Barbara1980 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Καλησπέρα Ενδιαφέρομαι να φτιάξω ένα απλό ( application με καμιά 40ρια ερωτήσεις. Το φαντάζομαι σαν το "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;" που υπήρχε παλιά στο Internet. Στις 40 ερωτήσεις θα έχει από κάτω 4 απαντήσεις, π.χ Α,Β,Γ,Δ. Αν επιλέξεις κάποια λάθος, θέλω να βγάζει μήνυμα και να λέει ξαναπροσπάθησε. Μόλις επιλέγει την σωστή, ΜΟΝΟ τότε να πηγαίνει στην επόμενη. Στο τέλος δε, θα έχει ένα κείμενο για ανάγνωση. Τα γραφικά θα είναι πολύ απλά, 2-3 backgrounds θέλω, μουσική και ήχο όχι. Δεν έχω ασχοληθεί ξανά με το αντικείμενο. Αν είναι δύσκολο εντάξει, θα το καταλάβω και δεν θα το παλέψω.
Star_Light Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Καλησπέρα Ενδιαφέρομαι να φτιάξω ένα απλό ( application με καμιά 40ρια ερωτήσεις. Το φαντάζομαι σαν το "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;" που υπήρχε παλιά στο Internet. Στις 40 ερωτήσεις θα έχει από κάτω 4 απαντήσεις, π.χ Α,Β,Γ,Δ. Αν επιλέξεις κάποια λάθος, θέλω να βγάζει μήνυμα και να λέει ξαναπροσπάθησε. Μόλις επιλέγει την σωστή, ΜΟΝΟ τότε να πηγαίνει στην επόμενη. Στο τέλος δε, θα έχει ένα κείμενο για ανάγνωση. Τα γραφικά θα είναι πολύ απλά, 2-3 backgrounds θέλω, μουσική και ήχο όχι. Δεν έχω ασχοληθεί ξανά με το αντικείμενο. Αν είναι δύσκολο εντάξει, θα το καταλάβω και δεν θα το παλέψω. Γιατι να μην το παλεψεις κοριτσι μου? Τοσο ευκολα τα παρατας εσυ? Στην google έψαξες καθολου για αυτο που θελεις ?
Crypton-R- Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Εφόσον δεν έχεις ασχοληθεί με την δημιουργία flash ξανά, ναι θα είναι δύσκολο. Επίσης για να το φτιάξεις χρειάζεσαι το πρόγραμμα Adobe Flash (όχι Adobe Flash Player). Αν έχεις ή κατεβάσεις το πρόγραμμα και αποφασίσεις να το φτιάξεις πρέπει να ψάξεις για tutorials ή να πάρεις κάποιο βιβλίο για το flash.
TheELF Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δεν ξέρω τι να ψάξω στο google. quiz game flash tutorial πως μπορώ να κάνω παιχνίδι σε flash
Timonkaipumpa Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Εμένα με απασχολεί πώς κάποιος που δεν ξέρει να ψάξει στο google πώς μπορεί να κάνει κάτι που απαιτεί προγραμματισμό, θέλει να κάτσει να κάνει αυτό το κάτι. Μου μυρίζει κοπέλα που ψάχνει αγοράκια για να τις βγάλουν το φίδι από την τρύπα...
Star_Light Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Εμένα με απασχολεί πώς κάποιος που δεν ξέρει να ψάξει στο google πώς μπορεί να κάνει κάτι που απαιτεί προγραμματισμό, θέλει να κάτσει να κάνει αυτό το κάτι. Μου μυρίζει κοπέλα που ψάχνει αγοράκια για να τις βγάλουν το φίδι από την τρύπα... χαχαχ λες να ψάχνει για κοροιδα φιλε? Βρήκε τους κατάλληλους να συγκινηθούν !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα