manelys Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Τι γνώμη έχετε για αυτό το κινητό;sony xperia s Σε σχέση με το iphone 4s;Εμένα δεν μου αρέσει γενικά η apple,ούτε το itunes.
christs Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 θα εκφρασω καθαρα το εμφανισιακο σκελος, μιας και με τα τεχνικα του χαρακτηριστικα δεν ασχοληθηκα, δε μου αρεσε καθολου εμφανισιακα, ορθογωνιο απ οτι θυμαμαι, πολυ περιεργο και μακρουλο. Ακομη προτιμω το s2, οταν τιθεται θεμα συγκρισης συσκευης vs iphone 4s
Vasilisxd Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Τι γνώμη έχετε για αυτό το κινητό;sony xperia s Σε σχέση με το iphone 4s;Εμένα δεν μου αρέσει γενικά η apple,ούτε το itunes. Εχεις το 4S ?
danaz Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 σε design με τρελάινει αυτή η διαφανής γραμμή στο κάτω μέρος. αυτό που για μένα το κατατάσει σε έντονο συναγωνισμό με το iphone είναι η οθόνη που και σε specs και σε real life που τα έχω δει δίπλα δίπλα είναι καλύτερη.
y0shi Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Σε σχέση με το iphone 4s;Εμένα δεν μου αρέσει γενικά η apple,ούτε το itunes. +1 iTunes hater! Τι νίλα είχα πάθει με το iPhone της δουλειάς, μια φορά κι έναν καιρό δε λέγεται - με λίγα λόγια update που επειδή έμεινε το LAPTOP από μπαταρία έμεινε στη μέση και μου κολησε το iPhone στην οθόνη με το μηλαράκι και χωρίς να το αναγνωρίζει μετά το iTunes και άάάντε βρες άκρη μετα...?!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα