Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

διαβαζοντας λοιπον, εκανα εκ νεου μια συνθεση:

ΚΟΥΤΙ Sharkoon Vaya Value Midi Tower no PSU Black

ΜΗΤΡΙΚΗ Gigabyte Socket 1155 GA-B75M-D3H GLan Audio

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ Intel Core i3 2100 3.1 GHz Dual Core Socket 1155 65W Box

Κ.ΓΡΑΦΙΚΩΝ ATI Radeon HD6850 1GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI DP

ΜΝΗΜΗ Corsair Vengeance 4GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz (CMZ4GX3M1A1600C9B)

ΣΚΛΗΡΟΣ Seagate 500GB Barracuda 7200.12 ST500DM002 SATA III 7200rpm 16MB

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ Corsair Power Supply 500W ATX 24 pin

CD/DVD RW Sony DVD±RW AD-7280S Dual Layer SATA Black Bulk

Aυτη η συνθεση βγαινει στα 544Ε.. πραγμα που σημαινει οτι θα χρειαστει να κοψω λιγο απο το budget της

οθονης. Υπαρχει κατι σε αυτα οπου θα μπορουσαμε να καναμε οικονομια? Πχ: θα ημουν καλυμμενος με

μια φθηνοτερη καρτα γραφικων για τη χρηση που το θελω? Αν ομως ειναι να κοψουμε την τιμη κατα μονο

20 ευρω ας πουμε με μια αρκετα χειροτερη καρτα, τοτε δεν αξιζει η περικοπη..καταλαβαινετε τι εννοω ε?

laugh.gif

Περιμενω μια διορθωμενη/νεα τελικη προταση καθως πρεπει να εχει ερθει το συστημα μεχρι τελος του Πασχα!

happy.gif

Eυχαριστω ξανα ολους για το ενδιαφερον!

Πολύ καλή η σύνθεσή σου, τουλάχιστον εμένα αυτές θα ήταν οι επιλογές μου σ αυτό το μπάτζετ. Συγγνώμη για την αναστάτωση φίλε μου αλλά καταλαβαίνεις πώς είναι αυτά.

BTW και κλεινω με αυτο . ΟΛΟΚΛΗΡΟ FORYM ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΜΕ ΜΙΑ 460 GTX ,470 GTX ,560GTX ,560 TI GTX να τρεξει κατι σε χ32ΑΑ ΕΣΤω με μια 550 ΤΙ που ειναι πολυ κατω να τραβιξει με fraps kana benchmark με χ8 η με χ16 antialiasing για να δει οτι σε αυτη την ζωη playable δεν ειναι μονο το χ2 η το χ4 ?

Έλα μου ντε?

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

offtopic

Μια ερωτηση προς τον CalaQuendiR

Μπορει μια gtx 560 να παιξει ανετα ή εστω απροβληματιστα σε αναλυση 1920*1080,με x4 Antialiasing το crysis,to metro 2033 και το bf3 με ολα τα υπολοιπα φυσικα στο τερμα?Δεν το τραβαω σε χ8 και πανω...

Φιλικα παντα..απλα ρωταω

Δημοσ.

Καθομαι και βλέπω το θεμα σιωπηλά και πραγματικα έχω λιώσει με αυτά που γράφονται! Ανακρίβειες και παραπληροφόρηση στο full.

Ασε που έχω αρχίσει να ψιλιαζομαι και ποιος είναι ο CalaQuendiR.

Τεσπα keep up the good work.. απλα εύχομαι αν την πατησει κανενας απο τις συμβουλες σας.

Δημοσ.

BTW και κλεινω με αυτο . ΟΛΟΚΛΗΡΟ FORYM ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΜΕ ΜΙΑ 460 GTX ,470 GTX ,560GTX ,560 TI GTX να τρεξει κατι σε χ32ΑΑ ΕΣΤω με μια 550 ΤΙ που ειναι πολυ κατω να τραβιξει με fraps kana benchmark με χ8 η με χ16 antialiasing για να δει οτι σε αυτη την ζωη playable δεν ειναι μονο το χ2 η το χ4 ?

Παρών (GTX460)

:P

• Super Moderators
Δημοσ.

Πρωτον η 560 τα παιζει ολα χωρις 3D σε χ16 100% οπως και σε χ32

εδώ δεν τα παίζει όλα η GTX570 μου με 16X AA (σε full hd και full game settings) και τα παίζει η 560? :P

Δημοσ.

Μου λειψατε..... :-D

Edit:η 560 που προταθηκε σας πειραξε?το lc τροφοδοτικο που προταθηκε στην πρωτη σελιδα δεν?????οταν με 50-55 euros παιρνεις πολυ καλυτερα και αξιοπιστα τροφοδοτικα?

Δημοσ.

Είπαμε. Και η 550ti. Εγώ θα γίνω λίγο πιο kinky και θα βάλω και την gts 450 στο παιχνίδι.

συμφωνω η gts 450 ειναι δυνατη αλλα δυο μαζι σε crossfire :lol: :lol:

διορθωση: η gts 450 ουτε σε sli δεν τα καταφερνει σε full HD και ολα τα setting στο maximum

Δημοσ.

Μου λειψατε..... :-D

Edit:η 560 που προταθηκε σας πειραξε?το lc τροφοδοτικο που προταθηκε στην πρωτη σελιδα δεν?????οταν με 50-55 euros παιρνεις πολυ καλυτερα και αξιοπιστα τροφοδοτικα?

Άλλαξε αυτό ρε συ. Δόθηκαν άλλες προτάσεις. Μάλλον θαμπώθηκες απο τα υπόλοιπα και δεν το είδες.

Α, άμα μου χαρίσεις την 6950@6970 θα σου κάνω δώρο στα γενέθλιά σου μια 560 (απλή) να παίζεις σαν άνθρωπος. :P

Δημοσ.

Οταν βλεπω φιλε Deino συνθεση εστω και των 500σιων euros με lc μεσα για τροφοδοτικο,ε μετα βλεπω και το ονομα που το ποσταρε.και οταν βλεπω οτι γινετε τετοια διαμαχη απο το ονομα που ποσταρε το lc τοτε πολυ απλα δεν δινω βαση σε αυτα που λεει αυτος που προτεινε το lc.

Τι να την κανεις την 6950@70 αγορι μου αμα εχεις να μου δωσεις 560?εισαι τρελος????κρατα αυτη που εχεις.την 560 εννοω.:P

Δημοσ.

εδώ δεν τα παίζει όλα η GTX570 μου με 16X AA (σε full hd και full game settings) και τα παίζει η 560? :P

Αμα εχεις όντως την 570 και δεν μπορεις να τα παιξεις ολα με 16 ΑΑ τοτε καλυτερα να την πεταξεις γιατι ειναι ελαττωματικό κομματι η να την επιστρεψεις.Αν νομιζεις οτι σε δουλευω η κατι τετοιο οποτε θες ελευθερα σου δειχνω καμια δεκαρια benchmarks και σε χ32 η Gameplay σε ΟΠΟΙΟ GAME θες εσυ να σου δειξω αν δεν τα παιζει ολα σε χ16 και σε χ32 ανετοτατα και με 3D ανοιχτο . Μπορεις να την επιστρεψεις και να παρεις new ποτε δεν ξερεις.

Terry308(κατοχος της 460) κατεβασε ρε αγορι μου σε παρακαλω ενα οποιοδηποτε DX11 benchmark η τραβα κανα gameplay του crysis 2,battlefield 3 , batman ,hawx 2, metro33 πχ να δουμε ειναι playable η δεν ειναι το game με χ8 η με χ16(εκτος αν την εχεις καταστρεψει και εσυ την δικια σου καρτουλα οπως φαινεται να εχει κανει το παλικαρι ο thresh).

Δεν θελω να πω πολλα γιατι απο τι διαβασα σε αυτο το φορυμ μου φαινεται οτι πραγματικα καποια ατομα εδω μεσα δεν εχουν ιδεα και υπαρχει παραπληροφόρηση στο full.

Θα το ξαναπω και ας κανετε οτι δεν το βλέπεται ισως επειδη καποιους δεν τους συμφερει.Πεστε ΠΙΟ benchmark θελετε να τρεξω η ΑΠΟ πιο παιχνιδι θελετε να δειτε Gameplay me full settings παντα να σας ανεβασω photo η video να δειτε αν αυτα που λεω αληθευουν ακομα και σε 3D.

Διαθεσιμα μοντελα 470 GTX και 570 GTX και 560 ΤΙ(560 non TI 1GHZ core).

Οσον αφορα τον θανουλη το ξερω οτι το LC δεν ειναι και η καλυτερη επιλογη αλλα σε αυτα που κερδιζει απο τα αλλα κομματια αν απλα κανει την δουλεια του το τροφοδοτικο μια χαρα θα ειναι.Oμως επειδη δεν μπορω να το χωνέψω ξανακανω αλλη μια ερωτηση Ολοι εσεις που κατηγορειτε την 560 non ti και λετε οτι ειναι χειροτερη απο την 6870 η οτι αλλο λετε δεν μπορειτε απλα να δειτε τα review που ειχα βαλει στα ποστ μου η απλα να ψαξετε να βρειτε μονοι σας δικα σας review να δειτε τι ειναι ικανη να κανει σε σχεση με την 6870 αλλα και γενικοτερα ?

Δηλαδη ενταξει να ειμαστε αρνητικοί οταν μας λενε κατι αλλο το δεχομαι αλλα οταν μας το αποδεικνύουν το να συνεχιζουμε τις γενικολογιες επειδη δεν θελουμε απλα να παραδεχτουμε οτι ειμαστε λαθος τι να πω τοτε παιζει αλλο θεμα και σοβατα ειμαστε 3 παλικαρια εδω και σκεφτομαστε γιατι γινεται αυτο.Δηλαδη τι θελετε να σας φερω ατομα που εχουμε την 560 non ti να σας ανεβασουν αυτοι photo αφου δεν θελετε τις δικιες η νομιζετε οτι λες ψεματα τι να πω.

Δημοσ.

CalaQuendiR μπορεις να απαντησεις στο ποστ 47?Επισης μπορεις να μου πεις και ποσα fps εχεις avg?

Ναι οκ εχεις δικιο αλλα ελα στη θεση μου λιγο δεν γινεται να μην απαντησω σε αυτα τα πραγματα που βλεπω.Οπως το να μου λεει τωρα ο αλλος οτι με την 570 δεν παιζει καποια παιχνιδια οχι σε χ32 αλλα ουτε και σε χ16 δηλαδη ενταξει.

Και το ποσα fps εχω avg δεν καταλαβαινω την ερωτηση ,τα FPS αλλαζουν απο παιχνιδι σε παιχνιδι απλα πες μου εναν τιτλο παιχνιδιου (κατα προτιμηση γνωστο τιτλο) και θα σου πω avg fps σε max settings παντα.

Δημοσ.

Οοοοοχι και Θανουλης.σε παρακαλω να ανακαλεσεις.:P

Πες μας ποια παιχνιδια εχεις εγκατεστημενα να σε ρωτησουμε ποιο να τρεξεις.μην σε βαλουμε και σε κοπο τωρα να σβηνεις και να γραφεις.

(εαν εχεις το lc το τροφοδοτικο,βαλε το και αυτο μεσα στο τεστ).

Δημοσ.

Οοοοοχι και Θανουλης.σε παρακαλω να ανακαλεσεις.:P

Πες μας ποια παιχνιδια εχεις εγκατεστημενα να σε ρωτησουμε ποιο να τρεξεις.μην σε βαλουμε και σε κοπο τωρα να σβηνεις και να γραφεις.

(εαν εχεις το lc το τροφοδοτικο,βαλε το και αυτο μεσα στο τεστ).

Εχω τα πιο γνωστα απλα πεστε μου εναν τιτλο δεν εχω κανενα προβλημα . Μπορειτε και αν θελετε να τρεξετε ενα benchmark η αν εχετε ειδη καποιο να το κατεβασω και να το τρεξω ( εχω αρκετα γρηγορη συνδεση οποτε δεν θα παρει πολυ).

Οσον αφορα το lc νομιζω εξηγησα γιατι το εβαλα και επαναλαμβάνω αν απλα κανει την δουλεια του ειναι μια χαρα ΚΑΙ οχι δεν εχω LC τροφοδοτικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...