Nikos.thd Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Καλησπέρα σε όλους. Ενα προβληματάκι έχω τις τελευταίες 3-4 ημέρες με την otenet Ο router (thomson) κλειδώνει στα 512 / 2.048 αλλά η γραμμή συμπεριφέρεται σαν dial up 14400 (θυμάστε Εννοείται έχω κάνει επανεκκινήσεις του router (όχι reset) Tο σύστημα μου είναι xp, raid 2xseagate 250Gb, 2Gb RAM, VGA 512Mb nvidia, και Chrome. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την otenet -έχει ακουστεί τίποτα;- ή έχω εγώ το πρόβλημα;
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 α.δοκιμη με αλλο Pc αν εχεις .β.δοκιμη με αλλο ρουτερ αν εχεις. γ.δοκιμη download απο καποιο γρηγορο site η καποιον ftp. δ.δοκιμη με καλωδιο ethernet οχι wireless. ε.κλειδωσε wireless μην σε κλεβει κανεις.
Nikos.thd Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Επανέρχομαι. Κάνω downlod με την ίδια ταχύτητα που έκανα και παλαιότερα, αλλά το serfάρισμα μάπα. Κολλάει και κολλάει και κολλάει.... Καμιά γνώμη;
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 καμια απο τις παραπανω δοκιμες εκανες?επισης μπορεις να ζητησεις να σε κανουν fast Να δεις αν θα εχεις διαφορα.
jim_p Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Μηπως οι πολλες συνδεσεις (ανα σερβερ) που εχει ο chrome απο τη μανα του σου μπουκωνουν το ρουτερ? Αυτο θα το δεις στα logs του ρουτερ. Αν θες να το τσεκαρεις με καποιον αλλο browser, η opera δινει τη δυνατοτητα να ορισεις το παραπανω μεσα απο το ui της (ctrl+f12 > advanced > network > max connections to...).
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 σε απλο surfing θα επρεπε να εχει ταχυτητα οτι και να εχει ρυθμισει κανονικα με οτι browserκαι αν εχει.εκτος αν εχει κανα προβλημα ο browser του η κανα προβληματο Pc Με τιποτα add ons και τον σκιζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα