Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειναι καλύτερο σαν τσιπσετ το 970 amd απο το h61 ιντελ ναι η οχι?

Σε τι? Καταρχήν δεν μπορούν να συγκριθούν chipset amd και intel μεταξύ τους. Διαφορετικές πλατφόρμες.

Αν εννοείς ότι το amd mobo είναι πληρέστερο σε καλούδια, ναι, είναι. Το θέμα είναι αν τα χρειάζεται κανείς.

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σε τι? Καταρχήν δεν μπορούν να συγκριθούν chipset amd και intel μεταξύ τους. Διαφορετικές πλατφόρμες.

Αν εννοείς ότι το amd mobo είναι πληρέστερο σε καλούδια, ναι, είναι. Το θέμα είναι αν τα χρειάζεται κανείς.

πληρεστερο πες το ετσι.ειναι ενα απο τα πολλα + που θελεις να εχεις..αν τα χρησιμοποίησης καλος αν δεν παλη κερδισμένος εισαι...κατ εμε.

Δημοσ.

Για πες μας τη γνώμη σου πιο αναλυτικά λοιπόν. Δεν θα μπορεί να κάνει overclocking? Και?

Δηλαδή δεν ξέρεις ούτε ότι αυτοί που λες δεν είναι ivy αλλά sandy? Kαι καθόσουν και παρέθετες και "επιχειρήματα" για την nvidia? Aκόμα περιμένω απάντηση btw για το 32XAA που θα βάλει στην 560.

Ναι οκ εκανα λαθος γιατι αποσυντονιστηκα με τις απαντησεις που διαβαζα, οντως δεν εννοώ τους Ιvy εννοω τα μοντελα Ι5 2500Κ και Ι7 2700Κ οπως προειπα που μια χαρα πιστευω ειναι για αναβαθμιση

Οσον αφορα την 560 ολα τα παιζει σε x32 χωρις το 3D ανοιχτο αυτο μπορεις να το δεις σε οποιοδηποτε videο στο youtube τωρα αν θελει να παει σε 3D απλα θα το βαλει χ16 οπως και να εχει ομως εχει πιο πολλες επιλογες απο την ΑΤΙ οσον αφορα και το 3D και το normal gaming

εγω το βλεπω ενα απο τα + που θελω στην μητρικη μου εχει ποιο πολλα πραγματα πανω μια low ας το πουμε μητρικη της amd απο μια τις ιντελ.

εγω σου λεω οτι μετα απο δυο χρονια το παιδι θελει να κανει crossfire or sli να θελει να κανει oc.αν ηταν ζ68 τσιπακι δεν θα εκανα καν σχολειο πανω στο θεμα και ας ηταν ο ι3 πανω.

ΤΙ εννοεις εχει παραπανω καλουδια ? το ξερεις οτι η μητρικη που εχετε βαλει ΔΕΝ δεχετε τους νεους επεξεργαστες της AMD ? οποτε πως θα δεχτει τους καινουργιους που θα βγουν σε λιγα χρονια για να αποδειξει οτι ειναι future proof?

Οσον αφορα το ι3 για δυο χρονια ΕΙναι υπεραρκετος ετσι οπως ειναι και αν παει στο οριο πιστεψε με ο 960Τ θα εχει παει ενα εξαμηνο πριν. Και ξαναλεω τοτε μπορει να παει ανετα σε 2500κ και 2700κ που και θα ειναι παρα πολυ καλο upgrade και τους παιρνει ειδη η μητρικη .

Δημοσ.

Καταρχήν σοβαρό 3d gaming το ξεχνάς με αυτές τις κάρτες. Άλλο καπέλο ότι χρειάζεσαι και 3d οθόνη. Πάμε παρακάτω:

Επειδή όλα έχουν κάποια όρια: Ισχυρίζεσαι ότι η nvidia gtx 560 παίζει όλα τα παιχνίδια με 3d και 16XAA? (Εννοείται όλα τα άλλα ultra, αλλιώς δεν έχει νόημα)

Aν ναι, παραπληροφορείς εσκεμμένα και μακάρι να έχεις κάποιο συμφέρον. Γιατί αν δεν έχεις υπάρχει χοντρό πρόβλημα.

Άκου τώρα και τι γίνεται στη πραγματική ζωή: Οποιαδήποτε από αυτές τις κάρτες δεν μπορεί να σηκώσει κανένα απαιτητικό παιχνίδι σε 1920 χ 1080 με full details με πάνω απο 2XAA άντε 4Χ ανάλογα το παιχνίδι. Εννοείται χωρίς 3d. Case closed.

Δημοσ.

Ναι οκ εκανα λαθος γιατι αποσυντονιστηκα με τις απαντησεις που διαβαζα, οντως δεν εννοώ τους Ιvy εννοω τα μοντελα Ι5 2500Κ και Ι7 2700Κ οπως προειπα που μια χαρα πιστευω ειναι για αναβαθμιση

Οσον αφορα την 560 ολα τα παιζει σε x32 χωρις το 3D ανοιχτο αυτο μπορεις να το δεις σε οποιοδηποτε videο στο youtube τωρα αν θελει να παει σε 3D απλα θα το βαλει χ16 οπως και να εχει ομως εχει πιο πολλες επιλογες απο την ΑΤΙ οσον αφορα και το 3D και το normal gaming

ΤΙ εννοεις εχει παραπανω καλουδια ? το ξερεις οτι η μητρικη που εχετε προτηνει ΔΕΝ δεχετε τους νεους επεξεργαστες της AMD ? οποτε πως θα δεχτει τους καινουργιους που θα βγουν σε λιγα χρονια για να αποδειξει οτι ειναι future proof?

Οσον αφορα το ι3 για δυο χρονια ΕΙναι υπεραρκετος ετσι οπως ειναι και αν παει στο οριο πιστεψε με ο 960Τ θα εχει παει ενα εξαμηνο ειδη πριν. Και ξαναλεω τοτε μπορει να παει ανετα σε 2500κ και 2700κ που και θα ειναι παρα πολυ καλο upgrade και τους παιρνει ειδη η μητρικη .

οκ ρε παιδι (am3+ ειναι το σοκετ αν ιδες)...ασ παει σοτ H61 το κουτσουρεμενο και μετα να βαλει πάνω εναν 2500κ 2600κ 2700κ και οποιον αλον θελει..τελος απο εμενα σε αυτο το τοπικ.

Δημοσ.

Καταρχήν σοβαρό 3d gaming το ξεχνάς με αυτές τις κάρτες. Άλλο καπέλο ότι χρειάζεσαι και 3d οθόνη. Πάμε παρακάτω:

Επειδή όλα έχουν κάποια όρια: Ισχυρίζεσαι ότι η nvidia gtx 560 παίζει όλα τα παιχνίδια με 3d και 16XAA? (Εννοείται όλα τα άλλα ultra, αλλιώς δεν έχει νόημα)

Aν ναι, παραπληροφορείς εσκεμμένα και μακάρι να έχεις κάποιο συμφέρον. Γιατί αν δεν έχεις υπάρχει χοντρό πρόβλημα.

Άκου τώρα και τι γίνεται στη πραγματική ζωή: Οποιαδήποτε από αυτές τις κάρτες δεν μπορεί να σηκώσει κανένα απαιτητικό παιχνίδι σε 1920 χ 1080 με full details με πάνω απο 2XAA άντε 4Χ ανάλογα το παιχνίδι. Εννοείται χωρίς 3d. Case closed.

Μαλλον εχεις μπερδευτει λιγο. Επειδη δεν μπορει να τα παιξει η δικια σου η 6870 που δεν εχει καν χ32 δεν παει να πει οτι οι αλλες δεν μπορουν και ειδικα με 3D κλειστο μπορουν ολες, μονο απο αυτο φαινεται οτι δεν εχεις ιδεα για το αντικειμενο .

Για πες μου ποιες καρτες εννοεις οταν λες απο αυτες και θα σου απαντησω αμεσως με αποδείξεις.Εκτος αν δεν αντεχεις αλλο τις αποδεξεις και τα reviews και θες να κατσεις στις ωραια φιλοσοφικα σου του style.

Δεν ισχιει αυτο τελος κτλπ χωρις ουτε ενα επιχειρημα επειδη ακους κατι για πρωτη φωρα.

Δημοσ.

την 560 και την 6870.

Μην το κάνεις, θα εκτεθείς. Έχεις ήδη εκτεθεί πολύ.

Και άσε το youtube. Εγώ ξέρω πώς παίζω. Εσύ? Ποιά καρτα έχεις?

Μαλλον εχεις μπερδευτει λιγο. Επειδη δεν μπορει να τα παιξει η δικια σου η 6870 που δεν εχει καν χ32 δεν παει να πει οτι οι αλλες δεν μπορουν και ειδικα με 3D κλειστο μπορουν ολες, μονο απο αυτο φαινεται οτι δεν εχεις ιδεα για το αντικειμενο .

Για πες μου ποιες καρτες εννοεις οταν λες απο αυτες και θα σου απαντησω αμεσως με αποδείξεις.

Σοβαρολογείς? Όταν μου λες ότι ο 2500Κ είναι ivy στα 45nm?

Δημοσ.

την 560 και την 6870.

Μην το κάνεις, θα εκτεθείς. Έχεις ήδη εκτεθεί πολύ.

Και άσε το youtube. Εγώ ξέρω πώς παίζω. Εσύ? Ποιά καρτα έχεις?

Σοβαρολογείς? Όταν μου λες ότι ο 2500Κ είναι ivy στα 45nm?

Πρωτον η 560 τα παιζει ολα χωρις 3D σε χ16 100% οπως και σε χ32 . Μαλλον εχεις διπλη προσωπικότητα και ξεχνας η δεν διαβαζεις το τι γραφω . ΜΟΝΟ ΤΑ reviews ΝΑ ανοιξεις που εχω βαλει στα προηγουμενα ποστ μου (ξερεις ποια εννοω αυτα που δειχνουν οτι η 560 ειναι καλυτερη απο την 6870 γιαυτο και ουτε καν τα σχολιασες ) ΤΑ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ μερικα ειναι με Χ16 ΑΑ που ακομα και η δικια σου σε καποια βγαζει πανω απο 30 FPS οποτε τις Μ....ς περι εχω εκτεθει κτλπ πεστα στον αλλον σου εαυτο γιατι ουτε να διαβαζεις δεν ξερεις .

Δεν ειπα οτι ο 2500Κ ειναι ivy στα 45 ο 2500Κ ειναι στα 32 ΝΜ οπως και ο 2700Κ οπως και ο 2550Κ ολους αυτους το ξαναλεω τους δεχεται η μητρικη μου ,οποτε το IVY στα 45 τι σου εχει κολησει και το αναφερεις συνεχεια ???

Και τελος τι σε ενδιαφερει τι καρτα εχω ?

Rawr_I_m_a_Dinosaur_by_sergeantstan.jpg

Δημοσ.

Εχετε ξεφυγει απο το θεμα αυτου του topic. Το θεμα ειναι να βοηθησετε τον φιλο να κανει καλη αγορα και οχι να μαλωνετε.

Και αντε ο CalaQuendiR ειναι νεο μελος, αλλα ο φιλος Δεινόσαυρος ειναι παλιος και επρεπε ως εμπειρος χρηστης να συγκρατηθει. Βεβαια ο φιλος Δεινόσαυρος εχει αποδειξει οτι εχει γνωσεις πανω στους υπολογιστες και σε αρκετα συμφωνω, σε αλλα παλι διαφωνω, αλλα δε θα μαλωσουμε κιολας.

Ομως εδω ειμαστε για να προτεινουμε το καλυτερο value for money συστημα αξιας 500 ευρω. Επισης δεν εχει νοημα να προτεινεις κατι αν δεν ειναι future proof.

Τελος παντων, oπως και να εχει καντε προτασεις και ο φιλος K44KK θα αποφασισει.

Δημοσ.

Το είπες, δεν έχει νόημα να quotαρω τα ποστς.

Άκου και πάλι. Με ενδιαφέρει το ποιά κάρτα έχεις γιατί πλέον διαμόρφωσα το αρκετά ασφαλές συμπέρασμα ότι είσαι ένας 15χρονος νεοφώτιστος που επέλεξε να ασχοληθεί με τον κόσμο τον υπολογιστών. Αυτό δεν είναι κακό, ίσα ίσα. Ακόμα και η πόρωση με το αντικείμενο σε κρατάει μακριά από άλλες κακες συνήθεις. Μόνο πρόσεξε μην πάνε πίσω τα μαθήματά σου.

Όπως κατάλαβες, με τα ποστς σου εκτέθηκες συνεχόμενα. Τι συμπέρασμα πρέπει να βγάλεις απ αυτό? Ναι μεν δε ρεζιλεύτηκες λόγω της ανωνυμίας, αλλά αυτό μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή σε συζήτηση με τους φίλους σου. Εδώ απλά ρεζιελύτηκε το nickname σου.

Πάμε παρακάτω. Αυτό το αντικείμενο, θέλει ενασχόληση και διάβασμα. Και πάνω απ όλα κατανόηση των fundamentals. Σ αυτό που λες με το 16Χ έχεις δίκιο όπως το σκέφτεσαι. Ξέρεις γιατί? Γιατί μέσα στην άγνοιά σου, δεν ξέρεις ότι το ΑΑ δεν είναι το Anisotropy filtering αλλά το Antialiasing.

Είναι ευαίσθητο προσωπικό σου δεδομένο το ποιά κάρτα έχεις και δεν το λες? Καλά είναι τα reviews, και γω πολλές φορές τα εμπιστεύομαι, αλλά πιο πολύ εμπιστεύομαι το τι βλέπω με τα μάτια μου. Και επειδή ασχολούμαι 15 χρόνια (όσο περίπου η ηλικία σου δλδ) έχω δει αρκετά. Όχι πολλά, αλλά αρκετά.

Ανακεφαλαιώνοντας:

Αν θέλεις να συνεχίσεις να ασχολείσαι και μάλιστα να παίρνεις την ευθύνη να προτείνεις τότε:

α) διάβασμα

β) προσωπική εμπειρία αποκτημένη με πραγματικό hardware και όχι φωτογραφίες από το internet

γ) σεβασμός

δ) Πρωτα το σχολείο σου.

ΥΓ. Ο Νταφυ έχει δίκιο. Ζητώ συγγνώμη από τον ts και απ όλους.

Δημοσ.

Εχετε ξεφυγει απο το θεμα αυτου του topic. Το θεμα ειναι να βοηθησετε τον φιλο να κανει καλη αγορα και οχι να μαλωνετε.

Και αντε ο CalaQuendiR ειναι νεο μελος, αλλα ο φιλος Δεινόσαυρος ειναι παλιος και επρεπε ως εμπειρος χρηστης να συγκρατηθει. Βεβαια ο φιλος Δεινόσαυρος εχει αποδειξει οτι εχει γνωσεις πανω στους υπολογιστες και σε αρκετα συμφωνω, σε αλλα παλι διαφωνω, αλλα δε θα μαλωσουμε κιολας.

Ομως εδω ειμαστε για να προτεινουμε το καλυτερο value for money συστημα αξιας 500 ευρω. Επισης δεν εχει νοημα να προτεινεις κατι αν δεν ειναι future proof.

Τελος παντων, oπως και να εχει καντε προτασεις και ο φιλος K44KK θα αποφασισει.

ine ebiros xristis me join 11/11/2011 kai 3k postS? malon spamer

Πες μου σε παρακαλω παρα πολυ συμφωνεις και εσυ οτι η 560 GTX h 460 GTX kai h 6870 μπορουν να παιξουν μονο παιχνιδια με χ2 η χ4 antialiasing?

Το είπες, δεν έχει νόημα να quotαρω τα ποστς.

Άκου και πάλι. Με ενδιαφέρει το ποιά κάρτα έχεις γιατί πλέον διαμόρφωσα το αρκετά ασφαλές συμπέρασμα ότι είσαι ένας 15χρονος νεοφώτιστος που επέλεξε να ασχοληθεί με τον κόσμο τον υπολογιστών. Αυτό δεν είναι κακό, ίσα ίσα. Ακόμα και η πόρωση με το αντικείμενο σε κρατάει μακριά από άλλες κακες συνήθεις. Μόνο πρόσεξε μην πάνε πίσω τα μαθήματά σου.

Όπως κατάλαβες, με τα ποστς σου εκτέθηκες συνεχόμενα. Τι συμπέρασμα πρέπει να βγάλεις απ αυτό? Ναι μεν δε ρεζιλεύτηκες λόγω της ανωνυμίας, αλλά αυτό μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή σε συζήτηση με τους φίλους σου. Εδώ απλά ρεζιελύτηκε το nickname σου.

Πάμε παρακάτω. Αυτό το αντικείμενο, θέλει ενασχόληση και διάβασμα. Και πάνω απ όλα κατανόηση των fundamentals. Σ αυτό που λες με το 16Χ έχεις δίκιο όπως το σκέφτεσαι. Ξέρεις γιατί? Γιατί μέσα στην άγνοιά σου, δεν ξέρεις ότι το ΑΑ δεν είναι το Anisotropy filtering αλλά το Antialiasing.

Είναι ευαίσθητο προσωπικό σου δεδομένο το ποιά κάρτα έχεις και δεν το λες? Καλά είναι τα reviews, και γω πολλές φορές τα εμπιστεύομαι, αλλά πιο πολύ εμπιστεύομαι το τι βλέπω με τα μάτια μου. Και επειδή ασχολούμαι 15 χρόνια (όσο περίπου η ηλικία σου δλδ) έχω δει αρκετά. Όχι πολλά, αλλά αρκετά.

Ανακεφαλαιώνοντας:

Αν θέλεις να συνεχίσεις να ασχολείσαι και μάλιστα να παίρνεις την ευθύνη να προτείνεις τότε:

α) διάβασμα

β) προσωπική εμπειρία αποκτημένη με πραγματικό hardware και όχι φωτογραφίες από το internet

γ) σεβασμός

δ) Πρωτα το σχολείο σου.

Και εγω ΤΟΣΗ ΩΡΑ για antialiasing σου μιλαω αλλα μαλλον στριμοχτικες και βγαζεις λαγους και πετραχιλια απο τα ποστ μπας και σου δοσει κανεις δικιο.Και για να το κλεισουμε το θεμα γιατι με κουρασες πολυ πηδωντας απο το ενα θεμα στο αλλο (οταν καπου στριμοχνομαστε τσουπ παμε να ποιασουμε λαυρακι σε αλλο θεμα κριμα ομως που πουθενα δεν σταθηκες τυχερος).Οσον αφορα το οτι ασχολεισαι 15 χρονια δηλαδη οσο ετων ειμουνα πριν αρκετα χρονια , δεν χρειαζεται να το πεις φαινεται απο την 6870 που τοσο υποστηριζεις ενω ολοι και ολα λενε το αντιθετο ,μην ξεχασεις το βραδυ να της ανοιξεις καντηλακι μπας και ξεκολλησεις ποτε απο το χ2 Αntiallising και πας καποτε στο χ4 ΠΟΥ τοση ωρα ουτε ΑΥΤΟΟ δεν ειχες καταλαβει οτι εννοούσα φαντασου σε τι settings παιζεις που οταν ακους καποιον να λεει χ32 και χ16 το μυαλο σου παει στο anisotropy filter ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ Χ32 ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ μπερδευτηκες απλως δεν ξερεις τιποτα απο τις νεες τεχνολογιες πριν απο 15 χρονια που υπηρχε μονο το mx440 και απο την ατι η x1320 κατι παιζει να ηξερες.

ΕΝ κατακλείδι προς πληροφόρηση σου ολες οι καρτες πανω απο την 460 GTX 1giga ειναι ικανες να παιξουν παιχνιδια χ16 ΑΑ(antialiasing) για να μην ξαναμπερδευτεις οπως μερικα και σε χ32 .

ΚΑΙ επειδη ρωτησες οι δικια μου καρτουλα τα παιζει ολα σε χ32 ΑΑ με 3D ανοιχτο και εχω και δυο οθονες πανω . Και για να μην νομιζεις οτι εχω κανα sli η crossfire σε πληροφορω οτι εχω και φιλους που με μια απλη 470 GTX ( η οποια ειναι σαν την 560TI η οποια ομοιως ειναι σαν την 560 την απλη στα 1GHZ core speed αλλα μαλλον τα ξερεις ολα αυτα ) που παιζει αυτη την στιγμη που μιλαμε διπλα μου το batman arkam city se x32 αγορινα μου ( εγω μπορω να το παιξω σε χ32 και 3D ανοιχτο με την καρτα μου και για να σε βοηθησω κανει γυρω στα 300ευρω μονο)και αν δεν με πιστευεις να σου δωσω skype να σου κανω share screen na δεις γιατι αν σου δωσω review και videaki sto youtube που το εχουν δει χιλιαδες αλλα ατομα δεν τα κοιτας νομιζεις οτι ειναι ολα ψεματα επειδη εσυ δεν μπορεις να τα παιξεις.

BTW και κλεινω με αυτο . ΟΛΟΚΛΗΡΟ FORYM ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΜΕ ΜΙΑ 460 GTX ,470 GTX ,560GTX ,560 TI GTX να τρεξει κατι σε χ32ΑΑ ΕΣΤω με μια 550 ΤΙ που ειναι πολυ κατω να τραβιξει με fraps kana benchmark με χ8 η με χ16 antialiasing για να δει οτι σε αυτη την ζωη playable δεν ειναι μονο το χ2 η το χ4 ?

Ευχαριστω και ζηταω και εγω συγνωμη

Rawr_I_m_a_Dinosaur_by_sergeantstan.jpg

Δημοσ.

Μολις μπηκα να δω τι γινεται με το θεμα που ανοιξα και αντικρισα εναν κατακλυσμο πληροφοριων! χαχα..

Τα περισσοτερα απ'αυτα δεν τα καταλαβα διοτι ειναι πολυ εξειδικευμενα και εγω βρισκομαι σε αρκετα πιο

low level! Παντως σας ευχαριστω ολους που ασχοληθηκατε για να βοηθησετε!

Αυτο που με ενδιαφερει ειναι αυτο στο οποιο αναφερεστε ως "future proof" καθως οι απαιτησεις μου

απο τη συστημα ειναι αυτες ενος μεσου χρηστη (ισως και λιγοτερο). Οσον αφορα τον τομεα του gaming δεν

εχω ιδιαιτερες απαιτησεις για 3D παιχνιδια κτλ καθως απ'οτι καταλαβα για να γινει κατι τετοιο υπαρχει και η

προυποθεση ενος καλου μονιτορ που μπορει να ανταπεξελθει και δυστηχως το budget δεν ειναι αρκετο ωστε

να αγοραστει ενα τετοιο (καπου στα 120-140 ευρω μπορουν να διατεθουν για την οθονη).

Αυτο που δεν καταλαβα ακομη ειναι αν ειναι καλυτερο να διαλεξω εναν i3-core της Intel επεξεργαστη αντι για τον

αντιστοιχο (σε κοστος) της AMD, αν και απ'οτι καταλαβα και οι δυο cpu θα καλυψουν ανετα εναν μεσο χρηστη

σαν και εμενα. Επισης, δεν ξερω αν χρειαζεται, αλλα το αναφερω.. δεν προκειται να ασχοληθω με overclocking

καθως δεν εχω ιδεα επι του θεματος και δεν νομιζω πως υπαρχει και λογος (για τη χρηση που το θελω).

διαβαζοντας λοιπον, εκανα εκ νεου μια συνθεση:

ΚΟΥΤΙ Sharkoon Vaya Value Midi Tower no PSU Black

ΜΗΤΡΙΚΗ Gigabyte Socket 1155 GA-B75M-D3H GLan Audio

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ Intel Core i3 2100 3.1 GHz Dual Core Socket 1155 65W Box

Κ.ΓΡΑΦΙΚΩΝ ATI Radeon HD6850 1GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI DP

ΜΝΗΜΗ Corsair Vengeance 4GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz (CMZ4GX3M1A1600C9B)

ΣΚΛΗΡΟΣ Seagate 500GB Barracuda 7200.12 ST500DM002 SATA III 7200rpm 16MB

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ Corsair Power Supply 500W ATX 24 pin

CD/DVD RW Sony DVD±RW AD-7280S Dual Layer SATA Black Bulk

Aυτη η συνθεση βγαινει στα 544Ε.. πραγμα που σημαινει οτι θα χρειαστει να κοψω λιγο απο το budget της

οθονης. Υπαρχει κατι σε αυτα οπου θα μπορουσαμε να καναμε οικονομια? Πχ: θα ημουν καλυμμενος με

μια φθηνοτερη καρτα γραφικων για τη χρηση που το θελω? Αν ομως ειναι να κοψουμε την τιμη κατα μονο

20 ευρω ας πουμε με μια αρκετα χειροτερη καρτα, τοτε δεν αξιζει η περικοπη..καταλαβαινετε τι εννοω ε?

laugh.gif

Περιμενω μια διορθωμενη/νεα τελικη προταση καθως πρεπει να εχει ερθει το συστημα μεχρι τελος του Πασχα!

happy.gif

Eυχαριστω ξανα ολους για το ενδιαφερον!

Δημοσ.

Μολις μπηκα να δω τι γινεται με το θεμα που ανοιξα και αντικρισα εναν κατακλυσμο πληροφοριων! χαχα..

Τα περισσοτερα απ'αυτα δεν τα καταλαβα διοτι ειναι πολυ εξειδικευμενα και εγω βρισκομαι σε αρκετα πιο

low level! Παντως σας ευχαριστω ολους που ασχοληθηκατε για να βοηθησετε!

Αυτο που με ενδιαφερει ειναι αυτο στο οποιο αναφερεστε ως "future proof" καθως οι απαιτησεις μου

απο τη συστημα ειναι αυτες ενος μεσου χρηστη (ισως και λιγοτερο). Οσον αφορα τον τομεα του gaming δεν

εχω ιδιαιτερες απαιτησεις για 3D παιχνιδια κτλ καθως απ'οτι καταλαβα για να γινει κατι τετοιο υπαρχει και η

προυποθεση ενος καλου μονιτορ που μπορει να ανταπεξελθει και δυστηχως το budget δεν ειναι αρκετο ωστε

να αγοραστει ενα τετοιο (καπου στα 120-140 ευρω μπορουν να διατεθουν για την οθονη).

Αυτο που δεν καταλαβα ακομη ειναι αν ειναι καλυτερο να διαλεξω εναν i3-core της Intel επεξεργαστη αντι για τον

αντιστοιχο (σε κοστος) της AMD, αν και απ'οτι καταλαβα και οι δυο cpu θα καλυψουν ανετα εναν μεσο χρηστη

σαν και εμενα. Επισης, δεν ξερω αν χρειαζεται, αλλα το αναφερω.. δεν προκειται να ασχοληθω με overclocking

καθως δεν εχω ιδεα επι του θεματος και δεν νομιζω πως υπαρχει και λογος (για τη χρηση που το θελω).

διαβαζοντας λοιπον, εκανα εκ νεου μια συνθεση:

ΚΟΥΤΙ Sharkoon Vaya Value Midi Tower no PSU Black

ΜΗΤΡΙΚΗ Gigabyte Socket 1155 GA-B75M-D3H GLan Audio

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ Intel Core i3 2100 3.1 GHz Dual Core Socket 1155 65W Box

Κ.ΓΡΑΦΙΚΩΝ ATI Radeon HD6850 1GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI DP

ΜΝΗΜΗ Corsair Value 4GB SODIMM DDR3 Non ECC CL9 1066MHz

ΣΚΛΗΡΟΣ Seagate 500GB Barracuda 7200.12 ST500DM002 SATA III 7200rpm 16MB

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ Corsair Power Supply 500W ATX 24 pin

CD/DVD RW Sony DVD±RW AD-7280S Dual Layer SATA Black Bulk

Aυτη η συνθεση βγαινει στα 544Ε.. πραγμα που σημαινει οτι θα χρειαστει να κοψω λιγο απο το budget της

οθονης. Υπαρχει κατι σε αυτα οπου θα μπορουσαμε να καναμε οικονομια? Πχ: θα ημουν καλυμμενος με

μια φθηνοτερη καρτα γραφικων για τη χρηση που το θελω? Αν ομως ειναι να κοψουμε την τιμη κατα μονο

20 ευρω ας πουμε με μια αρκετα χειροτερη καρτα, τοτε δεν αξιζει η περικοπη..καταλαβαινετε τι εννοω ε?

laugh.gif

Περιμενω μια διορθωμενη/νεα τελικη προταση καθως πρεπει να εχει ερθει το συστημα μεχρι τελος του Πασχα!

happy.gif

Eυχαριστω ξανα ολους για το ενδιαφερον!

οχι αυτη την μνημη.ειναι για λαπτοπ. τετοια θελεις Link

και θα σου προτηνα να πας στο συστημα του ποστ του αρχικού σου.κατα την γνωμη μου ειναι απο το ποιο πληρες σε ολα.

Δημοσ.

οχι αυτη την μνημη.ειναι για λαπτοπ. τετοια θελεις Link

OK απλα την ειδα φθηνουλα και πατηθηκε ασυνειδητα το κλικ grin.png

edit: την διορθωσα!

Δημοσ.

ΚΟΥΤΙ:

CoolerMaster Elite 370 RC-370-KKN1 Midi Tower no PSU Black

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=20910&cat=1&sub=0&pmanuf=457&sort=3&step=undefined

ΤΙΜΗ 43.09 €

ΜΗΤΡΙΚΗ:

Asrock Socket AM3+ 970 Extreme3 GLan Audio Raid

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=26298&cat=3&sub=374&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined

ΤΙΜΗ 76.81 €

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ:

AMD Phenom II X4 960T 3.0 GHz Quad Core Socket AM3 95W Box Black Edition (HD96ZTWFGRBOX)

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=26791&cat=2&sub=319&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined

ΤΙΜΗ 116.94 €

Κ.ΓΡΑΦΙΚΩΝ:

Sapphire 6850 (PCI-Express, GDDR5, 1GB, Full Retail)

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-6850-PCI-Express-GDDR5-1GB-11180-00-20R.htm

ΤΙΜΗ 109,90 €

ΜΝΗΜΗ:

Patriot G2 4GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz (PGD34G1600ELK) (2 x 2048)

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=28415&cat=4&sub=0&pmanuf=209&sort=3&step=undefined

ΤΙΜΗ 34.10 €

ΣΚΛΗΡΟΣ:

Western Digital 500GB Caviar Blue WD5000AAKX SATA III 7200rpm 16MB

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=21736&cat=6&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined

ΤΙΜΗ 74.98 €

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ:

Corsair Power Supply 500W ATX 24 pin CX V2 CMPSU-500CXV2EU Active-PFC Retail

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=25175&cat=17&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=3&step=2

ΤΙΜΗ 58.35 €

CD/DVD RW:

Samsung DVD±RW SH-222BB Dual Layer SATA Black Bulk

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=27982&cat=9&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined

ΤΙΜΗ 18.15 €

Συνολο: 532.32 €

Σημειωση: Ο AMD Phenom II X4 960T εχει 50% πιθανοτητα να ξεκλειδωσει σε 6-πυρηνο (απο 4-πυρηνος), ενω παιρνοντας αργοτερα μια καλουτσικη ψυκτρα μπορεις να τον πας στα 3.4-3.6 GHz με μονο αλλαγη του πολλαπλασιαστη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...