Cpkdemian Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Καλησμερα παιδια, ειπα να φερω το pc μου αθηνα για το πασχα και αντιμετωπιζω προβλημα με το internet, οταν παω να παιξω καποιο παιχνιδι online px (league of legends)η οταν μεινω αρκετη ωρα στο internet κολανε τα παντα, τι εννοω τα λαμπακια του ρουτερ (belkin) δεν κλεινουνε αλλα σταματαει να μου φορτονει sites ενω δειχνει οτι εχει κανονικα.. αυτο γινετε μονο με το συγκεκριμενο pc με το παλιο που εχω ειναι κομπλε, update firmware δεν εχω κανει αλλα φοβαμε γιατι δεν εχω ασχολη8ει και δεν ξερω μηπως κανω καμια βλακεια.. τι μου προτεινετε?
Lost1 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Ετσι οπως το περιγραφεις δεν εχει καποιο προβλημα το router αλλα το pc ... Οταν σου παρουσιασει το προβλημα , βγαλε το καλωδιο ethernet απο to router (χωρις να κλεισεις το router) και κανε restart to pc , μετα βαλε το καλωδιο παλι και δες αν εχεις internet ...
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 α.εισαι με καλωδιο η ασυρματα? β.σιγουρα καποιο θεμα του Pc η καποιο θεμα αν εισαι wireless αλλα και τα belkin ειναι για πεταμα σαν ρουτερ. γ.κλεισε και Firewall κτλ και δοκιμασε να δεις παλι τι γινεται. δ.για μενα κανε firmware update απλα το κανεις ethernet.δεν ξερω αν θα βρεις firmware update γιατα belkin γιατι πολλες φορες η εταιρεια δεν πολυβγαζει και απλα εχει καποια beta που τα στελνει με email δεν ειναι κατι δυσκολο απλα ισως χρειαστει να ξαναπερασεις τα στοιχεια σου παλι μεσα.
Cpkdemian Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 το συγκεκριμενο φιλε το θυμαμε ειχε 80 ευρω και μου λες οτι ειναι για πεταμα με ethernet ειμαι συνδεδεμενος σταθερο υπολογιστη εχω θα κανω update και θα δω τι 8α γινει
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 ριξε ενα Update.ναι τα belkin ειναι ακριβα αλλα ...πολλα λεφτα για τιποτα πολυ σοβαρο
Cpkdemian Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 εριξα μαγγες αλλα τιποτα τα ιδια με πριν
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 πιο νεους drivers για την ενσυρματη καρτα.κατι αλλο εγω δεν εχω να προτεινω.
Cpkdemian Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 δεν εχω ιδεα πως μπορω να το δω και να σου πω
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 μπαινεις στο site Της εταιρειας του Mobo αν ειναι ενσωματωμενη η καρτα δικτυου και κατεβαζεις τους τελευταιους.αν δεν υπαρχουν ξεχωριστα τοτε ειναι μαζι με το chipset.
Cpkdemian Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 update firmware εκανα drivers καρτας δικτυου εβαλα firewall απενεργοποιησα ..Οταν κολαει και παταω troubleshoot μουθ βγαζει DNS server problem τι αλλο μπορω να κανω? να δοκιμασω ενα reset θα εχει αποτελεσμα?
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 καλα τα windows οταν για καποιο λογο δεν εχουν internet παντα προβλημα dns σου λενε.αστο ειναι τελειως ακυρο .μην κοιτας τι λεει το troubleshoot.επισης μπορεις να δωσεις στο Pc καρφωτα ip και dns για να δεις. αν το ρουτερ πχ ειναι 192.168.1.1 να βαλεις στο pc σου 192.168.1.10 subnet 255.255.255.0 default gateway 192.168.1.1 και dns ειτε του provider ειτε 192.168.1.1 που ειναι το ρουτερ. αν παιζει με το παλιο Pc Μια χαρα τοτε δυσκολο με Reset να στρωσει.δοκιμασε αλλη πορτα Etherent μπας και εχει σκαλωσει αυτη
Cpkdemian Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 poulinos ξερεις τι γινετε συνηθως ενω εχο ιντερνετ οπως δειχνουνε και τα λαμπακια του ρουτερ δεν φορτονει σελιδες ή δεν τις φορτονει καθολου γιατι χρειαζετε reboot ή για να φορτοσει πχ το google θελει 3 λεπτα
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 μπορει να ειναι κατι στο pc>να εχει κολλησει καναν ιο κτλ κτλ.μπορεις να ριξεις κανα scan me malware bytes κτλ να δεις περα απο τις καρφωτες ip κτλ.στο ιδιο σημειο που εισαι τωρα με το belkin αλλα με αλλο pc ειναι οκ?στο ιδιο σημειο λεω παντα .εκει που εισαι τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα