Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 η Dell Hellas πάντως είναι στην Κηφισίας στο Μαρούσι, λίγο πάνω από τον ΟΤΕ
GPOWERR Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 http://www.insomnia....oshiba-vs-dell/ ποστ #7 πριν 3,5 χρονια αγορασα ενα dell studio με 3 χρονια εγγυηση...την τριτη μερα μου χαλασε και δεν φορτιζε την μπαταρια..τους παιρνω τηλ και μου στελνουν κουριερ για να το παραλαβουν και να μου στειλουν νεο...μετα απο 2 βδομαδες μου το στελνουν αλλα ηταν λαθος μοντελο!!!...ξανα τηλ και ξανα αναμονη 20 μερες για να μου στειλουν το κανονικο μοντελο που ειχα αγορασει γιατι επρεπε να ερθει απο Πολωνια...μολις το παραλαμβανω εισαγω τον αριθμο service tag του νεου laptop και μου βγαζει 1 χρονο εγγυηση...τους παιρνω τηλ και τους ενημερωνω αλλα μου λενε οτι εχει 1 χρονο εγγυησης και το συστημα το βγαζει μονο του αυτοματα μεσω το service tag...τους εξηγω ολη την ιστορια αλλα μου ελεγαν τα ιδια...βεβαια δεν το τραβηξα το θεμα γιατι το λαπτοπ το εχω ακομη και δεν χρειαστηκα το σερβις τους..αλλα μου μετετρεψαν την εγγυηση απο 3 σε 1 ετος ενω ειχα πληρωσει και αγορασει το λαπτοπ με 3 χρονια εγγυηση.....αυτα τα ολιγα για την αγαπητη dell...ανθεκτικα μηχανηματα αλλα οχι και τοσο τελειο σερβις οπως πολυ λενε...ας μην μιλησω για την ποιοτητα κατασκευης μεσα...μισοβαμμενα πλαστικα...μεχρι και υπολειμματα απο κολλησεις βρηκα μεσα....για μενα τελος....με εφαγε το αγχος αν θα μου χαλασει μετα απο 1 ετος και δεν μου το καλυψουν και ξενερωσα μαζι τους
manic Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 η Dell Hellas πάντως είναι στην Κηφισίας στο Μαρούσι, λίγο πάνω από τον ΟΤΕ εχω την εντυπωση ομως οτι δεν ειναι εκει το service τους http://www.insomnia....oshiba-vs-dell/ ποστ #7 πριν 3,5 χρονια αγορασα ενα dell studio με 3 χρονια εγγυηση...την τριτη μερα μου χαλασε και δεν φορτιζε την μπαταρια..τους παιρνω τηλ και μου στελνουν κουριερ για να το παραλαβουν και να μου στειλουν νεο...μετα απο 2 βδομαδες μου το στελνουν αλλα ηταν λαθος μοντελο!!!...ξανα τηλ και ξανα αναμονη 20 μερες για να μου στειλουν το κανονικο μοντελο που ειχα αγορασει γιατι επρεπε να ερθει απο Πολωνια...μολις το παραλαμβανω εισαγω τον αριθμο service tag του νεου laptop και μου βγαζει 1 χρονο εγγυηση...τους παιρνω τηλ και τους ενημερωνω αλλα μου λενε οτι εχει 1 χρονο εγγυησης και το συστημα το βγαζει μονο του αυτοματα μεσω το service tag...τους εξηγω ολη την ιστορια αλλα μου ελεγαν τα ιδια...βεβαια δεν το τραβηξα το θεμα γιατι το λαπτοπ το εχω ακομη και δεν χρειαστηκα το σερβις τους..αλλα μου μετετρεψαν την εγγυηση απο 3 σε 1 ετος ενω ειχα πληρωσει και αγορασει το λαπτοπ με 3 χρονια εγγυηση.....αυτα τα ολιγα για την αγαπητη dell...ανθεκτικα μηχανηματα αλλα οχι και τοσο τελειο σερβις οπως πολυ λενε...ας μην μιλησω για την ποιοτητα κατασκευης μεσα...μισοβαμμενα πλαστικα...μεχρι και υπολειμματα απο κολλησεις βρηκα μεσα....για μενα τελος....με εφαγε το αγχος αν θα μου χαλασει μετα απο 1 ετος και δεν μου το καλυψουν και ξενερωσα μαζι τους η Dell Hellas πάντως είναι στην Κηφισίας στο Μαρούσι, λίγο πάνω από τον ΟΤΕ το θεμα ειναι οτι η αγορα εχει γινει!! Η κατασταση ειναι ξεφτίλα οχι τπτ αλλο αλλα ακουω να λενε για το "καλο" servise της dell... :mad:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 τι να κάνουμε, αν έχουμε εμπειρείες ή βλέπουμε μόνο καλά λόγια τότε θα το χαρακτηρίζουμε καλό, άντε να έχουμε διαβάσει 2-3 περιπτώσεις για το αντίθετο εδώ μέσα...
AzmoDeus Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 δηλαδή μια εταιρεία η οποία προμηθεύει κάθε χρόνο πολλές χιλιάδες/εκατομμύρια το χρόνο μηχανήματα, έχοντας 20-30-100 προβληματικά μηχανήματα ή ακόμα και προβλήματα σε θέμα εγγύησης/εξυπηρέτησης ή ότι άλλο θες, είναι κακή? (οτι εργάζονται άνθρωποι που μπορεί να κάνουν λάθος, δεν υπάρχει περίπτωση δηλαδή και φυσικά δεν το επιτρέπουμε) σε πόσες από αυτές τις περιπτώσεις τελικά βγήκε άκρη, και σε πόσες όχι? καμια φορα τρεχουμε να αφορησουμε προσωπα/καταστασεις πολυ γρηγορα εδω μεσα μου φαινεται.
manic Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 δηλαδή μια εταιρεία η οποία προμηθεύει κάθε χρόνο πολλές χιλιάδες/εκατομμύρια το χρόνο μηχανήματα, έχοντας 20-30-100 προβληματικά μηχανήματα ή ακόμα και προβλήματα σε θέμα εγγύησης/εξυπηρέτησης ή ότι άλλο θες, είναι κακή? (οτι εργάζονται άνθρωποι που μπορεί να κάνουν λάθος, δεν υπάρχει περίπτωση δηλαδή και φυσικά δεν το επιτρέπουμε) σε πόσες από αυτές τις περιπτώσεις τελικά βγήκε άκρη, και σε πόσες όχι? καμια φορα τρεχουμε να αφορησουμε προσωπα/καταστασεις πολυ γρηγορα εδω μεσα μου φαινεται. Τι πολυ γρηγορα εισαι σοβαρος? 7 μηνες τρεχω τι θες να περιμενω να γερασω και στο νεκροκρεβατο να μπω να ποσταρω την αποψη μου. Μια εταιρια που με τουπε οι υπάλληλοί της μου λενε οτι η εγγυηση της dell ειναι ανωτερη των νομων του ελληνικου κρατους ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ειναι κακη! Το θεμα δεν ειναι ο ελαττωματικός υπολογιστης αλλα η αδιαφορια της εταιρια και η "μαγκια" που μου πουλανε!!!
GPOWERR Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 δηλαδή μια εταιρεία η οποία προμηθεύει κάθε χρόνο πολλές χιλιάδες/εκατομμύρια το χρόνο μηχανήματα, έχοντας 20-30-100 προβληματικά μηχανήματα ή ακόμα και προβλήματα σε θέμα εγγύησης/εξυπηρέτησης ή ότι άλλο θες, είναι κακή? (οτι εργάζονται άνθρωποι που μπορεί να κάνουν λάθος, δεν υπάρχει περίπτωση δηλαδή και φυσικά δεν το επιτρέπουμε) σε πόσες από αυτές τις περιπτώσεις τελικά βγήκε άκρη, και σε πόσες όχι? καμια φορα τρεχουμε να αφορησουμε προσωπα/καταστασεις πολυ γρηγορα εδω μεσα μου φαινεται. Δηλαδη αν εσυ ησουν στη θεση μου και αγοραζες προβληματικο λαπτοπ πληρωνοντας την τιμη με 3χρονια εγγυηση και στο αλλαζαν με νεο με 1 χρονο εγγυηση θα εισουν ευχαριστημενος?Αν θες να ξερεις πηρα dell μονο για το σερβις τους και την εγγυηση 3 ετων.Αλλιως θα επερνα Hp η‘ toshiba.Hξερα απο πριν την μειωμενη ποιοτητα των dell studio.Καμμια φορα πρεπει να σου τυχει κατι για να κατανοησεις την ψυχολογια του καταγγελοντως αν και δεν στο ευχομαι...και ας μας,αποκαλεις αφοριστες της dell...
militarist Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Τελικά τι έγινε? Νομίζω είναι να μην σου κάτσει η στραβή. Στο Ελλάντα η κατάσταση είναι τραγική στα service. Εγώ πάλι είχα αγοράσει ένα lenovo και μου δώσαν 1 χρόνο εγγυηση, μόλις ήρθα Σλοβακια ξαφνικά είδα 2 χρόνια!!!!
manic Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 το εχουν παρει απο την δευτερα ζητησα αντικατασταση αλλα πολυ φοβαμαι οτι δεν θα κανουν τπτ, η Γ.Γ.Κ. επίσης με γραφει. οπως τα λες ειναι να μην σου κατσει!!!
militarist Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Ελπίζω να τελιώσει το μαρτύριο σου. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπόρουν να το κάνουν αυτό και να θέλουν και πελάτες. Εγώ τρέλενομαι με τέτοια και φυσίκα δεν το αφήνω έτσι. Έχω φτάσει σε σημείο να στείλω mail παραπόνων στα κεντρικά εταιριας για τα χάλια τους.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Dell Hellas Παιδια η dell Hellas ειναι απαραδεκτη !!!!!!! Εχω στην κατοχη μου ενα xps 15 9530 με Qhd οθονη τουch το πιο ακριβο τους μοντελο! Απο ενα καμμενο pixel στην οθονη εφτασα με τον ασχετο τον τεχνικο που μου εστειλαν να την αλλαξει να εχει καει η μητρικη 3 φορες διοτι ανοιξε το μηχανημα του αλλαξε τα φωτα χωρις να φοραει ουτε καν αντιστατικο βραχιολι με δικια του υπαιτιοτητατο χαλασε και μου ειπε με ανεση Θεος συγχωρεσε το λες και ο μ... το ειχε πληρωσει αυτος.Κατοπιν το στελνω στην Αθηνα και μου το επιστρεφουν τελειως νεκρο χωρις ουτε καν να μπορω να κανω boot εστω και στο Uefi!Μιλησα με αμερικη 10 φορες εχω ολες τις συνομιλιες τους παιρνω τηλ στην ελλαδα για αντικαταστη κι δεν δεχονται ενω εχω εγγυηση 2 χρονια next bussiness day!!!Ενω η Dell usa μου ειπε αμεση αντικατασταση!!!Εγω πιστευω οτι τα μηχανηματα τα καινουργια τα κλεβουν!!εχουν ενα μαγαζακι παραπλευρο του φιλου τους στην γειτονια και κοροιδευουν το κοσμο!!!!!ταχα μου οτι κανουν service!!!service σε ολοκληρωμενα κυκλωματα!!Ειμαι χωρις λαπτοπ 6 μηνες τωρα με επισκεψεις απο τον τεχνικο τους στην οικια μου και αποστολη στην Αθηνα Dell Hellas χωρις λυση! Ακουω γνωμες!
NikosKallithea Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Dell Hellas Παιδια η dell Hellas ειναι απαραδεκτη !!!!!!! Εχω στην κατοχη μου ενα xps 15 9530 με Qhd οθονη τουch το πιο ακριβο τους μοντελο! Απο ενα καμμενο pixel στην οθονη εφτασα με τον ασχετο τον τεχνικο που μου εστειλαν να την αλλαξει να εχει καει η μητρικη 3 φορες διοτι ανοιξε το μηχανημα του αλλαξε τα φωτα χωρις να φοραει ουτε καν αντιστατικο βραχιολι με δικια του υπαιτιοτητατο χαλασε και μου ειπε με ανεση Θεος συγχωρεσε το λες και ο μ... το ειχε πληρωσει αυτος.Κατοπιν το στελνω στην Αθηνα και μου το επιστρεφουν τελειως νεκρο χωρις ουτε καν να μπορω να κανω boot εστω και στο Uefi!Μιλησα με αμερικη 10 φορες εχω ολες τις συνομιλιες τους παιρνω τηλ στην ελλαδα για αντικαταστη κι δεν δεχονται ενω εχω εγγυηση 2 χρονια next bussiness day!!!Ενω η Dell usa μου ειπε αμεση αντικατασταση!!!Εγω πιστευω οτι τα μηχανηματα τα καινουργια τα κλεβουν!!εχουν ενα μαγαζακι παραπλευρο του φιλου τους στην γειτονια και κοροιδευουν το κοσμο!!!!!ταχα μου οτι κανουν service!!!service σε ολοκληρωμενα κυκλωματα!!Ειμαι χωρις λαπτοπ 6 μηνες τωρα με επισκεψεις απο τον τεχνικο τους στην οικια μου και αποστολη στην Αθηνα Dell Hellas χωρις λυση! Ακουω γνωμες! Εχω εντελως αντιθετη αποψη για το σερβις της dell, που δεν ειναι η ιδια η dell αλλα καποια εξουσιοδοτημένη εταιρεία η οποία ερχετε σπιτι σου και σου αλλαζει τα παντα προκείμενου να δουλέψει το μηχάνημα χωρις καμια δικια σου υποχρέωση, τωρα αν εσυ επεσες σε τεχνικό υδραυλικό τι να πω εχεις δικιο !!! Παρε τλφ και ξανα δηλωσε το βλαβη και πες τους να στειλουν κάποιον αλλο
The_Judas Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Κάποια πράγματα μου ακούγονται περίεργα. Δεν πιστεύω να δίνει zero pixel εγγύηση για οθόνη 4κ η Dell. Ούτε να στέλνει άτομο να κάνει σερβις φορητού κατ' οίκον.
Hlapatsas Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Απευθύνσου στον συνήγορο του καταναλωτή και θα βρεις το δίκιο σου. Πρώτα αν θες, πάρε τους τηλέφωνο στην dell εδώ στην Ελλάδα και ενημέρωσε τους ήρεμα και ωραία για τις επόμενες ενέργειες σου. Αν έχεις δίκιο θα το βρεις.Αυτά.
Roger Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Εχω εντελως αντιθετη αποψη για το σερβις της dell, που δεν ειναι η ιδια η dell αλλα καποια εξουσιοδοτημένη εταιρεία η οποία ερχετε σπιτι σου και σου αλλαζει τα παντα προκείμενου να δουλέψει το μηχάνημα χωρις καμια δικια σου υποχρέωση, τωρα αν εσυ επεσες σε τεχνικό υδραυλικό τι να πω εχεις δικιο !!! Παρε τλφ και ξανα δηλωσε το βλαβη και πες τους να στειλουν κάποιον αλλο CPI
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα