chaosm Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Καλημερα..Ενας δικος μου θα ανοιξει μαγαζι και θελει να ελεγχει τους πελατες της ηλεκτρενικα.το μαγαζι ειναι με οπτικα..μηπως υπαρχει καποια εφαρμογη που χρησιμοποιουν οι οπτικοι;αν οχι με τι να "παιξουμε";μια απλη βαση δε θα κανει δουλεια..πειτε μ και ας ειναι και σε linux (open crm) η το sap;; τα εχω μπερδεψει λιγο..ευχαριστω
takis1984 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 τι εννοείς όταν λες να ελέγχει τους πελάτες ηλεκτρονικά;; Απλά να κρατάει πελατολόγιο; Δηλαδή Όνομα, επώνυμο, τηλ, διεύθυνση κτλ το κάνεις και με access και με excel κάτι τέτοιο.
Amalia87 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Υποθέτω, πως θέλει να έχει σε μια βάση τα δεδομένα με όλα τα στοιχεία των πελατών ή να επεξεργάζεται γενικά τα οικονομικά και τις πωλήσεις. Έχω κάτι υπόψιν μου για πελατολόγιο αλλά δεν είναι αποκλειστικά για οπτικά αλλα γενικά για μαγαζί. Το λινκ είναι αυτό : http://www.lexiconsoftware.gr/moneyfest.asp Moneyfest . Eγω κατέβασα το Trial πριν απο μια βδομάδα για την δουλεία μου και είμαι ικανοποιημένη μέχρι στιγμής, είναι και εύκολο.
takis1984 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Υπάρχουν και εγώ δεν ξέρω πόσα τέτοια προγράμματα όπως αυτό που λες. Το θέμα όμως είναι ότι αν δεν θες να κάνεις έκδοση απόδειξης από ένα τέτοιο πρόγραμμα δεν το πολύ χρειάζεσαι. Αν ψάχνει ολοκληρωμένη εμπορική εφαρμογή Μπορεί επίσης να δει τα Manager Next Eurofasma next SoftOne BusinessViews Prisma Win και πάρα πάρα πολλές ακόμα
Amalia87 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Τις παραπάνω εφαρμογές που αναφέρεις δεν τις έχω δουλέψει , όπως και να χει για την δουλειά που ήθελα, με εξυπηρετεί ,άλλωστε είναι και αυτή εμπορική εφαρμογή. Πέρα από αυτό όμως, αν έχεις πολλά να οργανώσει ς σχετικά με την επιχείρηση σου και όχι απαραίτητα να εκτυπώνεις αποδείξεις ή τιμολόγια και πάλι είναι ένα αρκετά χρήσιμο εργαλείο ένα τέτοιο πρόγραμμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα