Giorgos09 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Αν εισαι με βαση τοτε παρε ενα σπρευ πιεσμενου αερα και φυσα την εξοδο του ανεμιστηρακίου. Επισης προσεχε ο ανεμιστηρας της βασεως να ειναι ακριβως απο κατω απο κει που περνει αερα το ανεμιστηρακι του notebook. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Με βαση ειμαι κ το πηρα το καλικαιρι οποτε δν το ανοιγω για να μην χασω την εγγυηση. Που βλεπω απο που περνει αερα το ανεμηστηρακι του λαπτοπ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos09 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Ακριβως απο κατω του εκει που εχει τρυπες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 εκει το εχω.απο κατω το λαπτοπ ειναι κρυο απο πανω καιει,μετα απο πολυ ωρα παιχνιδιου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 μην περιμενεις ναι ειναι και σε θερμοκρασια δοματιου το λαπτοπ..ολα ζεστενονται μετα απο ωρα..αλλα αν λες οτι δεν μπορεις ν ακουμπησεις το χερι σου στο πληκτρολογιο τοτε εχεις θεμα..βασικα δες αν αλλοι που εχουν το ιδιο λαπτοπ εχουν το ιδιο θεμα μ εσενα..και σκεψου να το στειλεις απο κει που ρθε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 πήγαινε σε ένα βενζινάδικο να στο φυσήξουν με πιστόλι αέρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 μην περιμενεις ναι ειναι και σε θερμοκρασια δοματιου το λαπτοπ..ολα ζεστενονται μετα απο ωρα..αλλα αν λες οτι δεν μπορεις ν ακουμπησεις το χερι σου στο πληκτρολογιο τοτε εχεις θεμα..βασικα δες αν αλλοι που εχουν το ιδιο λαπτοπ εχουν το ιδιο θεμα μ εσενα..και σκεψου να το στειλεις απο κει που ρθε.. μπορω να το ακουμπησω ,αλλα μου εβγαλε το coretemp πως ανεβασε 100 βαθμους μετα απο 3 ωρες,πειραζει? πήγαινε σε ένα βενζινάδικο να στο φυσήξουν με πιστόλι αέρα! ενας φιλος μου εχει τρομπα σαν αυτη που εχουν τα βενζιναδικα που ειπες,θα το δοκιμασω αμα ειναι,αλλα που να φυσιξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 στις σίτες - γρίλιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos09 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 μπορω να το ακουμπησω ,αλλα μου εβγαλε το coretemp πως ανεβασε 100 βαθμους μετα απο 3 ωρες,πειραζει? Ναι πειραζει παρα πολυ. Θελει οπωσδηποτε φυσημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Ναι πειραζει παρα πολυ. Θελει οπωσδηποτε φυσημα. σε ποιο σημειο να το φυσιξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos09 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 σε ποιο σημειο να το φυσιξω? Εκει που βγαινει ο αερας οταν το εχεις ανοιχτο. Καπου πλαγια στο λαπτοπ ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 για ποση ωρα?με πιστολακη που βγαζει κρυο αερα γινεται?κ τι διαφορα θα δω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos09 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Εγω χρησιμοποιω πιεσμενο αερα. Κανεις μερικα φστ. Σκοπος ειναι να διωξεις τη σκονη που εχει μαζευτει οποτε δε χρειαζεται πολυ ωρα. Δε ξερω αν το πιστολακι ειναι αρκετα δυνατο αλλα δοκιμασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα