Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και το ποσα fps εχω avg δεν καταλαβαινω την ερωτηση ,τα FPS αλλαζουν απο παιχνιδι σε παιχνιδι απλα πες μου εναν τιτλο παιχνιδιου (κατα προτιμηση γνωστο τιτλο) και θα σου πω avg fps σε max settings παντα.

Λοιπον...εγω θα ηθελα να ανεβασεις βιντεακι οπου θα φαινονται τα fps το metro 2033..με ολα τερμα φυσικα σε 1920*1080 και 4χ ant...ok??

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οκ,απλα με το θεμα του τροφοδοτικου θα μπορουσες να ειχες βαλει αυτο Lepa Power Supply 500W ATX 24 pin N500-SA-EU(NC) ΤΙΜΗ 46.16 € αλλα μαλλον δεν το ηξερες.

για παιχνιδι τωρα,τρεξε κανενα dirt3 που εχεις ενσωματομενο benchmark μεσα.η οποιο αλλο σου πουνε τα παιδια να δουμε.

Δημοσ.

Λοιπον...εγω θα ηθελα να ανεβασεις βιντεακι οπου θα φαινονται τα fps το metro 2033..με ολα τερμα φυσικα σε 1920*1080 και 4χ ant...ok??

Ευχαριστως φιλε μου απλα στo video που ζητας με ανοιχτο frap θα χαθουν καποια fps και επειδη ειλικρινα εχω κουραστει με τις λεπτομερεις μηπως θα σε καλυπτε το ενσωματομενο benchmark που εχει μεσα το metro 2033 η θες οποσδηποτε gameplay?

BTW πανω απο ποσα fps το θεωρεις playable ? Ρωτάω για να μην ακουσω παλι αερολογιες ποσα ,Fps ας πουμε αν βγαλω ειμαι κομπλε για να σας καλυψω ολες τις αποριες ?

Οκ,απλα με το θεμα του τροφοδοτικου θα μπορουσες να ειχες βαλει αυτο Lepa Power Supply 500W ATX 24 pin N500-SA-EU(NC) ΤΙΜΗ 46.16 € αλλα μαλλον δεν το ηξερες.

για παιχνιδι τωρα,τρεξε κανενα dirt3 που εχεις ενσωματομενο benchmark μεσα.η οποιο αλλο σου πουνε τα παιδια να δουμε.

Oxi δεν το ηξερα αυτο το τροφοδοτικο και γενικα δεν τα παω καλα με τα πολυ low budget τροφοδοτικα .

ΘΑ τρεξω και το dirt 3 αλλα μηπως θα μπορουσες να μου πεις ποσο βγαζεις εσυ με την 6970 που θεωρειται δυνατη καρτα ?

Για να μην υπαρχουν αλλες παρεξηγησεις ρωταω να μου πεις.

Δημοσ.

Ευχαριστως φιλε μου απλα στo video που ζητας με ανοιχτο frap θα χαθουν καποια fps και επειδη ειλικρινα εχω κουραστει με τις λεπτομερεις μηπως θα σε καλυπτε το ενσωματομενο benchmark που εχει μεσα το metro 2033 η θες οποσδηποτε gameplay?

BTW πανω απο ποσα fps το θεωρεις playable ? Ρωτάω για να μην ακουσω παλι αερολογιες ποσα ,Fps ας πουμε αν βγαλω ειμαι κομπλε για να σας καλυψω ολες τις αποριες ?

Τρεξε το benchmark απο το μετρο τοτε...

Δημοσ.

Δεν θυμαμαι να σου πω την αληθεια γιατι παει καιρος και επισης εκανα φορματ απο τοτε τις φωτογραφιες που ειχα κρατησει και καπου χαθηκαν κατα το διαστημα αλλαγης ssd και μηχανικου.και δεν το εχω τωρα γραμμενο να το ξανατρεξω.βασικα μονο το tropico 4 εχω γραμμενο αυτη την στιγμη.αλλα μην στεναχωριεσαι,ποσταρε εσυ νουμερακια η video και ολο και καποιος θα βρεθει να ποσταρει και αυτος.

αλλα να μας πεις και με τις drivers ειναι και τετοια.η αν δεν σου κανει κοπο,τρεξε μια αυτο Unigine Heaven dx11 Benchmarks! και πες μας.

(μην αρχιζεις τωρα τα περι κοψιματος fps σε video με το fraps και τετοια.......

Απο το 88 ποστ και μετα δες.το version 3 να κατεβασεις.

Δημοσ.

Τρεξε το benchmark απο το μετρο τοτε...

TO λες γιατι στο gameplay υπαρχουν σκηνες με καμποσα fps και αλλες με λιγοτερα , ενω στο benchmark οι συνθηκες που τεσταρουν ολοι ειναι οι ιδιες και δεν χωραει αμφιβολιες.

ΒΤW μηπως μπορεις να μου πεις εσυ ποσο βγαζεις με την οποια καρτα εχεις? Γιατι ειμαι 99% σιγουρος οτι με το που ανεβασω photos τα score θα ξεκινησουν καποιοι να λενε ε λογικο να βγαζεις τοσα κτλπ ενω ως τωρα υποστηριζαν αλλα .

Δημοσ.

Δεν θυμαμαι να σου πω την αληθεια γιατι παει καιρος και επισης εκανα φορματ απο τοτε τις φωτογραφιες που ειχα κρατησει και καπου χαθηκαν κατα το διαστημα αλλαγης ssd και μηχανικου.και δεν το εχω τωρα γραμμενο να το ξανατρεξω.βασικα μονο το tropico 4 εχω γραμμενο αυτη την στιγμη.αλλα μην στεναχωριεσαι,ποσταρε εσυ νουμερακια η video και ολο και καποιος θα βρεθει να ποσταρει και αυτος.

αλλα να μας πεις και με τις drivers ειναι και τετοια.η αν δεν σου κανει κοπο,τρεξε μια αυτο Unigine Heaven dx11 Benchmarks! και πες μας.

(μην αρχιζεις τωρα τα περι κοψιματος fps σε video με το fraps και τετοια.......

Απο το 88 ποστ και μετα δες.το version 3 να κατεβασεις.

Σε τι settings να το τρεξω σε αυτα που το εχει τρεξει και αυτος στο ποστ 88 ?

Δημοσ.

TO λες γιατι στο gameplay υπαρχουν σκηνες με καμποσα fps και αλλες με λιγοτερα , ενω στο benchmark οι συνθηκες που τεσταρουν ολοι ειναι οι ιδιες και δεν χωραει αμφιβολιες.

ΒΤW μηπως μπορεις να μου πεις εσυ ποσο βγαζεις με την οποια καρτα εχεις? Γιατι ειμαι 99% σιγουρος οτι με το που ανεβασω photos τα score θα ξεκινησουν καποιοι να λενε ε λογικο να βγαζεις τοσα κτλπ ενω ως τωρα υποστηριζαν αλλα .

CalaQuendiR μπορεις απλα να ανεβασεις τα score σου..δεν χρειαζεται πολυ αναλυση το θεμα..

Επισης ασχετα με το τι σου ζητα ο θανος εγω επιμενω στο metro 2033

Δημοσ.

Ξερω εγω?τι να σου πω τωρα.........

Ρε φιλε μου ειπες με ποια καρτα θες να το τρεξω? με την δικια μου στο ετρεξα που παιζω ολα τα games se x16 και χ32 με 3D ανοιχτο εκει που ο αλλος με την 570 ελεγε οτι παλευει να τα παιξει καν σε χ16.

Να προσθεσω οτι τα clock της καρτας μου ειναι μονο οσο ειναι εργοστασιακα clocked δηλαδη στα 782 mhz αμα θελεις ανεβαζω το clock στα 900mhz να δουμε ποσο θα παει.

BTW δεν ξερω για πιο λογο τελικα με ρωτησες να τρεξω το unigine παντος ειδα οτι με την 6970 καποια παιδια βγαλανε λιγοτερο οπως και εσυ που εχεις flash την 6950 με 1ghz core εβγαλες οσο και εγω και σας βαζω να σκεφτειτε το απλο πραγμα. Εφοσον μια 570 περναει μια 6970 ( αν και αυτο ειναι γνωστο) και μια 560TI ειναι σαν μια 6950 γιατι σας φαινεται τοσο περιεργο μια 560 non ti η οποια βγαινει stock se 823mhz core που αν το πας 1ghz+ φτανεις την 560ΤΙ (σε στοck clocks) να νικαει την 6870 ? Εχοντας βεβαια και ολα τα + απο τa Nvidia features τα οποια τα εχω αναφερει σε προηγουμενο post αναλυτικότατα ?

Δηλαδη σονι και καλα να ειναι 6870>560 non ti ? Ενω ολα τα reviews σε ολα τα μεγαλα sites λενε το αντιθετο δηλαδη αμαν(και αν αναρωτιεσαι ποια site ειναι αυτα εχω ανεβασει 2 reviews στα προηγουμενα post moy αλλα και εσυ μπορεις ελευθερα να ψαξεις μονο σου να το διαπιστωσεις ).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...