gwgos21 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Πηρα μια 6850 απο την προσφορα του Plaisio και με το που την εβαλα πανω αρχισαν τα προβληματα.Ετρεχα μια 9800gtx,απεγκατεστησα drivers,driver cleaner,καινουριους drivers,απο το cd,format,τα ιδια.Με το που ανοιγω utube χωριζεται η οθονη συη μεση και γεμιζει γραμμες οριζοντιες,να μη μιλησω για παιχνιδι!!!!Απο τροφοδοτικο δεν ειναι προβλημα 700 seasonic.Μητρικη gb Ep35c-ds3r. Ειναι ελλατωματικη λετε?Να τους παρω τηλ?Η καρτα μωλις αγοραστηκε
8elwADSL Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Την ίδια έχω και εγώ και μου χώριζε και μένα την οθόνη στη μέση όταν όμως την κλόκαρα παραπάνω από όσο άντεχε όμως εγώ δεν είχα τέτοιες γραμμές. Εκανες λάθος που έβαλες τα drivers από το cd καλύτερα να κατεβάσεις τα ποιο καινούρια (έκδοση 12,3) και να δοκιμάσεις,αλλά δεν πιστεύω να φταίνε τα drivers μάλλον έχει πρόβλημα η κάρτα.
panos0100 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 χαχα κι εσυ φιλε σαν εμενα εγω με την καρτα ηχου πιο κατω καμμενη και σε μενα παντος η καρτουλα σου εχει 100% πρωβλημμα οπως ειναι πισω για αλαγη γραμμες και τετοια εχει καμμενα τσιπακια θα σου δωσουν αμεσως αλλη
logitech Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Την ίδια έχω και εγώ και μου χώριζε και μένα την οθόνη στη μέση όταν όμως την κλόκαρα παραπάνω από όσο άντεχε όμως εγώ δεν είχα τέτοιες γραμμές. Εκανες λάθος που έβαλες τα drivers από το cd καλύτερα να κατεβάσεις τα ποιο καινούρια (έκδοση 12,3) και να δοκιμάσεις,αλλά δεν πιστεύω να φταίνε τα drivers μάλλον έχει πρόβλημα η κάρτα. και εσει απο την προσφορα την πηρες φιλε μου?
panos0100 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 οχι εμενα δεν ειναι απο το πλαισιο απο ενα μαγαζι της γειτονιας καρτα ηχου ειναι και το θεμμα μου ειναι παρακατω καμμενη εντελως παντος την καρτουλα πισω καμμενη ειναι να ξερεις
Δεινόσαυρος Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 και εσει απο την προσφορα την πηρες φιλε μου? Άμα είναι σφραγισμένη η κάρτα δεν έχει σημασία το προσφορά ή όχι. Δεν μπορούν να ξέρουν τι έχει μέσα..
logitech Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Άμα είναι σφραγισμένη η κάρτα δεν έχει σημασία το προσφορά ή όχι. Δεν μπορούν να ξέρουν τι έχει μέσα.. ναι αλλα αμα απο την συγκεκριμενη παρτιδα βγουν μεχρι αυριο και αλλες με προβλημα τοτε θα σημαινει οτι παιζει καποιο προβλημα με την παρτιδα του πλαισιου (πραγμα που το απευχομαι γιατι παω να την παρω το πρωι)
panos0100 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 πιος ειναι ο κατασκευαστης? της καρτα γραφικων? απλη ερωτηση
panos0100 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 μμμ αυτη ειναι καλος ο κατασκευαστης δεν βγαζει πρωβλημματα να μου λεγες για καμια αλλη ναι αλλα saphire ειναι εγγυηση για καρτες γραφικων και ειδικα για ατι ειναι πολλα χρονια στον τομεα αυτον
gwgos21 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Αρα παιρνω τηλ αυριο για RMA?Θα την αλλαξουν ή θα εχω κανα προβλημα?
panos0100 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 θα την αλλαξουνε μην φοβασαι δεν θα εχει πρωβλημμα εχει καει η καρτουλα
gwgos21 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Στην άλλαξαν τελικά ? Τωρα πηρα τηλ και θα πεταχτω Λαρισσα να την κοιταξουν.Θα ενημερωσω αργοτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα