ZEIBEOGLOU MAVR Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Καλησπερα θελει ενας φιλος να μου δωσει ενα lenovo 15αρι δεν εχει ομως αποδειξη μπορω με καποιο τροπο να αγορασω εγγυηση ? με το σειριακο αριθμο πχ ? ειναι ψιλοκαινουργιο το μηχανημα ειναι αυτο http://www.1store.gr/p.Lenovo-ideaPad-Z560A-ELLINIKIS-ANTIPROSOPEIAS.483670.html ευχαριστω για τις απαντησεις σας
ZEIBEOGLOU MAVR Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 τιποτα ...........κανενας ? τα φωτα σας παρακαλω
lampisdan Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Καλημερα φιλε μου εμενα μου ζητησαν να τους στειλω e-mail την αποδειξη.Βεβαια ακομα και αν εχεις αποδειξη η εγγυηση τουλαχιστον για εμενα ειναι αθλια!Περιμενω εναν φορτιστη για lenovo G570 απο τις 12/3 και μου ειπαν οτι μαλλον θα το εχω αρχες Μαη.Συμπερασματα δικα σου.
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Αν στο δίνει σε καλή τιμή παρτο είναι ψιλοτανκ δηλαδή δεν σπάει δεν χαλάει μονό που έχει αργό δίσκο.Δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι με την εγγύηση. Υπάρχει μια πιθανότητα να πας Αντιπροσωπία να τον ελέγξουν και να δεις αν έχει και αν σου πουλάνε Pack-κακι εγγύησης.
xristoforos89 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Κανονικα, πλεον, η εγγυηση ισχυει με τον σηριακο αριθμο. Στα apple, Hp, Dell, Sony, toshiba δεν χρειαζεσαι αποδειξη αγορας. Στα lenovo δεν ξερω. Καλεσε τους και πες τους οτι στο εκαναν δωρο και δεν εχεις αποδειξη αγορας.
ZEIBEOGLOU MAVR Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 αυτο με το σηριακο σκεφτομουνα και γω θα δω θα τους παρω αυριο να δουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα