Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάποια πράγματα μου ακούγονται περίεργα.

Δεν πιστεύω να δίνει zero pixel εγγύηση για οθόνη 4κ η Dell. 

Ούτε να στέλνει άτομο να κάνει σερβις φορητού κατ' οίκον.

Σαφως και στέλνει ατομο στο σπιτι σου

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η dell εχει ίσως την καλύτερη υποστήριξη στην Ελλάδα και αυτα που μας περιγράφεις δε δικαιολογούνται. Πάρε τηλέφωνο ζητά υπεύθυνο και προώθησε του την επικοινωνία με ΗΠΑ. Δε μπορώ να σε διαβεβαιώσω οτι θα σου δώσουν καινουργιο αλλα σιγουρα θα στο επισκευάσουν. Οι άνθρωποι οποτε τους χρειάστηκα εγω ή κάποιος φίλος ειναι και εξυπηρετικοί και άμεσοι και γατονια. Και δε μιλάω για επαγγελματική σειρά (δε μου εχει χαλάσει ΠΟΤΕ επαγγελματικό μηχάνημα της dell) αλλα για οικιακή / φθηνή σειρά Inspiron.

Δημοσ.

Απο την στιγμη που εχεις επικοινωνιες με ατομα στην Αμερικη στειλε με Email τις συνομιλιες που σου λενε και για αντικατασταση και δεν προκειται να σου πουνε οχι. Ειχα και εγω θεμα με ποντικι Logitech που το ειχα αγορασει απο Πλαισιο και οι ανθρωποι παρολο που ηταν στην εγγυηση για ενα θεμα με το καλωδιο ουτε μου το αλλαζανε ουτε μου το φτιαχνανε ουτε πιστωτικο μου κοβανε(κατα τα αλλα εγγυηση Πλαισιο σου γραφουν στο site τρομαρα τους). 

Με το που μιλησα ομως με Logitech περασα τα email που λεγανε για αντικατασταση στο κινητο,πηγα απο το καταστημα και τους τα εδειξα και χωρις πολλα λογια κοπηκε πιστωτικο στην τιμη αγορας(μιας και δεν υπηρχε αλλο για αντικατασταση).

Οντως και εγω θα συμφωνησω οτι επεσες σε περιπτωση δυστηχως και αυτο φυσικα χτυπαει εντονα μονο και μονο που αναφερεις οτι εισαι χωρις Laptop εντος εγγυησεις εδω και 6μηνες.

Για μενα αν μπορεις στειλε στην Dell Hellas email με συνομιλιες σου με την Αμερικανικη Dell στο οποιο να φενεται ακριβως και η ολη κατασταση αλλα κυριως το θεμα με την εγγυηση.

Δημοσ.

Σαφως και στέλνει ατομο στο σπιτι σου

Δεν είπα ότι δεν στέλνει.

αλλάζει όμως μητρικές και οθόνη σε laptop κατ'οίκον;

Δημοσ.

Φυσικά. Σε κάποιες σειρές εχει onsite support εντός 24 ωρών (πχ στο επαγγελματικό desktop που εχω αυτός ειναι όρος της 5ετους εγγύησης και δεν προβλέπεται για καμία ζημιά να φύγει απο το χώρο μου)
Δημοσ.

Σαφως και αλλαζει, οταν έρχεται φέρνει σχεδον ολο το λαπτοπ σε ανταλλακτικά :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...