agligoros Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 υπαρχει εδω περα μεσα κανα γρηγορος μονοκυλινδρος?
blacktulip Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 μαλλον σε λαθος φορουμ ανοιξες αυτο το τοπικ. τι οδηγας?
Cernic Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Εγω υπάρχω φίλε...εσυ τι εχεις; Sent from my iPhone using Insomnia
agligoros Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Εγω υπάρχω φίλε...εσυ τι εχεις; Sent from my iPhone using Insomnia Ένα ktm 640 του 06 τούμπανο. Εσύ τι έχεις; Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia μαλλον σε λαθος φορουμ ανοιξες αυτο το τοπικ.τι οδηγας? Συμφωνώ Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia
blacktulip Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 εγω δεν εχω ακομα αλλα κανα ψευτοεντουρακι με κοβω. Ακριβα σερβις και λενε οτι χαλανε συνεχεια τα ΚΤΜ :shifty:
agligoros Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 εγω δεν εχω ακομα αλλα κανα ψευτοεντουρακι με κοβω.Ακριβα σερβις και λενε οτι χαλανε συνεχεια τα ΚΤΜ :shifty: Ποιο ρε χαλάει;;;;χαχα αν ξέρεις να τα συντηρείς δεν έχεις πρόβλημα. ιδικά η νέα γενιά είναι αρκετά αξιόπιστη. Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia κοίτα το πως πετάει
blacktulip Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 xaxaxa o συγκεκριμένος ομως ήξερε να το πηγαίνει ,εχει σημασία και τι χέρι είσαι
blacktulip Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Γρήγορο στην ευθεια δεν σε κανει το χερι σου αλλα το μηχανακι σου... Στροφιλικια και ολα τα αλλα είναι θέμα skills... Μην λεμε και οτι να 'ναι Υ.Γ χαίρομαι που σου άρεσε η φωτογραφία μου ,να υποθέσω τσέκαρες το μπλοκ μου?
Vatos_locos Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 ναι για αυτό ρωτάω ! αν μιλάμε για SαδοΜαζοχιστικά μότο και πει για ευθείες είναι τελειωμένη υπόθεση αν μου πεί για sm και Νράφη ή πίστες το συζητάμε
blacktulip Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 η συγκεκριμένη πάντως φώτο απο πιστά είναι (Σακετα-Αθηνα) κατσε να δούμε και τι θα απαντήσει και ο Κατεμας
Sorath Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Βέβαια ο τίτλος του θέματος δεν έχει σχέση με το KTM στην φωτογραφία, αλλά τεσπά...
agligoros Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Γρήγορο στην ευθεια δεν σε κανει το χερι σου αλλα το μηχανακι σου... Στροφιλικια και ολα τα αλλα είναι θέμα skills... Μην λεμε και οτι να 'ναι Υ.Γ χαίρομαι που σου άρεσε η φωτογραφία μου ,να υποθέσω τσέκαρες το μπλοκ μου? το τσεκαρα οταν ανοιξες το threat;)πολυ καλο το μπλοκ σου ναι για αυτό ρωτάω ! αν μιλάμε για SαδοΜαζοχιστικά μότο και πει για ευθείες είναι τελειωμένη υπόθεση αν μου πεί για sm και Νράφη ή πίστες το συζητάμε βασικα ο λογος που ανοιξα το threat ηταν για να δω εαν υπαρχουν σε τουτο το φορουμ supermotαρτοβιοι η αληθεια ειναι οτι στην πιστα ειμαι Αγλήγορος!χαχα εδω που μενω,δεν εχει κοντα καμια πιστα...2 φορες πηγα ολες κι ολες κ πηρα φοβο εσυ καβαλάς; Βέβαια ο τίτλος του θέματος δεν έχει σχέση με το KTM στην φωτογραφία, αλλά τεσπά... την φώτο την πηρα απο το μπλοκ του blacktulip
blacktulip Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 το τσεκαρα οταν ανοιξες το threat;)πολυ καλο το μπλοκ σου ευχαριστω βασικα ο λογος που ανοιξα το threat ηταν για να δω εαν υπαρχουν σε τουτο το φορουμ supermotαρτοβιοι η αληθεια ειναι οτι στην πιστα ειμαι Αγλήγορος!χαχα εδω που μενω,δεν εχει κοντα καμια πιστα...2 φορες πηγα ολες κι ολες κ πηρα φοβο εσυ καβαλάς; την φώτο την πηρα απο το μπλοκ ΤΗΣ blacktulip
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα