CalaQuendiR Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Στα σχολίασα ένα-ένα. Αν επιμένεις ότι η 560 η απλή είναι καλύτερη από την 6870, απλά χτυπάει fanboy alert και τέλος. Επειδή δεν ανοίγει το λινκ, δεν είδα τι λέει εκεί. Αυτό που ξέρω είναι ότι αν είναι να κλοκάρεις την 560, κλοκάρεις και την 6870. Οπότε ας συγκρίνουμε στοκ να τελειώνουμε. Το λινκ το εφτιαξα μπορεις να το πατησεις τωρα . Δευτερον τι ειναι αυτα που εχεις γραψει ? καλυτερο περιβαλλον Dx11 oxi ?Μαλλον απο τι φαινεται δεν ξερεις τιποτα για το tesselation της nvidia εναντι της ΑΤΙ, Οταν η ιδια η ΑΤΙ εχει παραδεχτει οτι δεν δινει τοσο πολυ βαση σε αυτο και θα κοιταξει να το καλυτερεψει (πραγμα που εκανε καπως στην σειρα 7***) .Οσον αφορα το physx το οχι κατι το ιδιαιτερο δεν μου λεει κατι, οταν ολοι οι γνωστοι τιτλοι εχουν physx οταν δεν το εχουμε λεμε δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο εε ? Μπορει αυτο να ειναι η δικη σου προσωπικη αποψη και την σεβομαι.Αλλα πιστεψεμε για τους περισσότερους δεν ειναι απλα κατι το ιδιαιτερο γιαυτο τον λογο κιολας να σου υπενθυμισω οτι καποια εξυπνα αγορια της ατι βγαλανε το physxhack για να μπορουν να εχουν μαζι με την ΑΤΙ καρτα τους και τα physx (οσα μπορουν γιατι ευτυχως για να εχεις την ολοκληρωμη απολαυση πρεπει να πας σε ΝVIDIA). Καλυτερο περιβαλλον 3D λες οχι ,να σου πω λοιπον γιατι οπως φαινεται παλι δεν γνωριζεις οτι η NVIDIA πουλησε στην ΑΤΙ την 3D τεχνολογια χωρις ομως τα extra της nvidia. Μπορεις να γραψεις ενα απλο 3D vision για να διαβασεις κρητικές οπως και συγκρισεις με το αντίστοιχο της ΑΤΙ για να καταλαβεις καλυτερα.Καλυτερο και μεγαλυτερο ΑΑ λες παλι όλως τυχαίως οχι , να σε ξαναπληροφορισω οτι η NVIDIA εχει χ32 ΑΑ ενω η ΑΤΙ μονο χ16 και σε επιλεγμενα παιχνιδια εως χ24 (που αυτα ειναι 2-3 μπορω και να στα βρω αν θες ). Τωρα για τις καλυτερες θερμοκρασιες επειδη βαριεμαι να γραψω και γιαυτο δες τα reviews εχουν και temps κατω κατω να δεις την συγκριση με την 6870. 1) Καλυτερο περιβαλλον σε DX11 όχι 2) PhysX οκ, αλλά δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο 3) Πολυ καλυτερο περιβαλλον σε 3D όχι 4) Καλυτερο και μεγαλυτερο ΑΑ όχι 5) Καλυτερες θερμοκρασιες επουδενί Τρίτον παντα μιλαω για stock clocks οπως και τα 2 review που σου εστειλα για stock μιλανε και οχι για overlocked. Και τέταρτον εγω μιλαω με επιχειρήματα και με reviews οποτε το FanBoy Alert πιο πολυ ταιριαζει σε σενα.
nikos1982 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Το λινκ το εφτιαξα μπορεις να το πατησεις τωρα . Δευτερον τι ειναι αυτα που εχεις γραψει ? καλυτερο περιβαλλον Dx11 oxi ?Μαλλον απο τι φαινεται δεν ξερεις τιποτα για το tesselation της nvidia εναντι της ΑΤΙ, Οταν η ιδια η ΑΤΙ εχει παραδεχτει οτι δεν δινει τοσο πολυ βαση σε αυτο και θα κοιταξει να το καλυτερεψει (πραγμα που εκανε καπως στην σειρα 7***) .Οσον αφορα το physx το οχι κατι το ιδιαιτερο δεν μου λεει κατι, οταν ολοι οι γνωστοι τιτλοι εχουν physx οταν δεν το εχουμε λεμε δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο εε ? Μπορει αυτο να ειναι η δικη σου προσωπικη αποψη και την σεβομαι.Αλλα πιστεψεμε για τους περισσότερους δεν ειναι απλα κατι το ιδιαιτερο γιαυτο τον λογο κιολας να σου υπενθυμισω οτι καποια εξυπνα αγορια της ατι βγαλανε το physxhack για να μπορουν να εχουν μαζι με την ΑΤΙ καρτα τους και τα physx (οσα μπορουν γιατι ευτυχως για να εχεις την ολοκληρωμη απολαυση πρεπει να πας σε ΝVIDIA). Καλυτερο περιβαλλον 3D λες οχι ,να σου πω λοιπον γιατι οπως φαινεται παλι δεν γνωριζεις οτι η NVIDIA πουλησε στην ΑΤΙ την 3D τεχνολογια χωρις ομως τα extra της nvidia. Μπορεις να γραψεις ενα απλο 3D vision για να διαβασεις κρητικές οπως και συγκρισεις με το αντίστοιχο της ΑΤΙ για να καταλαβεις καλυτερα.Καλυτερο και μεγαλυτερο ΑΑ λες παλι όλως τυχαίως οχι , να σε ξαναπληροφορισω οτι η NVIDIA εχει χ32 ΑΑ ενω η ΑΤΙ μονο χ16 και σε επιλεγμενα παιχνιδια εως χ24 (που αυτα ειναι 2-3 μπορω και να στα βρω αν θες ). Τωρα για τις καλυτερες θερμοκρασιες επειδη βαριεμαι να γραψω και γιαυτο δες τα reviews εχουν και temps κατω κατω να δεις την συγκριση με την 6870. Τρίτον παντα μιλαω για stock clocks οπως και τα 2 review που σου εστειλα για stock μιλανε και οχι για overlocked. Και τέταρτον εγω μιλαω με επιχειρήματα και με reviews οποτε το FanBoy Alert πιο πολυ ταιριαζει σε σενα. δεν καταλαβενεις τπτ λεμε...οταν σου λεει κάποιος θελω ενα συστημα μέχρι 500 ευρο πρπει να του προτείνεις ενα pc που να ειναι και future proof...με τον ι3 ουτε θα μπορει να αλαξει κατι στημ μητρικη σε δυο χρονια που ο cpu θα ειναι ψοφιος ώστε να παει σε κατι καλύτερο που θα μπορει να παρει η μητρικη εκτός απο το να δώσει αλλα τοσα λεφτα να παρει νεα πλατηφορμα.και οτι η ατι στα λεφτα αυτα ειναι ταμαμ δεν το σκέφτομαι καν οτι ειναι πολυ καλη τιμή
CalaQuendiR Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 δεν καταλαβενεις τπτ λεμε...οταν σου λεει κάποιος θελω ενα συστημα μέχρι 500 ευρο πρπει να του προτείνεις ενα pc που να ειναι και future proof...με τον ι3 ουτε θα μπορει να αλαξει κατι στημ μητρικη σε δυο χρονια που ο cpu θα ειναι ψοφιος ώστε να παει σε κατι καλύτερο που θα μπορει να παρει η μητρικη εκτός απο το να δώσει αλλα τοσα λεφτα να παρει νεα πλατηφορμα.και οτι η ατι στα λεφτα αυτα ειναι ταμαμ δεν το σκέφτομαι καν οτι ειναι πολυ καλη τιμή Ρε φιλε πρωτα απο ολα ειδες πουθενα να λεει οτι θελει να ειναι future proof? Δεν λεει πουθενα κατι τετοιο το παιδι ζητησε ενα pc αυτη την στιγμη Περιπου στα 500 ευρω και εγω του εδωσα παντα κατα την γνωμη μου το καλυτερο που μπορει να παρει αυτην την στιγμη μπορει σε 2-3 χρονια να θελει να παρει αλλο , πιστευω οτι αν ηθελε να του μεινει παραπανω απο 3 χρονια θα το εγραφε. Υστερα κανεις λαθος οτι πρεπει να αλλαξει μητρικη, δεν μπορει να βαλει στην ιδια μητρικη τον ι5 2500κ και τον ι7 2700κ ? η πιστευεις οτι σε 2 χρονια και αυτα τα δυο μοντελα θα ειναι ψοφια ? Προσωπικά τα συγκεκριμένα δυο θα ειναι ακομα τοπ χάρις στα χαρακτηριστικα τους . Οσον αφορα το μοντελο της ΑΤΙ το 6850 ΔΕΝ λεω οτι δεν αξιζει τα λεφτα του. Ισα ισα που το ειπα απο το δευτερο μου post οτι ειναι πολυ καλη τιμη αλλα αφου μπορει να παει σε 560 που δεν ξερω αν διαβασες τα προηγούμενα posts( λογικα τα εχεις διαβασει) εχω αναλυσει καθε παραμετρο και λογο γιατι ειναι καλυτερη ακομα και απο την 6870 γιατι να μην παει ? Απλο δεν ειναι ρε παιδια ΒΤW Πιο πολυ future proof δεν ειναι να παει στην 560 απο τι στην 6850 οπως λες και εσυ?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δευτερον τι ειναι αυτα που εχεις γραψει ? καλυτερο περιβαλλον Dx11 oxi ?Μαλλον απο τι φαινεται δεν ξερεις τιποτα για το tesselation της nvidia εναντι της ΑΤΙ, Οταν η ιδια η ΑΤΙ εχει παραδεχτει οτι δεν δινει τοσο πολυ βαση σε αυτο και θα κοιταξει να το καλυτερεψει (πραγμα που εκανε καπως στην σειρα 7***) .Οσον αφορα το physx το οχι κατι το ιδιαιτερο δεν μου λεει κατι, οταν ολοι οι γνωστοι τιτλοι εχουν physx οταν δεν το εχουμε λεμε δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο εε ? Μπορει αυτο να ειναι η δικη σου προσωπικη αποψη και την σεβομαι.Αλλα πιστεψεμε για τους περισσότερους δεν ειναι απλα κατι το ιδιαιτερο γιαυτο τον λογο κιολας να σου υπενθυμισω οτι καποια εξυπνα αγορια της ατι βγαλανε το physxhack για να μπορουν να εχουν μαζι με την ΑΤΙ καρτα τους και τα physx (οσα μπορουν γιατι ευτυχως για να εχεις την ολοκληρωμη απολαυση πρεπει να πας σε ΝVIDIA). Καλυτερο περιβαλλον 3D λες οχι ,να σου πω λοιπον γιατι οπως φαινεται παλι δεν γνωριζεις οτι η NVIDIA πουλησε στην ΑΤΙ την 3D τεχνολογια χωρις ομως τα extra της nvidia. Μπορεις να γραψεις ενα απλο 3D vision για να διαβασεις κρητικές οπως και συγκρισεις με το αντίστοιχο της ΑΤΙ για να καταλαβεις καλυτερα.Καλυτερο και μεγαλυτερο ΑΑ λες παλι όλως τυχαίως οχι , να σε ξαναπληροφορισω οτι η NVIDIA εχει χ32 ΑΑ ενω η ΑΤΙ μονο χ16 και σε επιλεγμενα παιχνιδια εως χ24 (που αυτα ειναι 2-3 μπορω και να στα βρω αν θες ). Τωρα για τις καλυτερες θερμοκρασιες επειδη βαριεμαι να γραψω και γιαυτο δες τα reviews εχουν και temps κατω κατω να δεις την συγκριση με την 6870. Τα επιχειρήματά σου ξεκινάνε με αυτά που έχω μπολνταρισμένα. Άκου λοιπόν και αυτό ισχύει για όλα: Αυτές οι κάρτες (και οι δύο) είναι καλές στην κατηγορία τους αλλά δεν είναι κορυφαίες. Ως εκ τούτου αν τις πλακώσεις στα physx, 3d, 32XAA (sic) κτλ όλα τα παιχνίδια θα είναι unplayable. Αυτό είναι και το απόλυτο κριτήριο. period. Μάθε να επιλέγεις με βάση το συμφέρον σου και όχι τις όπoιες ιδεοληψίες σου. Και η πράσινη και η κόκκινη χεσμένο σ έχουν. Eσύ γιατί τόσο καημό? Με το συμπάθειο.
nikos1982 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Ρε φιλε πρωτα απο ολα ειδες πουθενα να λεει οτι θελει να ειναι future proof? Δεν λεει πουθενα κατι τετοιο το παιδι ζητησε ενα pc αυτη την στιγμη Περιπου στα 500 ευρω και εγω του εδωσα παντα κατα την γνωμη μου το καλυτερο που μπορει να παρει αυτην την στιγμη μπορει σε 2-3 χρονια να θελει να παρει αλλο , πιστευω οτι αν ηθελε να του μεινει παραπανω απο 3 χρονια θα το εγραφε. Υστερα κανεις λαθος οτι πρεπει να αλλαξει μητρικη, δεν μπορει να βαλει στην ιδια μητρικη τον ι5 2500κ και τον ι7 2700κ ? η πιστευεις οτι σε 2 χρονια και αυτα τα δυο μοντελα θα ειναι ψοφια ? Προσωπικά τα συγκεκριμένα δυο θα ειναι ακομα τοπ χάρις στα χαρακτηριστικα τους . Οσον αφορα το μοντελο της ΑΤΙ το 6850 ΔΕΝ λεω οτι δεν αξιζει τα λεφτα του. Ισα ισα που το ειπα απο το δευτερο μου post οτι ειναι πολυ καλη τιμη αλλα αφου μπορει να παει σε 560 που δεν ξερω αν διαβασες τα προηγούμενα posts( λογικα τα εχεις διαβασει) εχω αναλυσει καθε παραμετρο και λογο γιατι ειναι καλυτερη ακομα και απο την 6870 να μην παει ? Απλο δεν ειναι ρε παιδια α οκ αφου δεν το ζητησε ασ μην τον βοηθεισουμε να κανει κατι πολυ καλυτερο σε βαθος χρονου ετσι??πρεπει να του πουμε παρε αυτο και εισαι οκ?...και Η61 chipset??? ουτε oc λεμε δεν θα μπορει να κανει αν χρηαστη κατι παραπανο σε δυναμη το pc του
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 με τον ι3 ουτε θα μπορει να αλαξει κατι στημ μητρικη σε δυο χρονια που ο cpu θα ειναι ψοφιος ώστε να παει σε κατι καλύτερο που θα μπορει να παρει η μητρικη εκτός απο το να δώσει αλλα τοσα λεφτα να παρει νεα πλατηφορμα.και οτι η ατι στα λεφτα αυτα ειναι ταμαμ δεν το σκέφτομαι καν οτι ειναι πολυ καλη τιμή Future proof με επεξεργαστή προηγούμενης γενιάς (45nm) που έχει ήδη αποσυρθεί από την κυκλοφορία? Όλες οι μητρικές 1155 δέχονται τους ivy bridge με ένα bios update. Οπότε τελειώνει κι αυτό.
CalaQuendiR Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 α οκ αφου δεν το ζητησε ασ μην τον βοηθεισουμε να κανει κατι πολυ καλυτερο σε βαθος χρονου ετσι??πρεπει να του πουμε παρε αυτο και εισαι οκ?...και Η61 chipset??? ουτε oc λεμε δεν θα μπορει να κανει αν χρηαστη κατι παραπανο σε δυναμη το pc του Ρε αγορι μου σου απαντησα στο προηγουμενο post σε ολα οσον αφορα και τους επεξεργαστες που μπορει να παρει η μητρικη σαν upgrade και σε καρτα γραφικων. ΚΑι Δεν καταλαβαινω ΤΟ ΒΑΘΟΣ χρονου που το βλεπεις με αυτα που του λες ειναι δυνατον να εχει βαθος χρονου με την 6850 και τον 960Τ και να μην εχει με τον Ι3 και την 560 GTX που ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΑ ? Δηλαδη θα τρελαθω!
nikos1982 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Future proof με επεξεργαστή προηγούμενης γενιάς (45nm) που έχει ήδη αποσυρθεί από την κυκλοφορία? Όλες οι μητρικές 1155 δέχονται τους ivy bridge με ένα bios update. Οπότε τελειώνει κι αυτό. δεν λεω για τον cpu κυριος για την μητρικη το ειπα.και το παιδι που πρωτινέ μητρικη ιντελ εβαλε h61 chipset που δεν ξερω καν αν δεχετε του ivy
CalaQuendiR Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Future proof με επεξεργαστή προηγούμενης γενιάς (45nm) που έχει ήδη αποσυρθεί από την κυκλοφορία? Όλες οι μητρικές 1155 δέχονται τους ivy bridge με ένα bios update. Οπότε τελειώνει κι αυτό. Ποιος σου ειπε οτι εχει αποσυρθει ο Ι5 2500Κ και ο Ι7 2700Κ μα καλα απο το μυαλο σου τα βγαζεις ? ΡΕ παιδια δηλαδη ελεος η μητρικη που του εχω δωσει αν την ανοιγατε μονο για 1 ΔΕυτερολεπτο θα βλεπατε οτι ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΙΔΗ ΧΩΡΙΣ κανεα update ολους τους IVY δηλαδη και τον Ι5 2500Κ και τον ι7 2700Κ δηλαδη ΕΛΕΟΣ για 1155 CHip μιλαμε.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 δεν λεω για τον cpu κυριος για την μητρικη το ειπα.και το παιδι που πρωτινέ μητρικη ιντελ εβαλε h61 chipset που δεν ξερω καν αν δεχετε του ivy Τους δέχεται όπως και όλες οι μητρικές με 1155 socket. Mε bios update βεβαια. Ποιος σου ειπε οτι εχει αποσυρθει ο Ι5 2500Κ και ο Ι7 2700Κ μα καλα απο το μυαλο σου τα βγαζεις ? Eπικοινωνείς άνθρωπέ μου? Για τον 960t μιλούσα. Και να μην το είδες θα έπρεπε να το καταλάβεις από τα 45nm. Ή μήπως όχι..... Α, και ο i7 2700K δεν υπάρχει σαν επιλογή. Τζάμπα λεφτά εναντι του 2600Κ.
nikos1982 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Τους δέχεται όπως και όλες οι μητρικές με 1155 socket. Mε bios update βεβαια. οκ δεχτω.αλλα δεν παύει να ειναι ενα chipset που δεν προσφερει τπ παραπάνω απο τα πολυ βασικά σε μια μητρικη κατα την γνωμη μου
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 οκ δεχτω.αλλα δεν παύει να ειναι ενα chipset που δεν προσφερει τπ παραπάνω απο τα πολυ βασικά σε μια μητρικη κατα την γνωμη μου Για πες μας τη γνώμη σου πιο αναλυτικά λοιπόν. Δεν θα μπορεί να κάνει overclocking? Και? ΡΕ παιδια δηλαδη ελεος η μητρικη που του εχω δωσει αν την ανοιγατε μονο για 1 ΔΕυτερολεπτο θα βλεπατε οτι ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΙΔΗ ΧΩΡΙΣ κανεα update ολους τους IVY δηλαδη και τον Ι5 2500Κ και τον ι7 2700Κ δηλαδη ΕΛΕΟΣ για 1155 CHip μιλαμε. Δηλαδή δεν ξέρεις ούτε ότι αυτοί που λες δεν είναι ivy αλλά sandy? Kαι καθόσουν και παρέθετες και "επιχειρήματα" για την nvidia? Aκόμα περιμένω απάντηση btw για το 32XAA που θα βάλει στην 560. Το να μην το έχεις δεν είναι κακό. Το να επιμένεις ενώ δεν το έχεις, είναι. Δηλαδή αγνοείς ότι α) Οι 2500K, 2600K είναι στα 32nm β) είναι sandy bridge. Ξαναδιάβασε και ποσταρε. για 1155 CHip μιλαμε. Chipset θα το λέγανε αλλά και πάλι δεν είναι αυτό. Το socket είναι 1155. Άντε αυτό στο χαρίζω.
nikos1982 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Για πες μας τη γνώμη σου πιο αναλυτικά λοιπόν. Δεν θα μπορεί να κάνει overclocking? Και? εγω το βλεπω ενα απο τα + που θελω στην μητρικη μου εχει ποιο πολλα πραγματα πανω μια low ας το πουμε μητρικη της amd απο μια τις ιντελ. εγω σου λεω οτι μετα απο δυο χρονια το παιδι θελει να κανει crossfire or sli να θελει να κανει oc.αν ηταν ζ68 τσιπακι δεν θα εκανα καν σχολειο πανω στο θεμα και ας ηταν ο ι3 πανω.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Αν θέλει να κάνει crossfire/sli δεν φτάνει ούτε το τροφοδοτικό, ούτε το κουτί είναι κατάλληλο. Άρα το τελευταίο πράγμα είναι το chipset.
nikos1982 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Αν θέλει να κάνει crossfire/sli δεν φτάνει ούτε το τροφοδοτικό, ούτε το κουτί είναι κατάλληλο. Άρα το τελευταίο πράγμα είναι το chipset. ειναι καλύτερο σαν τσιπσετ το 970 amd απο το h61 ιντελ ναι η οχι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα