pantnt30 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Έχω αγοράσει πρόσφατα την LG 32LW4500 3D. Μέσω USB έβαλα να δώ μια 3D ταινία και την έβλεπα σε 2 τμήματα στη οθόνη. Δεν γνωρίζω πολλά , αλλά διαβάζοντας κάπου ανέφεραν ότι πρέπει να είναι ενεργοποιημένο το SBS . Στις ρυθμίσεις της τηλεόρασης και στο τηλεκοντρόλ δεν έχω δει κάτι τέτοιο (στο manual διάβασα πως διαβάζει αυτόματα το SBS). Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα , ώστε να μετατρέψω τη ταινία με ένα πλαίσιο οθόνης. Ας με βοηθήσει κάποιος Ευχαριστώ Επεξ/σία 6 Απριλίου 2012 από pantnt30
kajwbtfe Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Στο τηλεκοντρολ εχει στη μεση ενα κουμπι που γραφει 3D.Το πατας αυτο ενω εχεις βαλει την ταινια να παιζει και διαλεγεις την επιλογη sbs.Λογικα ειναι η δευτερη επιλογη.SBS κουμπι δεν υπαρχει.Τη δουλεια αυτη την κανει το κουμπι 3D και ειναι λογικο η ταινια να ειναι χωρισμενη σε 2 τμηματα.Αυτο ειναι το SBS.Ελπιζω να σε βοηθησα.
pantnt30 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Σε ευχαριστώ kajwbtfe . Επειδή δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις , είχα την αίσθηση πως με τα γυαλιά θα έβλεπα τα 2 τμήματα σας ενιαία εικόνα. Στο τηλεκοντρολ εχει στη μεση ενα κουμπι που γραφει 3D.Το πατας αυτο ενω εχεις βαλει την ταινια να παιζει και διαλεγεις την επιλογη sbs.Λογικα ειναι η δευτερη επιλογη.SBS κουμπι δεν υπαρχει.Τη δουλεια αυτη την κανει το κουμπι 3D και ειναι λογικο η ταινια να ειναι χωρισμενη σε 2 τμηματα.Αυτο ειναι το SBS.Ελπιζω να σε βοηθησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα