Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας, ψάχνω ένα ένθεμα για ένα σάιτ αγγελιών πού ετοιμάζω (νά έχει τίς κατηγορίες τών αγγελιών καί άλλες ρυθμίσεις).

Επειδή είμαι καινούργιος στό χώρο, μήπως ξέρει κάποιος νά με βοηθήσει;

Σάς ευχαριστώ εκ τών προτέρων

Δημοσ.

καταρχήν δεν μας είπες το πιο βασικό, χρησιμοποιείς κάποια εφαρμογή για τις αγγελίες ή τις έχεις σαν άρθρα;

Δημοσ.

Ναι στο joomla αλλά πως; Σαν απλά άρθρα ή με τη χρήση μιας ανάλογης εφαρμογής;

Προφανώς στο αρχικό σου post ήθελες να γράψεις εφαρμογή (component) και όχι ένθεμα (module) γι' αυτό υπήρξε η παρανόηση από μέρους μας.

Υπάρχει και το AdsManager γι αυτή τη δουλειά.

Δημοσ.

Ναι στο joomla αλλά πως; Σαν απλά άρθρα ή με τη χρήση μιας ανάλογης εφαρμογής;

Προφανώς στο αρχικό σου post ήθελες να γράψεις εφαρμογή (component) και όχι ένθεμα (module) γι' αυτό υπήρξε η παρανόηση από μέρους μας.

Υπάρχει και το AdsManager γι αυτή τη δουλειά.

Πήγα νά το εγκαταστήσω αλλά μού έβγαλε αυτό τό μήνυμα: ΣΦΑΛΜΑ! Το πακέτο δε φαίνεται να περιέχει αρχείο ρυθμίσεων XML.

Για το ListBingo που έχω, ειναι της εταιρείας Gobingoo, ειναι ωραιο αλλα εχω το εξης προβλημα:

Βαζω μια αγγελια αλλα δεν εμφανιζεται στην κατηγορια της, αλλα στο κοντρολ πανελ της εφαρμογης λεει οτι υπαρχει κι επισης, οταν κανω συνδεση ως χρηστης δεν εχει πχ οι Αγγελιες μου η Καταχωρηση αγγελιας (οπως εχω δει αλλου).

Για να βαλω αγγελια πρεπει να διαλεξω πρωτα την κατηγορια.

Στο κοντρολ πανελ της εφαρμογης εχει αγγλιους τιτλους και δεν ξερω τι να κανω.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά το αρχείο έχει όνομα pack_free_adsmanager_unzipfirst_265

Δηλαδή πρώτα το αποσυμπιέζεις και μετά κάνεις εγκατάσταση ότι χρειάζεσαι από αυτά που έχει μέσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...