The_Low101 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπερα φιλοι και καλως σας βρηκα Εδω και αρκετο καιρο εχω περιεργο προβλημα που δεν μπορω να λυσω. Μερικες φορες (οποτε θελει θα ελεγα) ο Η/Υ αρχιζει και κολαει αλλα οχι παντελως freeze,αλλα καταιβενει η ταχυτητα του υπολογιστη. Το παρατηρησα ΚΥΡΙΩΣ οταν ακογα μουσικη στο utube και ειμουν παραλληλα facebook. Καθως εψαχνα στο φβ κατι στην αρχικη σελιδα η μουσικη αρχησε να κανει παρασητα! Οταν δεν κανω καμια ενεργεια ολα ακουγονται κομπλε. Οταν ανοιξα το κουτι εβγαλα την ψυχτρα,την καθαρησα και την ξανατοποθετησα και μετα ηταν Κομπλε.Ομως μετα απο καμια ευδομαδα παλι τα ιδια. Τι μπορει να φταιει? (Βεβαια σκευτηκα μηπως ειναι η παστα γτ εχω να την αλλαξω 1-1.5 χρονο ) System Specs: OS- Windows 7/64 bit CPU- Intel Pentium® Dual-Core E5200 (2.50 GHz) GPU- Nvidia GeForce 9500 Gt RAM- 4096 Mb HDD- 500 Gb Ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη αν εχω ποσταρει σε λαθος Θεματικη ενοτητα ΕDIT Το Προβλημα φτιαχτηκε κατεβαζωντας το τελευταιο driver της realtek! Tωρα ομως καθε φορα που βαζω τα ηχεια καθε τρεις και λιγο μου αποσυνδεονται για λιγα δευτερα και ξανασυνδεονται.Και αυτο καθσε 2 λεπτα :@ Οταν ομως τα βαζω τα ακουστικα μου αμεσως στο κουτι δεν γινεται τιποτα! Whats that????? Επεξ/σία 7 Απριλίου 2012 από The_Low101
z@xos Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Καλησπέρα The_Low101 και καλώς ήρθες στο forum. Για να σιγουρευτείς για τα επίπεδα θερμοκρασιών του μηχανήματός σου μπορείς να τρεξεις εφαρμογες όπως το HW Monitor, το CoreTemp, το Speccy και άλλα. Κατέβασε και τρέξε κάποιο από αυτά και ενημέρωσε το νήμα (συζήτηση) με τις πληροφορίες που θα σου δώσει. Βέλτιστο είναι να αναφέρεις και χωριστά τις θερμοκρασίες που έχεις σε τόσο idle (αδράνεια του συστήματος) όσο και σε load (όταν δλδ έχει φόρτο ο επεξεργαστής σου), και αν και συνήθως αυτό σου το δείχνει το εκάστοτε πρόγραμμα μπορείς να το δεις και από την διαχείριση εργασιών των windows στην καρτέλα επιδόσεις. Επίσης, μπορείς να τρέξεις και κάποια εφαρμογή όπως το MalwareBytes ή το Spybot τα οποία θα σε ενημερώσουν για τυχόν κακόβουλο λογισμικό στο σύστημα σου το οποίο κατ'επεκταση μπορεί να το επιβαρύνει κι'ολας. Τέλος, μία ακόμη λύση στο πρόβλημά σου μπορεί ίσως να δώσει και το ccleaner, ένα εργαλείο το οποίο θέλει προσοχή γιατί με τις default ρυθμίσεις σβείνει πολύ πράμα το οποίο ίσως να χρειάζεσαι, όπως για παράδειγμα αποθηκευμένους κωδικούς στο φιλλομετρητή που χρησιμοποιείς. Καλή τύχη, και περίμενε και για άλλες συμβουλές από άλλους συμφορουμίστες!!
The_Low101 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Ναι ξεχασα να αναφερθω στην θερμοκρασια! Μπορω να πω ειναι αρκετα καλη για την ηλικια του συστηματος. 39-43 idle και 45-50 με 100% CPU Για malware ετρεξα το avast και το MRT της microsoft και δεν βρεθηκε τιποτα...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Για malware ετρεξα το avast και το MRT της microsoft και δεν βρεθηκε τιποτα... Εννοείς το MSE της Μicroft? To έχεις μαζί με το avast? Αν ναι, ίσως είναι μια πιθανή αιτία του κολλήματος. Ποτέ δύο αντιβιωτικά μαζί. Γίνεται χοντρό conflict. Κατέβασε και τρέξε όπως σου είπε και ο φίλος το malwarebytes.
The_Low101 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Εννοείς το MSE της Μicroft? Οχι ειναι ενα προγραμματακι που παει μαζι με τα windows 7.(Μalware Removal Tool) Το προβλημα φτιάχτηκε! Επρεπε να κατεβασω την νεοτερη εκδοση του realtek HD (για την ακριβεια αυτο mb_driver_audio_realtek_azalia ) Tωρα ομως καθε φορα που βαζω τα ηχεια καθε τρεις και λιγο μου αποσυνδεονται για λιγα δευτερα και ξανασυνδεονται.Και αυτο καθσε 2 λεπτα :@ Οταν ομως τα βαζω τα ακουστικα μου αμεσως στο κουτι δεν γινεται τιποτα! Whats that????? Ευχαριστω ^^
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα