bearisBk Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Ένα φιλαράκι αποφάσισε να κάνει αναβάθμιση στον υπολογιστή του και ζήτησε την βοήθεια μου. Γενικά ο φίλος δεν κάνει και πολύ συχνά αναβάθμιση και θέλει να πάρει κάτι καλό που θα του κρατήσει. Έκανα την παρακάτω σύνθεση και θέλω γνώμες. ASUS P8Z68-V PRO/GEN3 INTEL Core i5 2500K Corsair Power Supply 850W CORSAIR Carbide 500R COOLER MASTER Hyper 212 Evo OCZ 120GB Agility III AGT3-25SAT3-120G Western Digital 1TB Caviar Green WD10EARX Corsair Vengeance 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz Σε αυτά έχουμε καταλήξει. Ο προβληματισμός μας αφορά κυρίως την κάρτα γραφικών καθώς περιμένουμε να πέσει(?) ή τιμή τις 680 και να γίνει διαθέσιμη. Ξέρουμε καθόλου πότε προβλέπεται να γίνεται κάτι τέτοιο? Επίσης και στο αν η hyper 212 evo θα είναι αρκετή για να κάνουμε oc τον 2500Κ ή αν θα ήταν καλύτερο να πάμε σε κάτι τέτοιο NOCTUA NH-D14. Σε αυτή την περίπτωση ίσως να είναι καλύτερο να πάμε και σε πιο χαμηλές μνήμες από τις vengeance για να μην έχουμε προβλήματα. Κάτι τέτοιο ίσως G.SKILL Ares 8GB (2x4GB) DDR3 1600Mhz 9 9-9-24. Τι λέτε?
stm00192 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Λεμε οτι το τροφοδοτικο που διαλεξατε ειναι way too much... Το αντιστοιχο 650αρι φτανει και περισευει... Αντε βαρια βαρια αν υπαρχει περιπτωση να βαλει στο μελλον και δευτερη καρτα να παει στο 750αρι! Sent from my HTC Explorer A310e using Insomnia
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Χωρίς να έχω προσωπική εμπεριία, θα έλεγα να αποφύγεις την asus γιατί πολλά γίνονται τελευταία μ αυτά τα mobo. Κατά τα άλλα συμφωνώ με stm. Το πολύ 650.
sobi1984 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Χωρίς να έχω προσωπική εμπεριία, θα έλεγα να αποφύγεις την asus γιατί πολλά γίνονται τελευταία μ αυτά τα mobo. Κατά τα άλλα συμφωνώ με stm. Το πολύ 650. τι γινεται δεινοσαυρε γιατι την εχει βαλει ενας φιλος μου στοματι για ενα μηχανημα που θελει να φτιαξει..αν μπορεισ δωσε πληροφοριες εδω η σε pm μην καταστρεψουμε το ποστ
bearisBk Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Με κάτι τέτοιο θα ήμουν καλυμμένος? XFX PRO 750W Υπάρχει και η προοπτική για crossfire στο μέλλον... Για την μητρική τι θέμα υπάρχει? Γιατί γενικά νομίζω ότι η ASUS είναι από τις καλύτερες εταιρίες του χώρου... Δεν λέω, η πιθανότητα για RMA δεν σταματάει ποτέ αλλά από ότι έχω δει αυτή είναι αρκετά αξιόπιστη μητρική
baskon Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Το μεγάλο τροφοδοτικό ποτέ δεν χάλασε κανέναν.. Το μονο προβλημα ειναι οτι ειναι ακριβο αυτο με τα 850w.. Μια χαρά ειναι το XFX.ΑΥτο δε σημαινει οτι το χρειαζεσαι αλλα αν δεν ειναι θεμα τα χρηματα παρε αυτό να εισαι ανετος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα