eftihios1986 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Καλημερα, Θέλω να ανεβάσω ένα site και σκέφτομαι κάποιον ελληνικό server. Οι δυο server που έχω στο μυαλό μου είναι: tophost superweb. Θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες σας και αν υπάρχει κάποια διαφορετική πρόταση την ακούω ευχαρίστως. Βασικό χαρακτηριστικό που θέλω να έχει ο server είναι να υποστηρίζει tomcat. Περιμένω τις απόψεις σας... edit: Αν κάποιος έχει να προτείνει και μια δοκιμασμένη λύση από εταιρία του εξωτερικού είναι καλοδεχούμενη.
shooterg Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 www.thehostkings.com Ειναι αρκετα καλο και σε καλες τιμες
eftihios1986 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Σας ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας. Ο server που θα επιλέξω με ενδιαφέρει να υποστηρίζει και Tomcat.
bikey77 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 www.hyperhosting.gr Συνεργάζομαι μαζί τους χρόνια και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος τόσο από τις υπηρεσίες όσο και από την υποστήριξη.
eftihios1986 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Η www.hyperhosting.gr δεν έχω δει αν υποστηρίζει tomcat για να μπορούν να τρέξουν servlets. Ξέρεις εσύ αν υποστηρίζουν tomcat?
nexuss Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μια από τις καλύτερες εταιρείες για Tomcat είναι η mochahost.com. Έχουν πάρα πολύ καλά πακέτα και πολύ γρήγορο support. Ρίξε και εκεί μια ματιά μήπως σε καλύπτει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα