον τι πιο future proof απο την 6850 ναι ι οχι ?

Δημοσ.

Εγω προτεινα την 6850 γιατι ειναι value for money στην τιμη των 110 ευρω. Την διαφορα που κερδιζει απο την GTX 560 μπορει να την επενδυσει σε εναν SSD σκληρο δισκο, σε περισσοτερη μνημη, ή ακομη σε πιο γρηγορο επεξεργαστη και καλυτερη μητρικη. Νομιζω οτι για 1-2 χρονια η Sapphire Radeon HD 6850 θα του παει καλα, βεβαια μπορει να μην τα εχει ολα στο max στα παιχνιδια, αλλα θα μπορει παλι να τα παιζει ανετα. Και οταν με το καλο μαζεψει χρηματα μπορει να παρει ειτε μια δευτερη Sapphire Radeon HD 6850 για crossfire, ειτε μια αλλη καλυτερη καρτα. Λυπαμαι αν η προταση μου προκαλεσε τοση διχονοια.

Greets,

DaffyDuck

• Super Moderators
Δημοσ.

Τοσα ξερεις τοσα λες , ψαξτο ρε αγορι μου λιγο και μετα μιλα μην γραφεις οτι να ναι για να κανεις κατι εδω και 2 χρονια περιπου την εχει αγορασει η nvidia.

BTW στο unigine engine gia 570GTX βγαζεις πολυ λιγα fps (36fps) για ψαξτω λιγο , για σενα το λεω μπας και εχει προβλημα η καρτα η δεν εχουν περαστει καλα οι drivers

link or it didn't happen καμάρι μου, γιατί ούτε στο google, ούτε στο site της POV ούτε στη wikipedia γράφει κάτι...

βγάζει λιγότερα επειδή παίζει με πιο quality settings από το nvidia contol panel, το έγραψα αλλά φαντάζομαι ότι το αγνόησες...

υποθέτω ότι συμφωνείς με αυτά που γράφτηκαν για το physx...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...