mavrospete Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Γεια σας, εδω και καιρο εχω στην κατοχη μου το ποντικι της Microsoft Explorer με Bluetooth. Το προβλημα μου ειναι πως εδω και καποιο καιρο, υπολειτουργει. Δηλαδη, τη μια ανταποκρινεται και την αλλη οχι. Μπαταριες εχω αλλαξει πολλες και παντα δειχνει πως λειτουργει. Τι μπορω να κανω;
stm00192 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Αν έχεις ακόμη εγγύηση .. επικοινωνία με την microsoft Hellas και θα σου στείλουν καινουργιο χωρις καν να ζητησουν το παλιο πίσω!!
mavrospete Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Αν έχεις ακόμη εγγύηση .. επικοινωνία με την microsoft Hellas και θα σου στείλουν καινουργιο χωρις καν να ζητησουν το παλιο πίσω!! Δεν νομιζω να εχω εγγυηση, γιατι πρεπει να το εχω πανω απο χρονο. μπορει και δυο χρονια.
stm00192 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Τα ποντικια της ms εχουν απο 2 έως 3 χρονια εγγύηση.. δεν χρειαζεσαι καν την αποδειξη.. παρτουε τηλ δωστους το serial του mouse και θα σου στείλουν νεό.
mavrospete Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Τα ποντικια της ms εχουν απο 2 έως 3 χρονια εγγύηση.. δεν χρειαζεσαι καν την αποδειξη.. παρτουε τηλ δωστους το serial του mouse και θα σου στείλουν νεό. Εκτος απο αυτο εκανα και κατι αλλο: το συνδεσα σε αλλο υπολογιστη και μεχρι στιγμης λειτουργει κανονικα. Τι να φταιει στον δικο μου? Γραψτε λαθος, το κανει παλι αλλα πιο σπανια απο οτι στον δικο μου Απο αυτα που καταλαβαινω, εφταιγαν οι παρεμβολες απο το bluetooth adaptor. αλλα και παλι μου φαινεται πως εχει προβλημα το reciever της microsoft. Να προσθεσω πως εχει βγει και εκτος εγγυησης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα