dimitrisOS Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Καλησπέρα ποια πάστα προτιμάται για αεροψυκτρα επεξεργαστή και κάρτα γραφικών ; Ευχαριστω πολυ
dimitrisOS Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 δηλαδη επειδη εχω μια ceramique δεν ειναι καλη ; Στο πλαισιο που ρωτησα μου ειπε πως ειναι καλη . Να παω να την αλλαξω ;
Arctic Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Κόψτε τις μαλακίες. Αφού έχεις ήδη την ceramique χρησιμοποίησε αυτή. H silver 5 ίσως είναι καλύτερη αλλά δεν κυνηγάς τον 1 Cο. Αλλιώς την prolimatech που είναι και ευκολότερη στη χρήση από τη σιλικόνη.
dimitrisOS Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Αφού έχεις ήδη την ceramique χρησιμοποίησε αυτή. H silver 5 ίσως είναι καλύτερη αλλά δεν κυνηγάς τον 1 Cο. γιατι αφου μπορω να την αλλαξω θα το κανω αμα ειναι καλυτερη .
skipper+ Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μια χαρά είναι η Ceramique ρε man, τσάμπα λεφτά θα πετάξεις (είναι και ακριβή, όχι αστεία).
Arctic Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 γιατι αφου μπορω να την αλλαξω θα το κανω αμα ειναι καλυτερη . Τώρα που ξανακοίταξα είδα ότι άλλαξαν τις τιμές, η ceramique από 5€ πήγε 7€ κοντά στα 7.5 € της silver 5. Φυσικά παίζει και μία διαφορά στη ποσότητα 0.8gr υπέρ της Silver 5. Πάλι δεν αξίζει να πας για αυτό τον λόγο αλλά κολλήματα είναι αυτά(που ομολογουμένως είχα και εγώ). Πάντως καλύτερη από απόδοση είναι η PK-1 αλλά στα 1.5gr και χωρίς σωστή συσκευασία(στα υπέρ η τιμή --> 1.5€).
phanispal Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Άντε, πες μας και τις διαφορές που είδες τώρα.
dimitrisOS Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Άντε, πες μας και τις διαφορές που είδες τώρα. Δεν την εχω βαλει ακομα αλλα οταν την βαλω θα σας πω .
bluesattack Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Πηγα και την αλλαξα Mια πιο αναλυτικη συζητηση εχει εδω.Φαινεται καποιες να ξεχωριζουν.Απο οσα εχω διαβασει γενικα οι αποψεις διιστανται και λογικο ειναι αφου παιζει μεγαλο ρολο και η τοποθετηση παστας και ψυχτρας καθε φορα κλπ.Μπορει καποιος να το ψαξει η να κανει δοκιμες αλλα για μενα πολυ ψιλα γραμματα . Δεν εκανες ασχημα που την πηρες , θα τσεκαρεις μονος σου ,θα σου μεινουν κιολας .Γενικα να κοιτας αν καποια ειναι ηλεκτρικα αγωγιμη η οχι , και να τις χρησιμοποιεις με την αναλογη προσοχη.
dimitrisOS Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Να ρωτησω κατι αλλο επειδη τωρα καθαριζω την μητρικη - ψυκτρα και ειδα πως η silver 5 ειναι αγωγιμη ποσο πρεπει να βαλω για να προσεξω να μην μου βγει απο εξω ; και ακομα επειδη τωρα αυτον των καιρο το εχω που το εχω κανει βυδες το κουτι θα ηταν καλο να αλλαζα και την παστα στην ρομ τις μητρικης και τις καρτα γραφικων ; καινουργια ειναι αλλα λεω οτι δεν θελω να το ξαναπηραξω το κουτι γιατι βαθτιμη μεσα και δεν θελω να μονταρω ξεμονταρω συχνα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα