halloween84 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 γεια σε όλους τους φίλους εδώ μεσα. θα ήθελα μια βοήθεια... λοιπόν έχω κάνει κανουργια σύνδεση τηλεφωνου και είπα να κάνω ένα ολοκληρωμένο πακέτο με internet και τηλεόραση. έχω κάνει τις συνδέσεις όπως πρέπει και το connx και το οτε tv δουλεύουν κανονικότατα..εκτος από κάποιες φορές που πέφτει το οτε tv. ποιο είναι το πρόβλημα μου λοιπόν.....to router και ο αποκωδικοποιητής βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση μεταξύ τους...περίπου 6-7 μετρα...και έχω απλώσει καλώδιο ethernet σε όλο το πατώμα...δεν είναι λύση όμως αυτό να το πατάει ο καθένας και να κοντεύει να πεσει....τι μπορώ να κάνω για να συμμαζέψω αυτό το χαλι....εκτος από τρυπες στους τοίχους και να βάλω powerline ....υπαρχει κάτι άλλο? γιατί όπως ξέρετε ο αποκωδικοποιητής συνδέεται στην stb του router. αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα ιδιαιτερως.
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 διαφορα ατομα εχουν προσπαθησει να παιξουν με διαφορες μεθοδους πχ να βαλουν access point πανω στην stb κτλ αλλα σε πολλους δεν επαιξε ενω αλλοι ειχαν προβλημα.οποτε η λυση μαλλον ειναι powerline η καλωδιο απο κανα καναλι περασμενο μια που το ethernet παιζει σχεδον 100 μετρα οποτε δεν εχεις προβλημα ποσο καλωδιο θα χρησιμοποιησεις.
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 οτι μπορεις να πας το καλωδιο γυρω γυρω και να το περασεις μεσα απο πλαστικο αυτοκολλητο καναλι
halloween84 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 είναι τέτοια η διαρυθμιση του σπιτιού που δεν είναι κάτι τέτοιο εφικτό. αν γινόταν με access point και ξέρεις πως γίνεται θα ηθελες να μου πεις?
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 δεν το εχω κανει ποτε με access point>απλα σου λεω τι εχουν δοκιμασει και ουτε μπορω να πω οτι θα πετυχει ουτε κατι αλλο.στην ουσια δρομολογουν την stb σε ενα access point αλλα υπαρχουν πολλοι λογοι για να μην παιξει διοτι απο default ενα access point θα παει να δωσει ip κτλ.
halloween84 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 κατάλαβα τι εννοείς. ευχαριστώ πάντως φιλε μου.
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 σορρυ δυστυχως δεν ξερω κατι παραπανω ουτε κατι εγγυημενο.μακαρι να μας πει καποιος αλλος.
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 αν εβρισκες κανα router Που να παιζει σε wireless bridge και τιποτα τετοιαθα μπορουσες να κανεις δοκιμεςκαι μονος σου. αλλλιως μετα με ενα set powerlines πιστευω οτι θα εισαι οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα