jmallen3 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά! Μου έκαναν δώρο αυτην την τηλεοραση η οποια ειναι 3D και θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη σας για αυτη, αποψεις απο οσους την εχουν και επισης για να δω 3D χρειαζομαι γυαλια,εχετε να μου προτεινετε τιποτα γιατι δεν εχω ιδεα? για να δεις 3d πρεπει να κανω καποια ρυθμιση απο το χειριστηριο και απευθειας βλεπω 3D οτι εμφανιζεται στην οθονη η δεν δειχνει σε 3d τα καναλια και ειναι μονο για ταινιες? επίσης έχω ενα λαπτοπ με επεξεργαστη i7,καρτα γραφικών την nvidia Geforce gt540 και ηχεια 5.1 της logitech. Το λαπτοπ θελω να το συνδεω με την τηλεοραση για να βλεπω ταινιες σε 3d,να παιζω παιχνιδια σε 3d και να ακουω ηχο απο τα 5.1 ηχεια,γινονται ολα αυτα? και αν ναι πως μπορω να τα κανω? χρειαζομαι κανενα προγραμμα στο laptop η τι ρυθμισεις χρειαζονται γενικα? συγνωμη με τα πολλα ερωτηματα αλλα ειναι απο τον ενθουσιασμο μου να δω την πρωτη μου 3d ταινια περιμενω τις απαντησεις σας! ευχαριστω από γυαλια ειδα στο site της lg οτι μονο αυτά κάνουν, ισχυει? http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/LG-42PW450-3D-Plasma-TV-42-42PW450.htm Επεξ/σία 7 Απριλίου 2012 από jmallen3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Εσυ αρχικά που την εχεις μπροστα σου, πρεπει να μας πεις που σου φαινεται, οχι οι υπολοιποι που παιζει να την εχουν δει και μια φορα στην ζωη τους. Την ειχα στο μαγαζι πριν 2 εβδομαδες. Ειναι ενα απλο εισαγωγικο μοντελο της LG. Μετρια αποδοση αλλα value for money. 3D μπορει να μετατρεψει οποιαδηποτε εικονα αλλα με μετριο αποτελεσμα. Ωραιο 3d θα δεις απο δισκους blueray η γενικα απο ταινιες γραμμενες σε 3d. (το κουμπακι ''3d'' στο τηλεχειριστήριο αυτο κανει.) Θελει γυαλια απαραιτητα τυπου active της LG. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmallen3 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) η αληθεια ειναι οτι θα την παραλαβω αυριο μεσημερακι μαλλον και δεν την εχω δει απο κοντα για αυτο και ολες αυτες οι ερωτησεις... εκανα και edit το αρχικο μηνυμα με καποιες επιπλεον πληροφοριες/ερωτησεις. @graphist83 δηλαδη για να δω καλη ταινια σε 3D πρεπει να κατεβαζω σε bluray format ετσι? Επεξ/σία 7 Απριλίου 2012 από jmallen3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lost1 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Το προβλημα ειναι οτι εχει χαμηλη αναλυση 1024 x 768 ... Επεξ/σία 7 Απριλίου 2012 από Lost1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmallen3 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Το προβλημα ειναι οτι εχει χαμηλη αναλυση 1024 x 768 ... στο μαγαζι που την ειδα μου φανηκε αρκετα καλη η εικονα, τωρα τι να πω δεν ξερω... δεν εχει καλη αναλυση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Καταλαβα, οποτε λογικο να ειναι ανυπομονος. Οποτε στο ζουμι. Το laptop πρεπει να συνδεθει αυστηρα με hdmi. Το υλικο που θα κατεβαζεις εκτος απο το φορμα θα πρεπει να ειναι 3D. Το πως θα το βρεις δεν ξερω, δεν εχω κατεβασει ποτε σε αυτο το τυπο. Καλο θα ηταν να παρεις και ενα blueray. με με 130 - 150 ευρω παιρνεις αξιολογα. Υπο οψην λογω τεχνολογίας πλασμα να προσέχεις τις στατικες εικονες οπως σηματα σταθμου, επιφανεια εργασιας του λαπτοπ η ταινιες με letterbox. (να μην αφηνεις ακινιτες εικονες για πολλη ωρα πανω απο 2 ωρες) Υπαρχει σοβαρος κινδυνος να καψεις τον φωσφορο που ειναι μη επισκευασιμη ζημια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmallen3 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Καταλαβα, οποτε λογικο να ειναι ανυπομονος. Οποτε στο ζουμι. Το laptop πρεπει να συνδεθει αυστηρα με hdmi. Το υλικο που θα κατεβαζεις εκτος απο το φορμα θα πρεπει να ειναι 3D. Το πως θα το βρεις δεν ξερω, δεν εχω κατεβασει ποτε σε αυτο το τυπο. Καλο θα ηταν να παρεις και ενα blueray. με με 130 - 150 ευρω παιρνεις αξιολογα. Υπο οψην λογω τεχνολογίας πλασμα να προσέχεις τις στατικες εικονες οπως σηματα σταθμου, επιφανεια εργασιας του λαπτοπ η ταινιες με letterbox. (να μην αφηνεις ακινιτες εικονες για πολλη ωρα πανω απο 2 ωρες) Υπαρχει σοβαρος κινδυνος να καψεις τον φωσφορο που ειναι μη επισκευασιμη ζημια. δεν υπαρχουν χρηματα για bluray κλπ οποτε οτι ειναι να κανω θα το κανω απο το λαπτοπ. Οταν λες θα πρεπει να ειναι 3D οι ταινιες? αν κατεβαζω σε φορματ bluray δεν θα φαινονται καλα να τις βλεπω σε 3D? αυτο που ειπες για τις στατικες εικονες ειναι προβλημα οντως,δηλαδη καποιες ταινιες που εχουν μαυρο πανω και κατω τι θα κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kajwbtfe Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Ταινια απλα απο BR δεν αρκει.Πρεπει να ειναι 3D.Απο εκει που <<αγοραζεις>> θα δεις οτι υπαρχουν ταινιες που το αναφερουν το οτι ειναι 3D.Συνηθως ειναι SBS δλδ οταν την βαλεις να παιξει βλεπεις 2 εικονες της ταινιας και μολις πατησεις το κουμπι που εχει πανω το κοντρολ της τηλεορασης 3D σου βγαινει η επιλογη με πιο τροπο να παιξει το 3D εσυ διαλεγεις το side by side και αυτο ηταν.Τωρα να δεις σε 3D τηλεοπτικο σημα η ταινια που δεν ειναι εξ αρχης 3D δεν ειναι και οτι καλυτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmallen3 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Ταινια απλα απο BR δεν αρκει.Πρεπει να ειναι 3D.Απο εκει που <<αγοραζεις>> θα δεις οτι υπαρχουν ταινιες που το αναφερουν το οτι ειναι 3D.Συνηθως ειναι SBS δλδ οταν την βαλεις να παιξει βλεπεις 2 εικονες της ταινιας και μολις πατησεις το κουμπι που εχει πανω το κοντρολ της τηλεορασης 3D σου βγαινει η επιλογη με πιο τροπο να παιξει το 3D εσυ διαλεγεις το side by side και αυτο ηταν.Τωρα να δεις σε 3D τηλεοπτικο σημα η ταινια που δεν ειναι εξ αρχης 3D δεν ειναι και οτι καλυτερο. καταλαβα... απο γυαλια εκτος απο αυτα που αναφερω στο πρωτο post δεν υπαρχουν αλλα πιο φθηνα ειτε της lg ειτε αλλης εταιρειας που να κανουν για την τηλεοραση αυτη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kajwbtfe Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Αυτα που δινουν στον κινηματοογραφο με τις 3D ταινιες κανουν.Πιο φτηνα απο τα γυαλια για παθητικο 3D δεν υπαρχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmallen3 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Αυτα που δινουν στον κινηματοογραφο με τις 3D ταινιες κανουν.Πιο φτηνα απο τα γυαλια για παθητικο 3D δεν υπαρχουν. εννοεις αυτα τα χαρτινα φιλε? ειναι μιας χρησης αυτα η οχι? ειναι σιγουρο οτι θα κανουν και σε μενα? που μπορω να τα βρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kajwbtfe Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Οχι καμια σχεση με τα χαρτινα.Εννοω σαν και αυτα που δινουν με τις παθητικες TV.Οταν πηρα την δικια μου μου εδωσαν ενα κουτι με 5 ζευγαρια και αλλο ενα με 2 ζευγαρια.Μου εδωσαν και κατι παιδια τα γυαλια που ειχαν κρατησει απο το village οταν ειχαν δει το avatar και ειναι μια χαρα.Λογικα αφιυ η τηλεοραση σου ειναι σειρα LW θα κανουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 1024 x 768 = μονο για τηλεοπτικο σημα κανει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmallen3 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 1024 x 768 = μονο για τηλεοπτικο σημα κανει... Τι εννοείς φιλε;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kajwbtfe Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Την αναλυση της τηλεορασης που πηρες.Δεν ειναι full Hd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα