sarpan Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Καλησπερα παιδια.Μετα απο προσφατο format στον υπολογιστη μου εγκατεστησα το Eset Smart Security 5.0. Σημερα παρατηρησα οτι ανα τακτα διαστηματα μου πεταει κατω δεξια το εξης μηνυμα "detected covert channel exploit in icmp packet" και απο κατω και μια διευθυνση ip. Απο μια αναζητηση διαβασα αυτο Fragmented ICMP packets may be used to enable rapid detection of a client connection to the domain controller. Versions of the ESET Personal firewall module below version 1047 may identify these packets as a threat and block the communication. The problem will be resolved in Personal firewall modules that are version 1048 or newer. To resolve this issue if your Personal firewall module is an older version, add the IP address of the domain controller to the Trusted zone. Ειναι ασφαλης σιγουρα αυτος ο τροπος?Αυτη η ip ποια ακριβως ειναι?Μπορει καποιος να με διαφωτισει επι του θεματος?
zax21 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Και εγω εχω το θεμα αυτο κ ψαχνω http://kb.eset.com/esetkb/index?page=content&id=SOLN2274 Και να η λυση!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα