Προς το περιεχόμενο

Ρυθμιση ταχυτητας ανεμιστηρων

sarpan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον.Εχω καποιες αποριες.Εχω το HAF 922.Αυτη τη στιγμη υπαρχει ενας 20αρης μπροστα συνδεδεμενος με το τροφοδοτικο.Ενας 20αρης πανω συνδεδεμενος στην 3Pin υποδοχη της motherboard.Ενας 12αρης πισω και αυτος σε 3pin υποδοχη.Τελος υπαρχει και ο cpu fan στην αντιστοιχη 4pin.Τα ερωτηματα μου ειναι:

1)Σε ποιους απο αυτους μπορω να ρυθμισω την ταχυτητα μεσω του speedfan?To ρωταω διοτι δοκιμασα το προγραμμα χωρις καποιο αποτελεσμα.

2)Στην μητρικη υπαρχει και μια τεταρτη υποδοχη για fan αλλα 4pin.Με καποιον adapter μπορω να συνδεσω 3πινο ανεμιστηρακι πανω?

3)Αν αγορασω καποιο fan controller θα πρεπει η συνδεσιμοτητα να γινεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με 3pin η γινεται και με adapter 3pin to 4pin η δουλεια?

Σας ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε οτιδήποτε τρίπινο. Στα τετράπινα η τάση είναι σταθερή. Μπορεί η μητρική σου να μην αφήνει την αυξομείωση της τάσης για αυτό δεν μπορείς να ελέγξεις μέσω speedfan.

Για fan controller, θέλεις 3pin

Σίγουρα μπορείς να ρυθμίσεις μέσω της μητρικής τον ανεμιστήρα του επεξεργαστή,και σίγουρα δεν μπορείς να ρυθμίσεις τον ανεμιστήρα που έχεις συνδέσει απευθείας στο τροφοδοτικό.

Από κει και πέρα,όσες 3pin υποδοχές της μητρικής αναφέρονται ως sys_fan,λογικά ρυθμίζονται μέσω της μητρικής,η 3pin υποδοχή που αναφέρεται ως pwr_fan δεν ρυθμίζεται.

Υ.Γ Διάβασε καλά το manual της μητρικής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...