Thanos1972 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Για 20 λεπτα εχεις αρκετα καλες θερμοκρασιες..... Δεν μου λες,την reference 6950 εχεις?δηλαδη με το εργοστασιακο cooler η καποια αλλη? Στα παιχνιδια εχεις δει να σου κανει κανενα κολλημα? Κατεβασε και μια το occt και κανε απο εκει το gpu test. Offtopic,η καρυπιδου ποια ειναι? Θεσσαλονικη που εισαι,κεντρο?
pavlos0160 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Για 20 λεπτα εχεις αρκετα καλες θερμοκρασιες..... Δεν μου λες,την reference 6950 εχεις?δηλαδη με το εργοστασιακο cooler η καποια αλλη? Στα παιχνιδια εχεις δει να σου κανει κανενα κολλημα? Κατεβασε και μια το occt και κανε απο εκει το gpu test. Offtopic,η καρυπιδου ποια ειναι? Θεσσαλονικη που εισαι,κεντρο? ναι την reference εχω την gigabyte στα 2GB...στα games οχι δεν εχω δει καποιο κολλημα απλα μονο στα wow που και που μου κανει κατι περιεργα με τα shadows για 1-2 δευτερολεπτα αλλα μαλλον πρεπει να ειναι προβλημα των drivers ή του wow... αυτο το προγραμμα που λες να το κατεβασω απο αυτο το site??Την 4.2.0 ετσι?? Ποια καρυπιδου?? Εγω καλαμαρια μενω....
Thanos1972 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Ναι απο εκει κατεβασε το. Αφου δεν βλεπεις κολληματα κατα πασα πιθανοτητα ειναι καποιο bug.δοκιμασε και σε κανενα αλλο παιχνιδι με το gpuz ανοιχτο απο πισω να δεις εαν θα γεμισει η μπαρα της μνημης. Το ξερεις οτι μπορεις να την κανεις 6970 ετσι? Την καρυπιδου στο desktop σου λεω. χαχαχαχ
pavlos0160 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Ναι απο εκει κατεβασε το. Αφου δεν βλεπεις κολληματα κατα πασα πιθανοτητα ειναι καποιο bug.δοκιμασε και σε κανενα αλλο παιχνιδι με το gpuz ανοιχτο απο πισω να δεις εαν θα γεμισει η μπαρα της μνημης. Το ξερεις οτι μπορεις να την κανεις 6970 ετσι? Την καρυπιδου στο desktop σου λεω. χαχαχαχ οκ 8α το δοκιμασω...οκ τωρα που το κατεβασα αυτο το occt τι κανω??εχει ενα CPU:OCCT, ενα CPU:LINPACK, ενα GPU:3D και ενα POWER SUPPLY, ποιο απο αυτα να πατησω?? Ναι ξερω οτι μπορω να την κανω 6970 αλλα λεω να το αφησω για το καλοκαιρι που 8α κανω overclock και τον επεξεργαστη...ποσα fps 8α κερδισω αν την κανω 6970? 4-5? Α η καρυπιδου ειναι η αδερφη μου και γω τωρα τον προσεξα τον φακελο lol
Thanos1972 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Χαχαχα.το gpu τεστ τρεξε κανενα 2λεπτο (ρυθμισε το να ειναι 0 ο χρονος οταν ξεκιναει το τεστ και 0 οταν τελειωνει).και πατα να και το κουτακι για full screen και για errors που σου βγαζει. δεν θα εχεις πολλα fps,νομιζω γυρω στα 8 θα σου δειχνει.
pavlos0160 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Χαχαχα.το gpu τεστ τρεξε κανενα 2λεπτο (ρυθμισε το να ειναι 0 ο χρονος οταν ξεκιναει το τεστ και 0 οταν τελειωνει).και πατα να και το κουτακι για full screen και για errors που σου βγαζει. δεν θα εχεις πολλα fps,νομιζω γυρω στα 8 θα σου δειχνει. το ετρεξα επελεξα automatic εβαλα duration 5 λεπτα, τα αλλα στο 0, DirectX10, Shader Complexity 8, resolution 1920x1080, fullscreen και error chech enabled και ολα πηγαν comple... βαρεσε το πολυ 61βαθμους στα 62fps και δεν μου εβγαλε errors...αρα ολα παν καλα υποθετω??
Thanos1972 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Ναι αλλα ειδες το gpuz εαν απο πισω,γεμισε η μπαρα την μνημης?
pavlos0160 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Ναι αλλα ειδες το gpuz εαν απο πισω,γεμισε η μπαρα την μνημης? ενω το ειχα ανοιχτω απο πισω κατι laggare και δεν δειχνει σωστα τα max readings... να σε πω αν τρεχω τετοια ποργραμματα σαν αυτο ή το FurMark παθαινει τπτ η καρτα γραφικων??
Thanos1972 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δεν παθαινει τιποτα αλλα δεν ειναι αναγκη να τρεχεις ολη μερα και furmark και να την ζοριζεις αδικα.καταλαβαινεις την διαφορα,ετσι?οτι ζοριζεται αδικα,ε δεν ειναι και οτι καλυτερο.
pavlos0160 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δεν παθαινει τιποτα αλλα δεν ειναι αναγκη να τρεχεις ολη μερα και furmark και να την ζοριζεις αδικα.καταλαβαινεις την διαφορα,ετσι?οτι ζοριζεται αδικα,ε δεν ειναι και οτι καλυτερο. ναι οκ καταλαβα...να σε πω αν την κανω 6970 ποσα fps θα κερδισω??
Thanos1972 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Οση ειναι η διαφορα μεταξυ 6950-6970.δες στα reviews.ενδεικτικα AnandTech Bench
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα