Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον τελευταίο καιρό είμαι σε δίλημα. Έχω ένα παλιό PC Intel Pentium 4 @3.9GHz, 2GB RAM, ATI 5550 και software RAID 0 με Seagate 120GB και Seagate 500GB.

Είναι αλήθεια ότι με το RAID 0 είδα σημαντική διαφορά στην ταχύτητα. Εκτιμώ ότι θα έχω σημαντική διαφορά στην ταχύτητα ή κάνω λάθος?

Θέλω να ρωτήσω ποιοί από τους παρακάτω SSD είναι συμβατοί με linux και windows xp.

Χωρητικότητα 60GB μου είναι αρκετή και το budget μέχρι 70-80ευρω.

OCZ 60GB Agility III AGT3-25SAT3-60G Solid State Drive SATA SSD 2.5'' -> 75,40€

OCZ 64GB Petrol PTL1-25SAT3-64G Solid State Drive SATA SSD 2.5'' -> 74,28€

OCZ 64GB Octane S2 OCT1-25SAT2-64G Solid State Drive SATA SSD 2.5'' -> 70,00€

Corsair 60GB Nova 2 CSSD-V60GB2A Solid State Drive SATA SSD 2.5'' -> 79,95€

Αν έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο μοντέλο καλοδεχούμενο.

• Super Moderators
Δημοσ.

τον 1ο, αλλά αξίζει να βάλεις σε P4 SSD? Τα winXP δεν προτείνονται για ssd...

Δημοσ.

τον 1ο, αλλά αξίζει να βάλεις σε P4 SSD? Τα winXP δεν προτείνονται για ssd...

Ευχαριστώ.Σίγουρα θα είναι καλύτερα από πριν. Αργότερα θα γίνει αναβάθμιση οπότε δε θα πάει χαμένος. Τώρα απλά θέλω να κάνω την καλύτερη αγορά. Γιατί υπάρχουν και παλιά μοντέλα σε παρόμοιες τιμές και δεν θέλω εν αγνοία μου να κάνω λάθος επιλογή. Με προβλημάτισες όμως με τα XP....

Δημοσ.

Δεν αξίζει να κάνεις τώρα την αγορά άσχετα αν θα τον βάλεις και στο νέο PC το οποίο πότε σκοπέυεις να το πάρεις σύντομα ή όχι? . Το λέω γιατί οι τιμές των SSD έχουν ραγδαία πτώση (χάνουν γύρω στα 5 ευρώ/μήνα). Με τα χρήματα που θα δώσεις τώρα (και δεν θα τον εκμεταλλεύεσαι στον P4) θα πάρεις πολύ καλύτερο αργότερα. Προσωπικά έλεγα μέχρι τον Ιούνιο να πάρω 120αρη (και να αντικαταστήσω τον 60αρη). Αλλά θα περιμένω, μέχρι τέλος καλοκαιριού θα δούμε 120αρηδες κάτω ή κοντά στα 100 ευρώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...