deantoni_21 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα μια μικρη βοήθεια. Εχω ψάξει γιατοσυγκεκριμενο προγράμμα σε μακ αλλα άκρη δεν βγάζω. Κάποιος που το χρησιμοποιεί κ απο που μπορω να το κατεβασω ή να το βρω...;; Ευχαριστω. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα μια μικρη βοήθεια. Εχω ψάξει γιατοσυγκεκριμενο προγράμμα σε μακ αλλα άκρη δεν βγάζω. Κάποιος που το χρησιμοποιεί κ απο που μπορω να το κατεβασω ή να το βρω...;; Ευχαριστω. Δοκίμασε το δωρεάν DjView (εχω την έκδοση 4.5 και παίζει τζετ). Πληροφορίες και download : http://djvu.sourceforge.net/djview4.html Αν δεν ψάχνεις viewer εξήγησε τι ψάχνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 για viewer το djview είναι οκ. Για να δημιουργήσεις, LaTeX. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deantoni_21 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Σας ευχαριστω πολυ για την βοήθεια κ της πληροφορίες. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα