Προς το περιεχόμενο

Navigon 40 Easy vs MLS Destinator 4810 PRO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται, θα ήθελα την άποψή σας σχετικά με τα παρακάτω δύο gps.Η αγορά για συγκεκριμένους λόγους θα γίνει από germano οπότε ας μην κάνουμε συζήτηση για τιμές.Γνωρίζω πως μπορώ να βρω και φθηνότερα.

1) Navigon 40 Easy (149)

2) MLS Destinator 4810 PRO TRAFFIC TMC (139)

Δεν έχω κάποιες ειδικές απαιτήσεις , απλά σαφώς με ενδιαφέρει ο γρήγορος υπολογισμός και αναπροσδιορισμός διαδρομής σε περίπτωση λάθους.Επίσης θα ήθελα να ξέρω αν κάποια από τις δύο υποστηρίζει δωρεάν αναβαθμίσεις και αν μπορεί κάποιος μελλοντικά να βάλει άλλο πρόγραμμα στη συσκευή.

Τέλος αν πιστεύεται πως κάποια άλλη συσκευή από το site του germanou κοντά στα 150 ευρώ αξίζει , περιμένω προτάσεις σας.Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Δημοσ.

Μακριά από την παλιά σειρά της Navigon.

2 φορές το έστειλα για επισκευή (Navigon 40 pemium).

Πρόβλημα στην οθόνη,άφηνε μια κηλίδα στο κέντρο της,Χάλασε το ηχείο και αργεί υπερβολικά να βρει δορυφόρο.Καθόλου περίεργο μιας και τότε πουλήθηκε στην garmin.

Αν επιμένεις για navigon κοίτα την καινούργια σειρά που διορθώσανε αυτά τα προβλήματα,από όσο ξέρω τουλάχιστον για την 92 σειρά τους που από τέτοια θέματα δουλεύει άψογα.

Δημοσ.

εγώ θα σου έλεγα να πάρεις το mls 4810 που έχει να λέει και τη κίνηση. στο θέμα του υπολογισμού διαδρομής, dont worry, είναι γρήγορο. δωρεάν αναβαθμίσεις έχει και έχω την εντύπωση πως μπορείς να βάλεις αλλο πρόγμαμμα στη συσκευή

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εγω θα σου έλεγα να παρεις κάτι άλλο από Γερμανό, και να ψωνίσεις GPS από αλλού για να κάνεις δουλειά σου ;)

Δημοσ.

Σχετικά με το MLS έχω το 4810 ΒΤ και δε με έχει ικανοποιήσει καθόλου καθώς είναι πολύ αργό, η απόκριση της touchscreen χάλι μαύρο, μετά από κάποιο καιρό σταμάτησε να κολλά η βεντούζα και άρχισε να μην κάνει καλή επαφή το καλώδιο τροφοδοσίας με αποτέλεσμα να αποσυνδέεται από την τελευταία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...