Oscar_Mike Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Κάτι λέω οτι κάνω και εγώ ε όχι και κάτι, ε όχι και κάτι με το όπλο που έχεις! (γράφουμε και εμείς "αλλου"!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 ε τώρα είναι άσφαιρο όμως lol περιμένουμε κύλινδρο να το αναστήσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blacktulip Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 ε τώρα είναι άσφαιρο όμως lol περιμένουμε κύλινδρο να το αναστήσω αχαχαχαχαχαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sabpaxa Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 της blacktulip βλεπωωω... κοπελια εαν ποτε αποφασισεις να παρεις εντουρατσι... να σου πω οτι.. ειμαι δασκαλος εντουρο κ προσφερω δωρεαν μαθηματα(δεν τα χρειαζομαι πλεον κ ετσι τα προσφερω κυριως σε νεαρας κορασιδας)εχοντας,πολλα χρονια εμπειριας. όποτε με το καλο π.μ me:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blacktulip Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 της blacktulip βλεπωωω... κοπελια εαν ποτε αποφασισεις να παρεις εντουρατσι... να σου πω οτι.. ειμαι δασκαλος εντουρο κ προσφερω δωρεαν μαθηματα(δεν τα χρειαζομαι πλεον κ ετσι τα προσφερω κυριως σε νεαρας κορασιδας)εχοντας,πολλα χρονια εμπειριας. όποτε με το καλο π.μ me:) ευχαριστω αλλα δεν χρειαζεται εχω και φιλους να μου μαθουν..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sabpaxa Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 ευχαριστω αλλα δεν χρειαζεται εχω και φιλους να μου μαθουν..... νο προμπλεμ.τζαστ σεηινκγ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 φώτο να καβαλικεύεις μολοσσό έβαλες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sabpaxa Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 φώτο να καβαλικεύεις μολοσσό έβαλες; βρε λες;; μπαα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 όχι εσύ βρε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sabpaxa Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 όχι εσύ βρε! ρε,όχι εγω. για κεινη την ψυχη λεω..με πιαννννννιειιιιιις ετσιιιιιιι. γιατι σε μπανιαραν ρεη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα