Προς το περιεχόμενο

Playstation 2 Emulator - PCSX2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

gregory περα απο το κατεβασμα του emulator, ειναι ΠΟΛΥ δυσκολο το στησιμο του ωστε να πεξει παιχνίδια, ιδιέτερα για τα Final Fantasy.

Θελει να googlarεις για BIOS, να βρεις site για ROMs (τα παιχνιδια, σε cd-image), να κατεβασεις σωστα plugins για Γραφικα και Ηχο, και να βαλεις τα σωστα settings... εμενα μου πηρε 4 μερες να σεταρω το pc για να πεξω το FF8...αλλα ήταν απόλαυση ;)

Για να σε βοηθήσω λιγο λοιπόν,

epsxe official site: http://www.epsxe.com/

Pete's Plugins, τα καλύτερα Plugins για epsxe (δουλεψαν για μενα ;)) http://www.pbernert.com/index.htm

Δυστηχως πρεπει να ψαξεις μονος σου για PSX bios, μιας και ειναι παράνομο να το ποστάρω εδώ.

Καλο κουραγιο και καλη τύχη :)

Δημοσ.
και ναι rpg θα αρχησω απο εκι που ξεκινησε η ιστορια του gaming

Καλά δεν ξεκίνησε απο εκεί η ιστορία του gaming. Τα πρώτα παιχνίδια ουτε καν 20d ζάρι δεν είχαν...Δες το τελευταίο video του AVGN για το Odyssey και θα καταλάβεις.

Δημοσ.
http://www.emulator-zone.com/doc.php/psx/epsxe.html

ePSXe, λενε οτι ειναι ο καλυτερος.

Εγω ειμαι της Nintendo βεβαια, δεν εχω ασχοληθει με PS. Περιμενε και τους αλλους.

+1 απο μενα αυτος ο emulator. Εχω παιξει και εχω τερματισει τρελα παιχνιδια με αυτον. Βρες κανενα καλο plug-in για ηχο γιατι αναλογα το παιχνιδι ειναι και το κομματι με το μεγαλυτερο προβλημα. Βρες 2-3 καλα plug-ins ηχου ετσι για να εχεις να αλλαζεις αν βρεις προβληματα με καποιο παιχνιδι και εισαι ΟΚ. Τα plug-in γραφικων δεν εχουν τετοια προβληματα. Αν βρεις ενα καλο τοτε εισαι free to go.

Μην ξεχασεις τα PSX bios να κατεβασεις μιας και χωρις αυτα δεν προκειται να κανει load ο emulator απολυτως τιποτα.

Δημοσ.
εγώ εχω πάθει την πλάκα μου με την καινούργια έκδοση του pcsx2. Eίναι τέλειος!

1 από τα ίδια. Το τελειοποίησαν επιτέλους.

Παίζω τέλεια το smackdown 2009, Gran Turismo 4, Tekken 5, Metal gear solid 3 Snake Eater, Fight night round 3, Ssx3,God of war 1,God of War 2, και ψάχνω και άλλους

top τίτλους για το ps2.

Δημοσ.

αν ενδιαφέρεσαι για top τιτλους να παίξεις οπωσδηποτε final fantasy xii. To παιχνίδι είναι τέλειο άσχετα αν παίζεις rpg. Έχει απίστευτο story

Δημοσ.
εγώ εχω πάθει την πλάκα μου με την καινούργια έκδοση του pcsx2. Eίναι τέλειος!

Αυτός παίζει και του ps1 ή μόνο ps2;

Δημοσ.

μόνο ps2 αλλά υπάρχει και ο αντίστοιχος για το ps1 απο τους ίδιους. Αν ενδιαφερεσαι ψάξε λίγο στην google για emulator ps1. Εκεί τα πράγματα έχουν σταματήσει σχεδόν να εξελίσσονται γιατί έχουν τελειοποιηθεί εδω και αρκετά χρόνια.

Δημοσ.
αν ενδιαφέρεσαι για top τιτλους να παίξεις οπωσδηποτε final fantasy xii. To παιχνίδι είναι τέλειο άσχετα αν παίζεις rpg. Έχει απίστευτο story

Thanx θα το τιμήσω. Ξέχασα να αναφέρω και το φανταστικό virtua tennis 2 που είναι επίσης πολύ καλό στον psxc2 και δεν βγήκε ποτέ για Pc.

Δημοσ.
1 από τα ίδια. Το τελειοποίησαν επιτέλους.

Παίζω τέλεια το smackdown 2009, Gran Turismo 4, Tekken 5, Metal gear solid 3 Snake Eater, Fight night round 3, Ssx3,God of war 1,God of War 2, και ψάχνω και άλλους

top τίτλους για το ps2.

Αληθεια? Παιζει καλα ο emulator για PS2 επιτελους? Οχι οτι το χρειαζομαι να πω την αληθεια μιας και εχω PS2 αλλα σιγουρα αν παιζει καλα θα με βοηθησει στο να γλυτωσω καλωδια και χωρο.

Εχω τεραστια συλογη απο παιχνιδια PS2, αυτα παιζουν με το emulator? Ξερω για το PS1 παιζουν κανονικα. Γι αυτον δεν γνωριζω ομως.

Δημοσ.

Στο Pc μου παίζουν τέλεια με τα κατάλληλα plugins.

Έχω έναν i7 920 στα 3.6 Ο/C με 3gb με 1 κάρτα Gtx280 σε Vista γιατί τρέχει πολυ καλύτερα εκεί o emulator και εκμεταλλεύεται το directx 10. Μπές στο forum του pscx2 και θα προμηθευτείς με τα κατάλληλα εφόδια.

Δημοσ.
Αληθεια? Παιζει καλα ο emulator για PS2 επιτελους? Οχι οτι το χρειαζομαι να πω την αληθεια μιας και εχω PS2 αλλα σιγουρα αν παιζει καλα θα με βοηθησει στο να γλυτωσω καλωδια και χωρο.

Εχω τεραστια συλογη απο παιχνιδια PS2, αυτα παιζουν με το emulator? Ξερω για το PS1 παιζουν κανονικα. Γι αυτον δεν γνωριζω ομως.

Παίζουν τέλεια αρκεί να έχεις εναν σχετικά δυνατό υπολογιστή. Οσο για τα game σου συστήνω να τα κάνεις πρώτα iso στον σκληρό σου(οδηγίες έχει παντού) και να μην τα παίζεις απο το dvd-rom του pc σου. Γλιτώνεις το loading και πολλά άλλα...

Δημοσ.
μόνο ps2 αλλά υπάρχει και ο αντίστοιχος για το ps1 απο τους ίδιους. Αν ενδιαφερεσαι ψάξε λίγο στην google για emulator ps1. Εκεί τα πράγματα έχουν σταματήσει σχεδόν να εξελίσσονται γιατί έχουν τελειοποιηθεί εδω και αρκετά χρόνια.

Ότι υπάρχει emulator για το ps1 το ξέρω... λίγα post πιο πριν πρότεινα το epsxe για αυτό το σκοπό. Απλά ρώταγα μήπως μπορούσες σε ένα πρόγραμμα να παιζες και τα δύο.

• Moderators
Δημοσ.

Οχι δεν υπαρχει.

Παιδια, ο PCSX2 εχει φτασει στην εκδοση 0.9.6 ή κανω λαθος?

Η λιστα συμβατοτητας του ειναι εδω. Απ οτι βλεπω, 1111 ειναι playable και 1072 εχουν προβλημα. Οποτε απεχει παρασάγκας απο το να χαρακτηριστει "τελειοποιημενος". Ή Ξερετε κατι που δεν ξερω? :P

Οσο για τον ePSXe, ειναι ο καλυτερος για PSX, αν και δεν υπαρχει καποια σχετικη λιστα συμβατοτητας.

Υποψην θα χρειαστειτε δυνατο pc για PS2 emulation. Εμενα ο E8400 χρονισμενος στα 3,6Ghz μετα βιας τα καταφερνε στις απαιτητικες σκηνες του Final Fantasy XII. (που να μην ηταν και dual core optimised o emulator...)

Δημοσ.
Οχι δεν υπαρχει.

Παιδια, ο PCSX2 εχει φτασει στην εκδοση 0.9.6 ή κανω λαθος?

Η λιστα συμβατοτητας του ειναι εδω. Απ οτι βλεπω, 1111 ειναι playable και 1072 εχουν προβλημα. Οποτε απεχει παρασάγκας απο το να χαρακτηριστει "τελειοποιημενος". Ή Ξερετε κατι που δεν ξερω? :P

Οσο για τον ePSXe, ειναι ο καλυτερος για PSX, αν και δεν υπαρχει καποια σχετικη λιστα συμβατοτητας.

Υποψην θα χρειαστειτε δυνατο pc για PS2 emulation. Εμενα ο E8400 χρονισμενος στα 3,6Ghz μετα βιας τα καταφερνε στις απαιτητικες σκηνες του Final Fantasy XII. (που να μην ηταν και dual core optimised o emulator...)

Με χαλασες τωρα :-( Εχω ποιο αδυναμο επεξεργαστη απο εσενα οποτε να μην κανω καν την προσπαθεια. Καλυτερα με το PS2 μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...