SuPERTrupER Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Παιδια μου γεια σας ειχα πολυ καιρο να μπω...και χερομαι που επανηλθα λοιπον εχω μερικα ζεστα ερωτηματα που οντως μου χουνε φαει την σκεψει τις τελευτεες μερες...! Λοιπον ας μπω στο ψητο! Εχω ενα ipad 2 64gb wifi+3g το οποιο σε λιγες μερες το στελνω σε ενα παλικαρι..το πουλαω με λιγα λογια γιατι να το πω ετσι το ψηλοβαρεθηκα..τα ιδια και τα ιδια.. Τωρα στο μυαλο μου ειχε μπει η ιδεα να παρω το ipad 3 αλλα το σκεφτηκα και ειπα οτι ipad ειχα παλι εκει να παω δεν λεει επειδη εχει καλυτερη οθονη κλπ..Οποτε σκεφτηκα να παρω ενα καλο Laptop οχι Apple γιατι τσουζει η τιμη και δεν μου πολυαρεσουν αυτα που φορανε πανο πχ επεξεργαστης καρτα γραφικων κλπ.. Οποτε αποφασησα να παρω HP Ομως μερικα παιδια που ρωτησα μου εκοψαν τα φτερα λεγοντας μου οτι δεν ειναι καλα και οτι ολο προβληματα και δεν θα την παλευω κλπ κλπ...το θεμα ειναι οτι ειμαι κολημενος με αυτο το hp και ειναι αυτο εδω http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Laptop/HP-Pavilion-DV7-6c05ev-A8V36EA-B1A.htm Kαι ρωταω τωρα εγω...Υπαρχει περιπτωση ενα καινουριο μηχανημα σαν και αυτο να βγαλει διαφορα προβληματα οπως καρτα γραφικων μιτρηκη κτλπ? δηλαδη φοραει πανω οτι πιο καλο...για τα λεφτα του μηλαω...Μηπως μου τα λενε για να με παρεμποδησουν η να μου ριξουν σταχτη στα ματια οτι και καλα αν δεν παρεις macbook κλπ δεν παιρνεις μαρκα? οκ δεν λεω υπαρχουν και τα toshiba εξισου καλα..ακομη καιγια dell ακουσα που ποτε δεν πηγαινα αυτη την μαρκα.. Eσεις λοιπον τι προτινετε? τι λετε? λετε να βγει προβληματικος? το εχω βρει και 100 ευρω πιο κατω απο ενα μαγαζι εδω που ειμαι..και σε σιγκριση με κατι αλλους λιγο πιο ακριβους λιγο πιο φθηνους και σε αλλες μαρκες φοραει τα περισσοτερα καλουδια απο ολους πανω.. Για δωστε μου μια γνωμη..Να δω αν τελικα ειχα δικιο οσοι μου ειπαν ασχημα λογια για HP...Σας παρακαλω απαντηστε ολες οι απαντισεις δεκτες!Ευχαριστω πολυ!
xristoforos89 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Προσωπικα ειμαι της αποψης οτι αν ειναι να σου χαλασει το μηχανημα, θα σου χαλασει. Εχω αλλαξει λαπτοπ απο ολες τις μαρκες και κανενα δεν εχει βγαλει οποιοδηποτε προβλημα. Αντιθετως φιλοι μου παιρνουν λαπτοπ (οποια και αν ειναι η μαρκα τους) και μετα απο 3-4 εβδομαδες κατι χαλαει (σκληρος, dvd). Δεν μπορεις ποτε να κανεις προβλεψεις σε τεχνολογικα μηχανημα. Οσον αφορα αυτο που ειπες για τα macbook, σιγουρα ειναι πολυ αξιοπιστα μηχανηματα, αλλα δεν παυει να ειναι μηχανηματα! Του αδερφου μου στον μηνα επανω (στο macbook της υπογραφης μου) καηκε η μητρικη, μετα ο επεξεργαστης και στη συνεχεια εβγαλε προβλημα η οθονη. Και η πλακα ειναι οτι η μητρικη εβγαλε προβλημα (αλλοιωσε) μεχρι και το σασι (!!) -που ειναι απο αλουμινιο- και αλλαχθηκε και αυτο. Βεβαια στην systemgraph (σερβις apple) ηταν αψογοι και αλλαξαν ολο το λαπτοπ (εε θα μου πεις, αφου μονο μνημες και δισκος δεν χαλασαν απο το αλλο.. ) Προσωπικα προτεινω αυτο..: http://www.mgmanager.gr/dell_xps_l702x_i726708gb2x500gbgt555_gb17w7hp_64bit_2y_nbd/el/pid/5272/ Λογω 2 χρονων εγγυησης.
SuPERTrupER Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Στα αιματα με εβαλες χαχα πολυ δυνατο το μηχανημα που μου εδειξες!!θα το σκεφτω πολυ να το τσιμπισω! Η καρτα γραφικων του ειναι ησαξια σαν την 7470Μ που εχει το hp? ειναι δηλαδη ιδιες η πιο καλη;
SuPERTrupER Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δεν μου λες γενικα η nvidia gt 520 και πανω ειναι καλες;
xristoforos89 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 H Gt5250m ειναι πολυ αδυναμη για παιχνιδια επισης. Δες εδω περα την Gt555m: http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-555M.41933.0.html
SuPERTrupER Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Για τα turbox παιδια τι λετε απο πλαισιο? ειναι καλα?
xristoforos89 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Γενικοτερα αναφερονται ως προβληματικα λαπτοπ. Το καλο ειναι οτι θα εχεις αμεσο service απο το Πλαισιο.
Giorgos09 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Για τα turbox παιδια τι λετε απο πλαισιο? ειναι καλα? Απο ipad σε TurboX. Για πιο λογο πηρες ipad ενω εχεις τοσο ανοιχτο μυαλο? Να προσεχεις τις παρεες σου.
SuPERTrupER Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Απο ipad σε TurboX. Για πιο λογο πηρες ipad ενω εχεις τοσο ανοιχτο μυαλο? Να προσεχεις τις παρεες σου. Γιατι ειχες ipad 2 για να ξερεις? και ποιος σου πε οτι παω σε turbox επειδη εκανα μια ερωτηση? Και για το τι παρεες κανω δν νομιζω πως σε αφορα αντιθετος αν ειδες στον τιτλο γραφω γνωμες για αγορα λαπτοπ..και οχι γνωμες για το τι παρεες κανω..Ευχαριστω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα