Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον παιδια εχω ακουσει για κατι ιστοσελιδες οι οποιες πωλουν καινουργια του κουτιου ηλεκτρονικα ειδη σε πραγματικα χαμηλες τιμες και με μεγαλη διαφορα απο τα καταστηματα...πχ ενα iphone 4s 32gb και 64gb να εχουν 460 και 520 ευρω αντιστοιχα,ενω σε ενα καταστημα τα βρισκεις με 700 και 800 ευρω.....οποιος ξερει και θελει να μοιραστει μαζι μου την πληροφορια αυτη ας μου καποιες απο αυτες τις ιστοσελιδες....ευχαριστω απο τωρα...

Δημοσ.

οι οποιες στελνουν τα προιοντα απο την κινα και δεχονται πληρωμη μονο με western union; οταν κατι ειναι πολυ καλο για να ειναι αληθινο μπορει να και να μην ειναι...

Δημοσ.

οι οποιες στελνουν τα προιοντα απο την κινα και δεχονται πληρωμη μονο με western union; οταν κατι ειναι πολυ καλο για να ειναι αληθινο μπορει να και να μην ειναι...

ξεχασες να αναφέρεις οτι το μοντέλο μπορει να ειναι iph0ne (αντι για iphone).

savra19 φθηνο iphone θα βρεις αν στο φέρει κάποιος απο Αμερική ή Χονγκ-Κόνγκ.

Δημοσ.

ξεχασες να αναφέρεις οτι το μοντέλο μπορει να ειναι iph0ne (αντι για iphone).

savra19 φθηνο iphone θα βρεις αν στο φέρει κάποιος απο Αμερική ή Χονγκ-Κόνγκ.

Ε,δεν νομίζω με τόσα λεφτά...έχει π.χ. http://www.amazon.com/Apple-iPhone-Black-Smartphone-32GB/dp/B0041E5G32 470€ αλλά στο αμέρικα οπότε το ριψοκινδυνεύεις αν το πιάσουν στο τελωνείο την έκατσες,αν περάσει έτσι το παίρνεις φθηνά και απλά θα έχεις πρόβλημα με την εγγύηση(αν στέλνουν καν ευρώπη).

Δημοσ.

Ε,δεν νομίζω με τόσα λεφτά...έχει π.χ. http://www.amazon.com/Apple-iPhone-Black-Smartphone-32GB/dp/B0041E5G32 470€ αλλά στο αμέρικα οπότε το ριψοκινδυνεύεις αν το πιάσουν στο τελωνείο την έκατσες,αν περάσει έτσι το παίρνεις φθηνά και απλά θα έχεις πρόβλημα με την εγγύηση(αν στέλνουν καν ευρώπη).

Είπα να στο φέρει κάποιος και οχι παραγγελία.

Επισης η εγγύηση ειναι παγκόσμια αν αγοράσεις extra το apple care αλλά αυτό ισχύει σε ολο το κόσμο. Και απο Ιταλία να αγοράσεις iphone, δεν σε καλύπτει εγγύηση στην Ελλάδα, εκτός αν τα σκάσεις σε apple care.

Δημοσ.

το iphone το εφερα τωρα για παραδειγμα.....απλως σας ρωτισα αν υπαρχει κατι τετοιο γιατι που ειπαν κατι φιλοι αυτα τα iphone που σας ανεφερα πιο πανω σε τετοιες τιμες οτι τα βρηκαν σε καποιες ιστοσελιδες,αλλα δεν που ειπαν ποιες...και μου ειπαν αμα θες να αγορασω...

Δημοσ.

το iphone το εφερα τωρα για παραδειγμα.....απλως σας ρωτισα αν υπαρχει κατι τετοιο γιατι που ειπαν κατι φιλοι αυτα τα iphone που σας ανεφερα πιο πανω σε τετοιες τιμες οτι τα βρηκαν σε καποιες ιστοσελιδες,αλλα δεν που ειπαν ποιες...και μου ειπαν αμα θες να αγορασω...

Δεν υπάρχει μαγαζί «τα εχω ολα σε μαμω τιμές» όπως επισης υπάρχουν πολλοί απατεώνες και κινεζιές. Πες στους φίλους σου να σου δωσουν το Link να του ρίξουμε και εμεις μια ματια και να παρεις γνώμη για αυτό που θες.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει μαγαζί «τα εχω ολα σε μαμω τιμές» όπως επισης υπάρχουν πολλοί απατεώνες και κινεζιές. Πες στους φίλους σου να σου δωσουν το Link να του ρίξουμε και εμεις μια ματια και να παρεις γνώμη για αυτό που θες.

εεεε αυτο ειναι το κακο...οτι δεν μου λενε...και γι αυτο ρωτισα και εδω οποιος ξερει να μου πει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...