play_maker4 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Καλημερα σε ολους. Εχω ενα προβλημα με το μσν.. Ενω αρχικα μου κατεβασε κατα εναν περιεργο τροπο ( ισως να πατησα κατι κι εγω, δεν θυμαμαι ) το καινουργιο το μσν, υστερα με πετουσε συνεχεια οταν εμπαινα.. πηγαινα να μιλησω σε εναν φιλο και με πετουσε. Το εκανα απεγκατασταση και εγκατασταση παλι. Τωρα , μετα απο ολα αυτα, παω να το ανοιξω και μου βγαζει το σφαλμα αυτο στην εικονα.. Το κακο ειναι οτι πλεον δεν μπορω να το βρω πουθενα να το απεγκαταστησω και να το ξανα εγκαταστησω. Δεν υπαρχει στα προεπιλεγμενα προγραμματα. Βοηθηστε αν μπορειτε παιδια, εχει ποσο καιρο δεν μπορω να βρω λυση :/ Tελικα εκανα απεγκατασταση και εγκατασταση αλλα τιποτα.. μου βγαζει παλι σφαλματα
Xristaras12 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 το ειχε παθει pc φιλης και μετα απο 2 ωρες,νευριασα και εκανα φορματ να στρωσει ο υπολογιστης το καθε αρχειο που σου ζηταει το βρηκα απο εδω ολα http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?uxcore απο κατω λεει και πως το κανεις "εγκατασταση".Παντως εχε υποψιν σου οτι θα σε τραβηξει ωρα το συγκεκριμενο χωρις αποτελεσμα για το αν θα δουλεψει. αν σου βγαζει οτι λειπουν πολλα αρχεια,κανε ενα φορματ αν δεν σου κανει κοπο να ησυχασεις. (εκτος βεβαια κ αν σου προτεινει κανενας καμια αλλη λυση που γνωριζει)
play_maker4 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Φιλε, ευχαριστω το εκανα κι εγω αυτο πριν αλλα.. Καμια λυση δυστυχως. Μαλλον παω για φορματ.. Τι μας κανει το μσν.. Θα περιμενω φυσικα μηπως και καποιο αλλο μελος εχει να προτινει κατι αλλο..
Stavros_ff Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Format λογο msn και μόνο; τράτζικ... Εμένα μου είχε βγάλει σε κάπια φάση ένα .dll error αλλά με την καινούργια έκδοση διορθώθηκε. Δοκίμασε πάλι να βάλεις την καινούργια έκδοση.
play_maker4 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Τελικα εκανα φορματ.. Δεν το γλιτωσα. Προσπαθησα να διορθωσω το προβλημα με απεγκατασταση και εγκατασταση, ομως τιποτα δεν εγινε. Ευχαριστω οσα παιδια απαντησαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα