Προς το περιεχόμενο

Playstation 2 Emulator - PCSX2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εχω τ Hp pavillion 1225sv.!!

Θεωρητικά είσαι οριακά σε cpu και αρκετά αδύναμος σε gpu.

Δε χάνεις πάντως κάτι να δοκιμάσεις ...

Υ.Γ Μπορείς να ψάξεις και στο youtube για τους τίτλους παιχνιδιών που σε ενδιαφέρουν + το λίμα ps2 emulator , έτσι θα ξέρεις πόσο Playable είναι ένα παιχνίδι (σχετικό βέβαια αναλόγως το hardware), αλλά τουλάχιστο θα ξέρεις την υποστήριξη, χωρίς να χρειαστεί να μπεις εκ των προτέρων σε περιττό κόπο ;)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Κάποιο "bios" από "playstation 2" που κανείς δεν μπορεί να σου πει που να το βρεις,αλλά βρίσκονται εύκολα γράφοντας τα "αυτονόητα" στο google.

Δημοσ.

Λοιπον καλησπερα σας,

παιδια εχετε να μου προτεινετε κανενα emulator ps2 για pc...εχω ψαξει στο internet αλλα υπαρχει μεγαλη ποικιλια και πολλα απο αυτα δεν λειτουργουν σωστα....οσο να ναι το οτι πρεπει να κανω διαφορα στα bin..τεσπα παιδια εχετε να προτεινετε κανενα καλο και αν μπορειτε δωστε και καμια συμβουλη για το πως να τ βαλω :P

ευχαριστω

Δημοσ.

Νομίζω ο πιο δημοφιλείς είναι ο PCSX2.

Αλλά αντικειμενικά, δεν πρόκυτε να παίξεις και πολλά παιχνίδια. θυμάμαι παλιά, προσπαθούσα να τρέξω το Grand Turismo αλλά δεν τα κατάφερα.

Δημοσ.
Νομίζω ο πιο δημοφιλείς είναι ο PCSX2.

Αλλά αντικειμενικά, δεν πρόκυτε να παίξεις και πολλά παιχνίδια. θυμάμαι παλιά, προσπαθούσα να τρέξω το Grand Turismo αλλά δεν τα κατάφερα.

Σήμερα θα παίξει τα περισσότερα, πλέον τα unplayable είναι η εξαίρεση ;)

Υ.Γ το Grand Turismo 4 παίζει εδώ και καιρό μια χαρά.

---------- Προσθήκη στις 04:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:18 ----------

Λοιπον καλησπερα σας,

παιδια εχετε να μου προτεινετε κανενα emulator ps2 για pc...εχω ψαξει στο internet αλλα υπαρχει μεγαλη ποικιλια και πολλα απο αυτα δεν λειτουργουν σωστα....οσο να ναι το οτι πρεπει να κανω διαφορα στα bin..τεσπα παιδια εχετε να προτεινετε κανενα καλο και αν μπορειτε δωστε και καμια συμβουλη για το πως να τ βαλω :P

ευχαριστω

Κατεβάζεις το λινκ του rapidshare Πχ από εδώ:

http://down.emucr.com/SZZNHZFZD9

βρίσκεις ένα bios όπως σου είπαν τα παιδιά...

Και τέλος ρίχνεις μια πρώτη ματιά σε ένα γενικό Configure Tutorial πχ από εδώ:

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=-zzqAdEH9ZQ[/ame]

Εννοείται ότι πριν κατεβάσεις το iso του παιχνιδιού που θες να παίξεις, μπορείς να τσεκάρεις πρώτα στο tube ώστε να ξέρεις πόσο Playable είναι και σε πια Pcsx2 έκδοση. Καλό είναι να βρεις Tutorial ώστε να ρυθμίσεις το παιχνίδι της επιλογής σου όσο γίνεται καλύτερα. Γενικά ψάξε τον τίτλο που σε ενδιαφέρει να δεις τι παίζει, αν και συνήθως οι βασικές ρυθμίσεις αρκούν να καλύψουν πολλούς τίτλους ;)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλα για νετμποοκ δεν το βλεπω, αλλα ξερει κανεις τι λαπτοπ θα χρειαζοταν για να παιξει με ικανοποιητικο ρυθμο PCSX2? Θελω να εχω ps2 on the go, και δεν μπορω να σκεφτω καποια αλλη λυση. Αν και βλεπω κατι hacked εκδοση portable ps2 player στο internet, αλλα αυτα δεν γινονται με ενα απλο DIY.

4867521329796276.JPG?0.6314377510753453

palmpsp2.jpg

ps2p.jpg

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά θα ήθελα τη γνώμη σας. Είμαι άπειρος όσον αφορά στους Pc simulators και γενικά στα παιχνίδια για pc, αλλά θέλω πολύ να παίξω στο pc μου (vista 32b, dual core,2 ghz, 4gb ram) το tenchu που έχει βγει μόνο για κονσόλες. Αξίζει λοιπόν να καταπιαστώ με τους simulators μιας και δεν μπορώ να αγοράσω κονσόλα; Το παιχνίδι θα τρέχει φυσιολογικά; Έριξα μια ματιά σε αυτή τη σελίδα (http://pcsx2.net/) αλλά δεν είμαι σίγουρος εάν πρέπει να το ρισκάρω.Παρεπέμψτε με σας παρακαλώ σε κάποια απόλυτα έγκυρη ιστοσελίδα όπου να υπάρχουν τα κατάλληλα tutorials για αρχάριους καθώς και τα απαραίτητα λογισμικά που πρέπει να χρησιμοποιήσω

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...