discoboyminimal Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 για μενα υπαρχει λογος.τα μαμα settings ξερουμε καλα ακομα και σε desktop πως καποιες φορες ειναι υπερβολικα..+0.1v δεν ειναι και λιγο ετσι?απο τι στιγμη μου θα σου παρει μονο 1 ωρα να βρεις το sweet point γιατι να μην το κανεις?3-4 δοκιμες κανεις και τελος,εχει λυθει το θεμα της ασταθειας.εχεις κερδισει σιγουρα πανω κατω 5c , εχεις κερδισει σιγουρα ημερες(ισως και βδομαδεσ) ζωης απο τον cpu , εχεις δωσει μια μικρηηη ανασα στην μπαταρια.να 3ης λογοι. μιλαω γενικα γιατι στη συγκεκριμενη περιπτωση δυσκολα θα γινει..(μονο με modded bios(και αν υπαρχει)) και φυσικα αρχιζουμε απο τα ευκολα και μετα ερχομαστε σε τετοιεσ λυσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 τελικα ιο δεν ειχε,τελικα ειναι επικυνδυνο να το κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 το Undervolt?οχι δεν ειναι επικυνδυνο αλλα ειναι δυσκολο να γινει στην περιπτωση σου..τι θερμοκρασιες εχεις αληθεια?τα φουρφουρια δουλευουν κανονικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 γυρω στους 40 με τον chroome ανοιχτο, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 καλο ακουγεται...τρεξε prime και πες μου τις θερμοκρασιες..οτιδηποτε κατω απο 70 ειναι μεσα στα λογικα πλαισια...μηπως εχει κανα θεμα με gpu? πωσ πας εκει με θερμοκρασιες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 μονο οταν παιζω παιχνιδια ανοιγει η nivdia,αλλιως εχει του cpu,γυρω στο 60 ειναι οταν παιζω λολ κ 75 νομιζω (αλλα το καλοκαιρι) με το gta iv. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 αρα κολας μονο στα games?οι θερμοκρασιες σου ειναι ok.κατεβασε κανα νεο drivers.τρεξε κανα furmark να δεις της θερμοκρασιες της gpu σου για κανα 3-4 λεπτα.α μηπως τρεχει κανα antivirus η κανα αλλο προγραμα και σου τρωει πορους συστηματος γι αυτο κολας στα games? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 εχω το kaspersky(μου ειπαν οτι τρωει παρα πολυ!)κ τωρα που το ειπες μου ειχε βγαλει μια ενημερωση να κανω για την gpu αλλα εγω βαριομουν,οταν θα εχω χρονο θα την κανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 δεν πιστευω να προσπαθεις να παιξεις σε πλανο εξικονωμισης ενεργειας...το χω παθει και ελεγα γιατι κολαει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 μονο μια φορα ειχε κολλησει κ δεν ξερω γιατι.απο τοτε ολα μια χαρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 τωρα παιζω gta iv,μετα απο καμια ωρα η καρτα γραφικων χτυπαει 80 βαθμους,ειναι πολλοι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 νομιζω ειναι λιγο τσιμπιμενη αλλα δεν θα εχεις προβλημα..κοιτα να μην ανεβει πανω απο 90+++.το καθαρισες το λαπτοπ?αν οχι μαζι με το καθαρισμα αλλαξε και παστουλα..και παρε καμια καλη μην τα τσιγγουνευτεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μια λαθος ρυθμιση και θα το καψεις. μην παραπληροφορείς τον κόσμο! Με τι να το κάψει με το ccleaner ή το defrag? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos09 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 οπα οπα...πως μπορει να καψει το λαπτοπ με undervolt η ακομα και underclock? μην παραπληροφορείς τον κόσμο! Με τι να το κάψει με το ccleaner ή το defrag? Αν μπορει να κανει undervolt η underclock στον 480m που εχει τοτε ενα κλικ πιο περα ειναι και το overvolt overclock. Οταν εχεις αυτη τη δυνατοτητα σου μπαινει ο πειρασμος να κανεις overclock. Λες νταξει θα κανω αλλα δε θα παιξω καθολου παιχνιδια μονο για να ειμαι σφαιρατος στο internet. Μετα ξεχνιεσαι ανοιγεις GTA και voila. Εγω οπως βλεπω τις θερμοκρασιες σου ειναι ΟΚ για λαπτοπ. Αν παρεις βαση θα εισαι αρκετα καλυτερα αλλα το πιο σημαντικο ειναι το ανεμιστηρι να εχει χωρο απο κατω να περνει αερα. Εναλλακτικα μπορεις απο διαχειρηση ενεργειας των windows να ριξεις τις μεγιστες επιδοσεις του επεξεργαστη η μεσω καποιου overclocking προγραμματος οπως Evga Precision τις επιδοσεις της καρτας γραφικων. Εγω οταν δεν χρησιμοποιω απαιτητικες εφαρμογες εχω τον CPU στο 60% max των δυνατοτητων και με την ενσωματομενη καρτα γραφικων ουτε που ξεκιναει το ανεμιστηρι. Καμια διαφορα με τις φουλ επιδοσεις εκτος στο οτι στα pdf αρχεια κολλαει παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Με βαση ειμαι κ το πηρα το καλικαιρι οποτε δν το ανοιγω για να μην χασω την εγγυηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα