Προς το περιεχόμενο

Playstation 2 Emulator - PCSX2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 από τα ίδια. Το τελειοποίησαν επιτέλους.

Παίζω τέλεια το smackdown 2009, Gran Turismo 4, Tekken 5, Metal gear solid 3 Snake Eater, Fight night round 3, Ssx3,God of war 1,God of War 2, και ψάχνω και άλλους

top τίτλους για το ps2.

Μπορεις να στειλεις οταν εχεις χρονο τις ρυθμισεις σου για Fight Night Round 3(bios,gfx plugin και αλλα)?Δεν μπορω να πιασω πανω απο 44-45fps.Thanx!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μπορεις να στειλεις οταν εχεις χρονο τις ρυθμισεις σου για Fight Night Round 3(bios,gfx plugin και αλλα)?Δεν μπορω να πιασω πανω απο 44-45fps.Thanx!

Καλησπέρα. Δεν κάνω κατι ιδιαίτερο. Και εγώ 45-54fps βγάζω. Με gsdx graphic plugin και bios 1.60 USA.

Aπλά έχω τον i7 στα 3.5-3.6Ghz για να παίζει έτσι.:-)

Επεξ/σία από frou-frou
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για οσους ενδιαφερονται το Fight Night Round 3 ειναι πλεον fully playable στο 0.9.6rev1578 με απαραιτητες ρυθμισεις βεβαια και μαλιστα full screen 1680x1050.Επειδη στο pc λειπει ενας τιτλος boxing καλυπτομαστε ανετα με αυτον πλεον.

Δημοσ.
Για οσους ενδιαφερονται το Fight Night Round 3 ειναι πλεον fully playable στο 0.9.6rev1578 με απαραιτητες ρυθμισεις βεβαια και μαλιστα full screen 1680x1050.Επειδη στο pc λειπει ενας τιτλος boxing καλυπτομαστε ανετα με αυτον πλεον.

Fearwhatnow γίνεται αν σου είναι εύκολο να μου στείλεις ένα pm με αναλυτικά το τι πρέπει να κατεβάσω (ποιο emulator,έκδοση κτλ) και αν έχεις έτοιμες κάποιες ρυθμίσεις.

Έχω κόλλημα με το box και θα ήθελα να έχω το συγκεκριμένο παιχνίδι στο pc μου.

Παλιότερα είχα προσπαθήσει να βάλω το Tekken 4 αλλά δεν τα κατάφερα με τις ρυθμίσεις.Αν μπορείς στείλε ενα pm.

Τέλος θα μπορέσω να το παίξω με το σύστημα της υπογραφής μου ???

Ευχαριστώ !!!!

Δημοσ.
με απαραιτητες ρυθμισεις βεβαια και μαλιστα full screen 1680x1050.

ναι βασικά το παραπάνω αν είναι κάτι πιο συγκεκριμένο από το προσωπικό και αυτονόητο σετάρισμα των plugins τότε θα ήθελα και εγώ λεπτομέρειες γιατί με πρόχειρο ψάξιμο είχα γύρο στο 70% από το full speed σε 1280χ1024

Υ.Γ E8500@3600 - ati 4870/512 - 4gb ddr2 σε win7 64

Δημοσ.

Οι ρυθμίσεις για το Fight Night Round 3 είναι ίδιες για όλα τα pc ή κάθε pc θέλει και διαφορετικές ρυθμίσεις

Ρωτάω γιατί βρήκα κάτι ρυθμίσεις και αν είναι να τις ανεβάσω.

Δημοσ.
Οι ρυθμίσεις για το Fight Night Round 3 είναι ίδιες για όλα τα pc ή κάθε pc θέλει και διαφορετικές ρυθμίσεις

Ρωτάω γιατί βρήκα κάτι ρυθμίσεις και αν είναι να τις ανεβάσω.

κοίτα γενικά το κάθε Pc θέλει τις ρυθμίσεις του.

αλλά και το κάθε παιχνίδι ιδικά ενδεχόμενος να έχει τις δικές του πάγιες κοινές ρυθμίσεις πχ Patches...

Δημοσ.

Χωρις να θελω να παρεξηγηθω και χωρις να θελω να προσβαλω καποιον,επειδη εγω απλα βαριεμαι να διαβασω περα απο τη 4η γραμμη του Manual δε σημαινει οτι βαριουνται ολοι

Παιδες λιγοτερο απο 100€ το βρισκεις το Play2...Ανετα τσιμπιεται σε αυτη τη τιμη

Παντως μπραβο σε ολους σας που αντεχετε και ασχολειστε τοσο με Bios,graphs κτλ...Ευγε

Καλα κουραγια στα παιδια που θα το ξεκινησουν η που ασχολουνται

Δημοσ.

shadowfax-1- δεν έχεις άδικο απλά είναι άλλη φάση. εγώ ας πούμε δεν μπορώ να παίξω σε κονσόλα. θέλω το pc μου τα φίλτρα μου και την ανάλυση μου με το ΑΑ.(πολλές φορές το αποτέλεσμα είναι καλύτερο από το ps2)

Δημοσ.

Ρυθμισεις για Fight Night Round 3 pcsx 0.9.6 rev.1578:

Configure:

Graphics - Gsdx 1553m SSE 2, 0.1.15

Audio - Zero SPU2 r514 dev 0.4.6

Bios - USA ver. 2.00

Graphic Settings:

Resolution 1680x1050

Aspect Ratio 16:9

Direct 3D9 Hardware (οσοι εχουν Vista να βαλουν το 10)

Internal 1680x1050 μη τσεκαρισμενο το native για σαφως καλυτερα γραφικα απο το ps2

Τσεκαρισμενα: Texture Filtering,8-bit,Logarithmic Z,Alpha,Output Merger

CPU: Ολα τσεκαρισμενα στην αριστερη πλευρα(και τα microVU)

Δεξια πλευρα: Frame Skip,Custom 87,Skip when slower 9999,cons frames before sip 1,to skip 1

Advanced:

EE Recs: Round mode:Positive , Clamp:None Uncheck Flush and Denormals

VU Recs: Round mode:Positive , Clapmp:None Check Flush and Denormals

Speed Hacks: Use x2 Cycle Rate και τσεκαρισμενα τα INTC Sync Hack,Enable IOP x2 Cycle Rate,Status Flag Hack

Εχω quad6600,8800gt,4gb ram

Σταθερα 60fps μερικες φορες ισως πεσει στα 55fps.Το παιχνιδι ειναι ανετα Playable με 45+ fps.

Φυσικα ριχνοντας την αναλυση θα πιασετε τα frames που θελετε.

Υ.Γ. Το παιχνιδι ειναι καταπληκτικο.Δεν ειχα παιξει κανενα της σειρας και πραγματικα ειναι εθισμος.

Δημοσ.
shadowfax-1- δεν έχεις άδικο απλά είναι άλλη φάση. εγώ ας πούμε δεν μπορώ να παίξω σε κονσόλα. θέλω το pc μου τα φίλτρα μου και την ανάλυση μου με το ΑΑ.(πολλές φορές το αποτέλεσμα είναι καλύτερο από το ps2)

Nαι κατανοητο...Εγω απο μονος μου ακριβως αυτο ηθελα να πω...Οτι επειδη εγω ειμαι ρεμαλι και βαριεμαι να ασχοληθω θαυμαζω τις αντοχες σας που ψαχνετε να βρειτε τροπο για να παιξετε ενα καλο παιχνιδι(που δεν εχει πχ βγει pc).Ουσιαστικα σε εμενα τα λεω να τα διαβαζω να ασχοληθω λιγο που παω σπιτι και παιζω το μπιπ μου:lol:.Ελπιζω πραγματικα να μη προσβληθηκε κανενας με το προηγουμενο ποστ :o.

Δημοσ.
κοίτα γενικά το κάθε Pc θέλει τις ρυθμίσεις του.

αλλά και το κάθε παιχνίδι ιδικά ενδεχόμενος να έχει τις δικές του πάγιες κοινές ρυθμίσεις πχ Patches...

Στο Info αυτού του video έχει τις ρυθμίσεις σε link και ρώτησα και το παλικάρι αν είναι ίδιες για όλα τα pc και μου απάντησε το 90% θέλουν ίδιες και το υπόλοιπο 10% μπορεί να χρειαστεί ψιλοαλλαγές.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=rvpUFZXJ0XE[/ame]

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:52 ----------

Ρυθμισεις για Fight Night Round 3 pcsx 0.9.6 rev.1578:

Configure:

Bios - USA ver. 2.00

Graphic Settings:

Resolution 1680x1050

Aspect Ratio 16:9

Direct 3D9 Hardware (οσοι εχουν Vista να βαλουν το 10)

Internal 1680x1050 μη τσεκαρισμενο το native για σαφως καλυτερα γραφικα απο το ps2

Τσεκαρισμενα: Texture Filtering,8-bit,Logarithmic Z,Alpha,Output Merger

CPU: Ολα τσεκαρισμενα στην αριστερη πλευρα(και τα microVU)

Δεξια πλευρα: Frame Skip,Custom 87,Skip when slower 9999,cons frames before sip 1,to skip 1

Advanced:

EE Recs: Round mode:Positive , Clamp:None Uncheck Flush and Denormals

VU Recs: Round mode:Positive , Clapmp:None Check Flush and Denormals

Speed Hacks: Use x2 Cycle Rate και τσεκαρισμενα τα INTC Sync Hack,Enable IOP x2 Cycle Rate,Status Flag Hack

Εχω quad6600,8800gt,4gb ram

Σταθερα 60fps μερικες φορες ισως πεσει στα 55fps.Το παιχνιδι ειναι ανετα Playable με 45+ fps.

Φυσικα ριχνοντας την αναλυση θα πιασετε τα frames που θελετε.

Υ.Γ. Το παιχνιδι ειναι καταπληκτικο.Δεν ειχα παιξει κανενα της σειρας και πραγματικα ειναι εθισμος.

fearwhatnow μπορείς να δώσεις link για τα

Bios - USA ver. 2.00

γιατί δεν μπορώ να τα βρω

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας, έχω το pcsx2 με τα bios και το Gran turismo 4, (το βρήκα και σε 2ο .iso, μήπως το dvd μου ήταν χαλασμένο...) το βάζω και μου βγάζει μόνο την αρχική εικόνα του παιχνιδιού, δεν προχωράει... το pc είναι: core i7 920, 2GB ram, ATI HD 4730. Τι να κάνω για να παίξει? το παιχνίδι τα σπάει!!!

Επεξ/σία από lion2486

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...