Προς το περιεχόμενο

western digital media player προβλημα με ηχο.!

alexkalpan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα.

μολις εχθες αγορασα το Western Digital Media Player WD TV Live Wi-Fi απο πλαισιο, γιατι πηρα και μια τηλεοραση 3d 55 ιντσων, και με το παλιο western digital που ειχα, δεν μου επαιζε ολα τα format.

με το συγκεκριμενο που αγορασα ειμαι πολυ ευχαριστημενος αφου παιζει τα παντα οτι του εχω βαλει, απο βιντεο και ηχο.

εχω ομως αλλου προβλημα και θα ηθελα την βοηθεια σας.

εχω συνδέσει την οπτικη ινα ηχου με εναν ενισχυτη yamaha που εχω. ενω με το παλιο media player δεν αντιμετωπιζα κανενα προβλημα, τωρα με αυτον οταν παιζει καποια ταινια, ο ηχος κοβεται ανα περιπου 4 δευτερολεπτα και για ελαχιστα και μετα ξανα. δηλαδη κανει συνεχεια κοψιματα στον ηχο.!

δοκιαμσα και πειραξα ολες τις ρυθμισεις απο το wd, αλλα τα ιδια.!

μπορει να βοηθησει καποιος εαν γνωριζει? ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτή τη στιγμή δηλαδή άμα βάλεις το παλιό (συνδεμένο πάλι με οπτική) τα παίζει κανονικά;

Αν τα παίζει τότε θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αφού είπες ότι δοκίμασες κάθε δυνατή ρύθμιση.

Ενναλακτικά, θα σου πρότεινα να συνδέσεις το WD με τον ενισχυτή, με HDMI καλώδιο, εάν το υποστηρίζει ο ενισχυτης σου.

Έτσι θα έχεις και λιγότερα καλώδια, και ψηφιακό ήχο.

Αυτή τη στιγμή δηλαδή άμα βάλεις το παλιό (συνδεμένο πάλι με οπτική) τα παίζει κανονικά;

Αν τα παίζει τότε θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αφού είπες ότι δοκίμασες κάθε δυνατή ρύθμιση.

Ενναλακτικά, θα σου πρότεινα να συνδέσεις το WD με τον ενισχυτή, με HDMI καλώδιο, εάν το υποστηρίζει ο ενισχυτης σου.

Έτσι θα έχεις και λιγότερα καλώδια, και ψηφιακό ήχο.

ναι φιλε με το παλιο παιζει κανονικα.!

λες να παιζει προβλημα? ομως δεν εχει κανενα αλλο προβλημα.! θα μου το αλλαξουν στο πλαισιο? και τι να τους πω? οτι δεν παιζει καλα τον ηχο με οπτικη ινα? δεν ξερω,!

ο ενισχυτης μου παντως δεν υποστιριζει hdmi.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...