ikaruga24 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Και γιατι δεν αγοραζεις ενα μετεχειρο PS2 και αυτα τα παιχνιδια? To ICO ειναι το πρωτο παιχνιδι της σειρας, το Shadow of the Colosus ειναι το δευτερο και το τριτο θα ειναι στο PS3 με τιτλο Last Guardian. Αν σε περιπτωση εχεις PS3 θα βγει remastered HD εκδοση και με τα 2 πρωτα παιχνιδια αργοτερα μεσα στο 2011 ή αρχες 2012.
TheELF Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Παίζει μια χαρά με το pcsx2 αλλά θέλει αρκετά καλό μηχάνημα,και κάποιο χειριστήριο με αρκετά κουμπιά
vagelis81 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Το να αγορασω ps2 λιγο δυσκολο.Για emulator μπορει καποιος να μου πει;
ikaruga24 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Στο ειπε παραπανω ο Elf. Αν εχεις δυνατο μηχανημα μπορεις να το τρεξεις σε emulator με καλα αποτελεσματα αλλα δεν το προτεινω σιγουρα.
vagelis81 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Ok .Ας το ρισκαρω.Δεν εχω κατι να χασω.Αλλωστε εχω δυνατο μηχανημα.Να ζητησω κατι ακομα;Το ξερω οτι ρωταω πολλα αλλα επειδη δεν ειμαι πολυ καλος σ αυτα θα μπορουσατενα μου πριτε που μπορω να βρω emulator.Ευχαριστω πολυ!
TheELF Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Παίζει μια χαρά με το pcsx2 αλλά θέλει αρκετά καλό μηχάνημα,και κάποιο χειριστήριο με αρκετά κουμπιά Πάτα στην λέξη pcsx2 δεν είναι και τόσο δύσκολο,θα πρέπει να ρωτήσεις και των θείο γοογλη για το που θα βρεις ps2 bios
Unst0ppabl32 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Γεια σας, μπορει καποιος να με βοηθησει... Εχω παιξει στον υπολογιστη παιχνιδια του ps2 (.iso) μορφης αν και με καποια προβληματα γιατι δεν γνωριζω που να βρω ρυθμισεις - bios κλπ κ κολλαν τα games αν κ εχω καλο pc ( intel i5 2.9 ghz 6 gb ram ddr3 Ati radeon hd 5500 ) Θελω καποιος να μου πει πως ν παιξω καποια ps2 games λαν μεσο epsx2 emulators στο pc... και αν γινετε καποιο ολοκληρωμενο guide που να κατεβασω to ps2 emulator τα βιος κλπ.. Ευχαριστω εκ των προτερων. ps. εψαξα κ δεν βρηκα καποιο post... μονο κατι προγραμματα που δουλευουν με παλια version και αν !! ευχαριστω κ παλι !!
ondine Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Τους επίσημους οδηγούς του pcsx2 τους είδες; http://forums.pcsx2.net/Thread-Official-English-PCSX2-configuration-guide-v0-9-7 http://forums.pcsx2.net/Thread-%CE%95%CF%80%CE%AF%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-PCSX2 Προσωπικά δεν έχω καταφέρει να παίξω κάτι σε αξιόλογη ταχύτητα οπότε το παράτησα μέχρι να έρθει ώρα αναβαθμίσεων.
biomecanoid Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 το epsx2 δουλεύει αρκετά καλά όχι τέλεια βεβαια απλός θέλει δυνατό pc
TheELF Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Βασικά είναι αναλόγως πόσο καλά υποστηρίζεται κάποιο παιχνίδι από το emulator αλλά φυσικά και από το πόσο απλό είναι το παιχνίδι το X-men legends π.χ. έπαιζε άνετα ακόμα και στο δικό μου μηχάνημα.
gio@ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 έπαιξα god of war 1 λίγο αργό αλλά παιζόταν το 2 μου κόλλησε σε ένα σημείο με τα άλογα του κρόνου το έπαιξα 3-4 φορές τελικά δεν μου έδειξε ποτέ το βίντεο και δεν ασχολήθηκα μετά μόνο που είδα το 2 και το 3 walkthrough βίντεο στο youtube xD
TwitterLover Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Αν εγκαταστησω αυτο το προγραμμα θα μπορω να παιζω οτι παιχνιδι του PS2 θελω στο PC μου? Γιατι εχω καποια πολυ ωραια παιχνιδια αλλα εχει χαλασει το PS2 μου! (και δεν εχω καμια ορεξη να πληρωνω) Οποιος μπορει να απαντησει thanks εκ των προτερων!
TheELF Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Πας εδώ http://pcsx2.net/compat.php και ψάχνεις για κάθε παιχνίδι που σε ενδιαφέρει πόσο καλά θα παίζει.
TwitterLover Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπόν, το κατέβασα. Αλλα κάτι μου λεει για ένα bios και δεν ξέρω καν το είναι αυτο xD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα