dorakos Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Καλημέρα σε όλους,δουλεύω το Autocad 2009(64bit) σε Windows7 64bit και μου δουλεύει μια χαρά,επειδή όμως εγώ εγκατέστησα τα Windows Xp 64bit λόγο που τρέχουν γρηγορότερα και είναι πιο ελαφριά,βάζοντας το Autocad 2009(64bit) μου δημιουργεί πρόβλημα στον κέρσορα (μάλλον λόγο driver κάρτας γραφικών)μόλις κουνάω το ποντίκι αναβοσβήνει ο κέρσορας,ενώ στα Windows 7 τρέχει μια χαρά. Το μηχάνημά μου είναι i7-920 με 6gb ram και ati 4890 1gb Όποιος γνωρίζει ας με ενημερώσει ευχαριστώ πολύ.
chaosm Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Το μηχανημα σου μιας κ ειναι καινουριο το πιο λογικο ειναι να υπαρχει ασυμβατοτητα με drivers.αλλα δε πιστευω οτι με τετοιο pc εχεις προβλημα με τα 7 ουτε τα xp το διαχειριζεται καλυτερα και πιο γρηγορα...ισα ισα πιστευω το αντιθετο...οποτε απο μενα γυρνα παλι σε 7...καλημερα
dorakos Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Θα το ψάξω κι άλλο το θέμα κι αν δεν βρώ άκρη,θα γυρίσω πάλι σε Windows 7 σε ευχαριστώ chaosm για το ενδιαφέρον σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα